Κατηγορίες Άρθρων

  Γενικά
  Διατροφή
  Συμπληρώματα Διατροφής
  Προετοιμασία Αγώνων
  Απώλεια Λίπους
  Προπονήσεις
  Αγώνες Bodybuilding
  Φωτογραφίες Αγώνων
  Ασκήσεις Bodybuilding
  Γυναικείο Fitness
  Για Αρχάριους
  Επιστήμη & Έρευνα
  Συνεντεύξεις
  Videos
  Bodybuilding News

Bodybuilding Forum
  Αρχική Σελίδα Forum
  Φόρμα Εγγραφής
  Επικοινωνία

Γνώμες Μελών
  Πατήστε εδώ για να
δείτε τι λένε τα μέλη
μας για την ιστοσελίδα
και το forum μας!


 


 
Συνέντευξη Αβράμη Κυριακού: Το Κυνήγι Της Pro Card
Συνέντευξη Με Τον Αβράμη Κυριακού - Το Κυνήγι Της Pro Card
By Kostas Marangopoulos,  M.Sc., CPT.
16 Οκτωβρίου, 2014


Αβράμης Κυριακού - Συνέντευξη Bodybuilders.gr

Photo by Sergey Nemchenko

Ο Αβράμης Κυριακού είναι ένας αθλητής τον οποίο πρωτογνώρισα το 2011, μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την ιστοσελίδα μας. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ταλέντο που έχει και η ταπεινότητα που τον διακρίνει. Από τότε έχουν περάσει μόλις 3 χρόνια και μέσα από πολλές δυσκολίες έχει καταφέρει να κάνει μια αλματώδη πρόοδο σωματικά και αγωνιστικά. Με σημαντικές διακρίσεις στους τελευταίους του αγώνες στο Amateur Olympia και στο Arnold Amateur Europe, ο Αβράμης είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές στο υψηλό ερασιτεχνικό επίπεδο και γράφει τη δική του ιστορία στο κυνήγι για την επαγγελματική κάρτα.

Στην παρακάτω συνέντευξη μας μιλά για όλα τα τελευταία νέα του, τις εξελίξεις και την πρόοδο του Κυπριακού bodybuilding, καθώς και για τα μελλοντικά του σχέδια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε στόχο που έχει θέσει!

KM: Γεια σου Αβράμη, έχουν περάσει νομίζω γύρω στα τρία χρόνια από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Νομίζω είχες κερδίσει τότε το Κυπριακό Πρωτάθλημα, το 2011 αν θυμάμαι καλά.

Αβράμης: Ναι και πήγα και στους Μεσογειακούς που πήρα δεύτερη θέση.

ΚΜ: Μπράβο, ναι. Από τότε, πες μου πως είναι τα πράγματα, πως έχει πάει η προετοιμασία σου και αν έκανες κάποιους άλλους αγώνες.

Αβράμης: Σίγουρα από τότε αφοσιώθηκα πολύ στο bodybuilding, και δεν κάνω τίποτε άλλο. Απλώς κοιμάμαι, ξυπνάω, μαγειρεύω, τρώω κάθε δύο ώρες και γυμνάζομαι. Ζω αποκλειστικά για το bodybuilding, τίποτε άλλο.

ΚΜ: Μάλιστα, κάνεις την παραδοσιακή ζωή του bodybuilder δηλαδή.

Αβράμης: Ναι και είμαι στρατιώτης, δεν μπορείς να φανταστείς.

ΚΜ: Αυτόν τον τελευταίο καιρό που έχει περάσει, δεν έκανες κάποιον άλλον αγώνα στην Κύπρο;

Αβράμης: Όχι επειδή πήγα Αυστραλία για περίπου ένα χρόνο μαζί με τη Φρόσω, γι' αυτό και δεν έχω κάνει κάτι. Και μετά από τότε όχι ότι σταμάτησα, μου έδωσε άδεια η IFBB να μπορώ να λαμβάνω μέρος σε αγώνες στο εξωτερικό και όχι μόνο στην Κύπρο. Από'κει πήγαμε στον πρώτο μας αγώνα στο Amateur Olympia στην Πράγα.

ΚΜ: Πρώτα είχες παίξει το 2013 στο Arnold Amateur Ισπανίας, σωστά;

Αβράμης: Ναι. Πρώτα ήταν εκεί.

ΚΜ: Αλλά η μεγάλη επιτυχία όπου είδαμε και την μεγάλη αλλαγή πάνω σου ήταν τώρα το 2014, που έπαιξες στην Τσεχία στο Amateur Olympia.

Αβράμης: Ναι, εντάξει και στο Arnold, αδερφέ, περίπου στα ίδια επίπεδα ήμουνα απλώς εκεί πέρα με αποκλείσανε επειδή τάχα μου σκουντιόμασταν πάνω στην σκηνή, και με κάνανε disqualify.

ΚΜ: Δηλαδή είχες αποκλειστεί το 2013 για ποιό λόγο ακριβώς, δεν το κατάλαβα.

Αβράμης: Ούτε εγώ το κατάλαβα, αδερφέ. Απλώς αποκλείστηκα κι εγώ, αποκλείστηκε και το παιδί που πήρε φέτος στο Arnold την κατηγορία των -100 κιλών. Αυτόν επειδή είχε το μαγιό πιο μέσα απ'οτι έπρεπε. Εμένα επειδή χτύπησα τους άλλους πάνω στην σκηνή. Εντάξει, αυτή είναι η γνώμη τους.

ΚΜ: Δηλαδή είναι πολύ αυστηροί απ'ό,τι έχω καταλάβει.

Αβράμης: Αθλητές της πατρίδας μας που ήτανε μαζί όπως ο Φώτης ο Πλευρίτης στην κατηγορία, για να μην λέω δικά μου λόγια, λέγανε ότι παίζαμε τριάδα, εγώ, ο Κινέζος που αποκλείστηκε, και το παιδί που βγήκε πρώτο. Και εντελώς τυχαία αποκλείστηκαν οι άλλοι δυο. Κατάλαβες!

ΚΜ: Μάλιστα, κατάλαβα. Πες μου λίγο τις εντυπώσεις σου τώρα για το Arnold Amateur Ισπανίας που βγήκες τέταρτος.

Αβράμης: Έπαιξα σε ψηλότερη κατηγορία από λάθος. Δεν υπολόγισα ότι θα κρατήσω νερά, κατέβηκα και πήγα και ζυγίστηκα απευθείας και εκεί ήμουν ενάμιση κιλό πιο πάνω. Τους ζήτησα να περιμένω μία ώρα για να κατέβω στα κιλά μου, δεν μου έδωσαν την ευκαιρία και δυστυχώς έπαιξα στην πιο πάνω κατηγορία.

ΚΜ: Στην +100 ενώ συνήθως έπαιζες στην -100.

Αβράμης: Στην +100 κιλών που για μένα ούτε καν πέρναγε από το μυαλό μου. Την ημέρα του αγώνα ζυγίστηκα 99.9 κιλά για να καταλάβεις.


Στο Amateur Olympia 2014 Στην Πράγα

ΚΜ: Ναι κατάλαβα, κρίμα.

Αβράμης: Ήταν απλά ατυχία της στιγμής, γιατί δεν ζυγίστηκα από πριν γιατί θεωρούσα ότι τα κιλά μου ήταν στη θέση τους. Τόσο σίγουρος ήμουν.

ΚΜ: Τώρα ποιος είναι ο επόμενος αγωνιστικός σου στόχος;

Αβράμης: Επόμενός μου στόχος ήταν αρχικά το Amateur Olympia στη Ρωσία σε 8 εβδομάδες, που βασικά γι' αυτό προετοιμαζόμουν. Μιλώντας όμως με τον προπονητή μου Dennis James, αποφασίσαμε να ξεκουραστώ και να κατέβω στο Πανευρωπαϊκό και στο Amateur Olympia που γίνονται του χρόνου Μάιο-Ιούνιο.

ΚΜ: Κι εκεί πηγαίνεις με σκοπό την νίκη στην κατηγορία και την απόκτηση επαγγελματικής κάρτας;

Αβράμης: Σίγουρα ναι, αυτός είναι ο στόχος μου. Πιστεύω θα τα καταφέρω έτσι όπως πάω. Είμαι αισιόδοξος.

ΚΜ: Το ελπίζουμε κι εμείς. Να σε ρωτήσω πως προέκυψε η συνεργασία σου με τον Dennis James και πότε ξεκίνησε;

Αβράμης: Ξεκίνησε δύο εβδομάδες μετά από το Amateur Olympia. Αρχικά η Φρόσω είχε επικοινωνία μαζί του και όταν με είδε, μιλήσαμε, και είπαμε να δουλέψουμε μαζί. Δύο μήνες δούλεψα μαζί του. Ο άνθρωπος σε κάνει πολύ motivate, είναι σωστός σε όλα του, σου δίνει σημασία, σωστός σαν προπονητής πάρα πολύ.

ΚΜ: Έμαθα ότι έγραψε και κάποια πράγματα για σένα στο διαδίκτυο, ότι θεωρεί πως έχεις πολύ μεγάλο μέλλον.

Αβράμης: Ναι, αυτό μου λέει συνέχεια. Μιλάμε ο άνθρωπος έχει επικοινωνία μαζί μου κάθε μέρα. Δεν έχω ξαναζήσει τόση σημασία και νιώθω πολύ καλά γι' αυτό. Δεν είναι λίγο για κάποιον όταν θέλει κάτι να παίρνει τηλέφωνο τον Dennis James και να του στέλνει email. Με κάνει και νιώθω πολύ καλά.

ΚΜ: Από τότε ξεκίνησες την προετοιμασία μαζί του, έχεις αλλάξει κάποια πράγματα στην προπόνησή σου ή στη διατροφή σου;

Αβράμης: Βασικά με βοήθησε να πιστέψω ότι έχω πολύ καλό μεταβολισμό και δεν χρειάζεται να κάνω υπερβολικές δίαιτες σε θέμα υδατανθράκων. Δηλαδή, η δίαιτά μου μέχρι δύο εβδομάδες πριν από τον αγώνα ήταν πολύ υψηλότεροι υδατάνθρακες. Μου έμαθε πράγματα που ήταν πολύ σημαντικά. Ή ας πούμε για τα πόδια. Είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα πόδια, θυμάσαι ήταν μικρά. Ο λόγος ήταν λίγο λάθος στην προπόνηση. Τώρα μου έδειξε να προπονούμαι με πολλές επαναλήψεις και πολύ ένταση. Εντελώς διαφορετική τακτική. Και σε δύο μήνες είχα κάνει τρομερή δουλειά, τα πόδια μου καμία σχέση με πριν.

ΚΜ: Ναι, αυτό ήθελα να σε ρωτήσω, από τις φωτογραφίας, τα πόδια σου είναι ένα από τα δυνατότερα σημεία πλέον.

Αβράμης: Αυτό είναι τεχνική του Dennis. Αποκλειστικά. Πράγμα που μόνος μου αν ήμουνα, δεν θα το κατάφερνα με τίποτα.

ΚΜ: Οπότε και τώρα δηλαδή μαζί είστε και συνεχίζετε κανονικά την προετοιμασία μέχρι τους επόμενους αγώνες.

Αβράμης: Για να σκεφτείς τώρα πριν μιλήσουμε με πήρε στο Skype και μιλούσαμε.

ΚΜ: Μάλιστα πολύ ωραία. Και όπως είπα πριν, ο απώτερός σου στόχος είναι να αποκτήσεις μία επαγγελματική κάρτα και να παίζεις στην κατηγορία 212;

Αβράμης: Σίγουρα. Και λόγω ύψους και για να είμαι λίγο ρεαλιστής. Κατά κύριο λόγο, λόγω ύψους θα χάσω τη συμμετρία μου πιστεύω σε άλλη κατηγορία, ενώ εκεί πιστεύω ότι κάτι μπορώ να κάνω. Μην ξεχνάμε ότι τώρα άρχισα να ασχολούμαι, τέσσερα με πέντε χρόνια. Τώρα αρχίζω βασικά.

Avraam Kyriakou
Με Τον Dennis James Λίγο Πριν Τον Αγώνα

ΚΜ: Βέβαια ναι. Να σε ρωτήσω λίγο για το Κυπριακό bodybuilding. Είδα ότι κατέβηκε μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα στον τελευταίο αγώνα στην Ισπανία, νομίζω ήσασταν δέκα αθλητές αν δεν κάνω λάθος. Ποια είναι η άποψή σου; Βλέπεις το Κυπριακό bodybuilding και αναπτύσσεται και να βγάζει ταλέντα;

Αβράμης: Σίγουρα παλιά επικρατούσε μία λάθος νοοτροπία. Οι παλιοί αθλητές τα κρύβανε όλα για πάρτη τους. Τώρα επειδή μπήκανε νέοι αθλητές που αγαπούνε το άθλημα, δεν θέλω να πω για μένα αποκλειστικά, όλοι πιστεύω αλλάξανε την τακτική τους, και ο ένας βοηθάει τον άλλον πλέον. Δηλαδή, τίποτα στην Κύπρο τώρα δεν είναι μυστικό. Καταφέραμε και αντιστρέψαμε τα δεδομένα. Προσωπικά εγώ σπίτι μου ας πούμε κάθε Κυριακή έχουμε συνάντηση είκοσι άτομα, που παίζουνε τις κατηγορίες και έχουν πάρα πολύ μέλλον. Και εντάξει όταν υπάρχει φιλία μεταξύ και σεβασμός και όλοι ανταλλάσσουν μεταξύ τους τις γνώσεις τους, κάτι πάει ψηλά.

ΚΜ: Έχεις υπόψη σου κάποια παιδιά που βλέπεις ότι έχουν κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, από την Κύπρο.

Αβράμης: Δεν θα ήθελα απλώς να αναφέρω ονόματα, γιατί είναι λογικό ότι θα παρεξηγηθούνε οι υπόλοιποι. Πάντως έχει πάρα πολλά παιδιά που έχουν αγάπη και ελπίδα, πράγμα πολύ μεγάλο. Αλλά έχουν τέλειο DNA και δυνατότητες, απλά χρειάζονται την έξτρα δουλειά και την άσκηση, τίποτα άλλο. Έχουνε το πείσμα, έχουν το DNA, άρα ο δρόμος είναι δικός τους.

ΚΜ: Βοηθάς κι εσύ από την πλευρά σου κάποια παιδιά με την προετοιμασία τους;

Αβράμης: Ναι, αρκετά. Τελευταία φορά, οι περισσότεροι, σχεδόν όλοι, βγήκαν πρώτοι στις κατηγορίες. Εντάξει, το πιο σημαντικό είναι που βγήκε από αυτό είναι ότι είμαστε όλοι φίλοι. Όλοι ανταλλάσσουμε γνώσεις μεταξύ μας. Όλοι δίνουμε κάτι στον άλλον. Κι εγώ όταν προετοιμάζομαι, μόνο και μόνο που έρχονται εδώ και με εμψυχώνουνε είναι η καλύτερη βοήθεια. Έτσι βοηθάω κι εγώ με άλλο τρόπο.

ΚΜ: Έχεις κάποιο σπόνσορα, κάποια εταιρεία, κάποιο γυμναστήριο που σε βοηθάει στην προετοιμασία σου;

Αβράμης: Δυστυχώς όχι. Αυτό είναι και το παράπονό μου. Κανένας δεν πλησίασε. Eιδικά εδώ στην Κύπρο που έχουνε αυτά τα προβλήματα, οι δυσκολίες είναι πραγματικές και πάρα πολλές.


Στο Arnold Classic Amateur 2013 Στη Μαδρίτη

ΚΜ: Ναι, καταλαβαίνω. Σε γενικές γραμμές στην Κύπρο το κλίμα που επικρατεί με το άθλημα πως είναι; Δηλαδή π.χ. στην Ελλάδα η οικονομία είναι πολύ χάλια όπως γνωρίζουμε, στην Κύπρο πως είναι δηλαδή σε σχέση με το bodybuilding;

Αβράμης: Φίλε, αν και η οικονομία είναι χάλια, το bodybuilding έχει τρομερή άνοδο. Tρομερή! Σε σχέση με την οικονομία δηλαδή, βλέπω ότι στο bodybuilding γίνεται το αντίθετο. Όλο και ανεβαίνει.

ΚΜ: Πολύ καλό αυτό! Εσύ εκεί που γυμνάζεσαι, βλέπεις γενικά προσέλευση νέων παιδιών, που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα; Στην Κύπρο, πως είναι η νέα γενιά;

Αβράμης: Φίλε, πιστεύω, ότι τη συγκεκριμένη στιγμή, φυσικά εντάξει είναι μόδες και αλλάζουν, ποτέ δεν ξέρεις πως πάνε. Ίσως είναι και το πιο δημοφιλές άθλημα το bodybuilding. Ειδικά για τις νέες κατηγορίες που φτιάξανε τώρα, physique και τέτοια, έγινε ακόμη πιο δημοφιλές γιατί δεν φοβούνται να προσπαθήσουν στην αρχή. Και μετά ανεβάζουνε. Προσωπικά με όσους μιλάω, όλοι θέλουν να ασχοληθούν. Και πιο πολύ οι κοπέλες, όλες θέλουν να ασχοληθούν.

ΚΜ: Πολύ καλό αυτό. Ρωτάω γιατί στην Ελλάδα έχει φτάσει σε μία στασιμότητα το άθλημα, έκανε μία άνοδο και μετά έκανε μία ευθεία γραμμή, και δεν βλέπαμε καινούργια ταλέντα.

Αβράμης: Στην Ελλάδα, ακόμη, επειδή έχω αθληθεί με πολλούς Έλληνες αθλητές, επικρατεί αυτή η νοοτροπία της ζήλιας. Ποιος είναι καλύτερος, ποιος ο χειρότερος, ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής! Εδώ έφυγε αυτό. Εδώ είναι ποιος θα βοηθήσει περισσότερο, άλλαξε η νοοτροπία.

ΚΜ: Πολύ καλό αυτό, μακάρι να ήταν παντού έτσι. Είπες ότι είχες πάει στην Αυστραλία με τη Φρόσω για λίγο καιρό; Είστε πολύ κοντά απ'ότι έχω καταλάβει.

Αβράμης: Η Φρόσω πάντα δίπλα μου θα είναι, και θα είμαι πάντα δίπλα της γιατί αν θυμάσαι και από την προηγούμενη συνέντευξη εκείνη με έβγαλε από δύσκολους δρόμους και με βοήθησε πολύ. Όπως κι εγώ πιστεύω ότι τη βοήθησα πολύ με τη ζωή της. Τώρα τη συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε, ζούμε χώρια για λίγο διάστημα. Αλλά εκεί εντάξει, δεν ξέρει ποτέ κανείς τι γίνεται. Το σίγουρο είναι ότι σαν άνθρωποι θα είμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον, όπως είμαστε και τώρα, σαν καλύτεροι φίλοι. Απλώς είναι κάτι προσωπικό, το μέλλον θα δείξει τι γίνεται.

ΚΜ: Σίγουρα, καταλαβαίνω. Γνώρισες και τον Μιχάλη τον Κεφαλιανό απ'ότι έμαθα.

Αβράμης: Ναι, ο Μιχάλης είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος, φίλε. Είχα την χαρά και ήρθε σπίτι μου, καθίσαμε, τα είπαμε, μιλήσαμε, όχι μόνο για το bodybuilding, μιλήσαμε και σαν πατέρας με γιο, με συμβούλεψε για τη ζωή, δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω τι να πω για τον Μιχάλη, απλώς είναι άνθρωπος με κεφαλαία και αθληταράς, όπως επίσης και η γυναίκα του η Ελένη που έχω γνωρίσει λίγο είναι πολύ καλή γυναίκα.

ΚΜ: Πες μου κάποια άτομα που θες να ευχαριστήσεις, που σε έχουν βοηθήσει, που έχεις ευγνωμοσύνη προς το άτομο τους.

Αβράμης: Φίλε, πρώτα απ' όλα ευχαριστώ την Φρόσω γιατί στάθηκε σε όλα δίπλα, και ακόμη στέκεται, ίσως και περισσότερο από προηγούμενες φορές. Τους φίλους μου που έρχονται συνέχεια και με στηρίζουνε και με βοηθάνε, τον Πέτρο Παύλου, τον Λάζαρο Λαζάρου, και πάρα πολλούς άλλους, δεν θέλω να πω ονόματα γιατί είναι πολλοί. Την ομοσπονδία που μου έδωσε την ευκαιρία να μπορώ να αγωνίζομαι στο εξωτερικό χωρίς κάποιους όρους και ενδοιασμούς όπως παλιά, και όλους που μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα και με βρίσκουν στο δρόμο και μου λένε να προχωρήσω γιατί αξίζει αυτό που κάνω.

ΚΜ: Μάλιστα. Σε ευχαριστώ για μια ακόμη φορά Αβράμη για το χρόνο σου, αυτά ήθελα να σε ρωτήσω λίγο-πολύ με την ευκαιρία της συνομιλίας μας. Εγώ από την πλευρά μου, να μην λέμε τα αυτονόητα, είμαι σίγουρς ότι έχεις ένα πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά σου, μακάρι όλα να πάνε καλά, να καταφέρεις τον στόχο σου, και σου εύχομαι τα καλύτερα.

Αβράμης: Ευχαριστώ Κώστα μου. Ελπίζω να βρεθεί και κάποιος να μας βοηθήσει λίγο, είναι πολύ σημαντικό αλλά δεν μπορείς να το λύσεις και μόνος σου αυτό το θέμα.

ΚΜ: Γι’ αυτό το λόγο γίνεται και η συνέντευξη για να μάθει ο κόσμος ποιος είσαι και ότι αυτό που κάνεις αξίζει βοήθεια. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα ενδιαφερθεί.

Αβράμης: Σίγουρα ναι. Να'σαι καλά Κώστα μου και σε ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε.

ΚΜ: Εγώ ευχαριστώ για το χρόνο σου, θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Σχετικά Άρθρα
- IFBB Amateur Olympia Europe 2014
-
IFBB Arnold Classic Amateur Europe 2013Copyright 2014 - Bodybuilders.gr
Bodybuilders.gr - Η Μεγαλύτερη Ελληνική Ιστοσελίδα Για Bodybuilding & Fitness

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τη γραπτή συναίνεση των υπευθύνων της ιστοσελίδας Περισσότερες πληροφορίες στην κατηγορία
Συνεντεύξεις Ελλήνων & Ξένων Bodybuilder
  Συνέντευξη Με Μιχάλη Κεφαλιανό & Δαυίδ Μπαλάσα
  Συνέντευξη Μιχάλη Κεφαλιανού - Νέα & Σχέδια 2018
  Συνέντευξη Με Τον Νέο IFBB Pro Χρήστο Πιστόλα
  Μιχάλης Κάββαλος - Νικητής Mr. Κρήτη 2016
  Παρουσίαση Του Αθλητή Μιχάλη Βουτουφιανάκη
  Τα Αγωνιστικά Νέα Του Δημήτρη Στειακάκη!
  Τα Αγωνιστικά Νέα Του Μιχάλη Παπουτσάκη
  Παρουσίαση Της Αθλήτριας Φλορίντα Χούτα
  Τα Αγωνιστικά Νέα Του Παύλου Μπαρμπαδάκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Fitness Γιάννη Καφετζάκη
  Τα Αγωνιστικά Νέα Της Στέλλας Παπαποστόλου
  Παρουσίαση Του Αθλητή Bodybuilding Λευτέρη Πετράκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Στέφανου Κολιακουδάκη
  Συνέντευξη Με Τον Θανάση Αττιλάκο!
  Συνέντευξη Με Τον Αθλητή Physique Γιώργο Βυζανιάρη
  Συνέντευξη Με Τον Μιχάλη Κεφαλιανό, Νοέμβριος 2015
  Παρουσίαση Του Αθλητή Μιχάλη Παπουτσάκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Bodybuilding Μάριου Ζαχαράκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Δημήτρη Στιακάκη
  Παρουσίαση Του Αθλητή Bodybuilding Αχιλλέα Βεσάι
  Παρουσίαση Της Αθλήτριας Στέλλας Παπαποστόλου
  Παρουσίαση Του Αθλητή Γιώργου Σταμπουλή
  Παρουσίαση Του Αθλητή Βαγγέλη Καρουζάκη
  Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος Χαράζει Μια Νέα Πορεία
  Χρήστος Πιστόλας: Ταλέντο & Αγάπη Για Το Άθλημα
  Συνέντευξη Δαυίδ Μπαλάσα & Γιάννη Μάγκου
  Συνέντευξη Παντ. Σταυρουλάκη & Παύλου Μπαρμπαδάκη
  Γιάννης Μάγκος - Έτοιμος Για Την IFBB Pro League
  Συνέντευξη Με Τον Έλληνα Πρωταθλητή Βαλάντη Ντόκο
  Συνέντευξη Πρoέδρου Της IFBB, Dr. Rafael Santonja
  Συνέντευξη Κων/νου Τσάφου - Ben Weider Diamond Cup
  Συνέντευξη Με Τον Παντελή Σταυρουλάκη
  Συνέντευξη Με Τον Δημήτρη Τριπολιτσιώτη - Μέρος 2ο
  Συνέντευξη Με Τον Δημήτρη Τριπολιτσιώτη - Μέρος 1ο
  Μένιος Σεράνης: Αγάπη & Θέληση Για Το Bodybuilding
  Δημήτρης Παπαντώνης: «Η Ομοσπονδία Είναι Μία»
  Τάσος Μηνίδης Μετά Τη Μεγάλη Επιτυχία Στη Γερμανία
  Συνέντευξη Με Τον Μεγάλο Δάσκαλο - Δαυίδ Μπαλάσα!
  Nick Anthony - Ready For The 2012 Arnold Amateur!
  Ηλίας Κατσαρός - Συνέντευξη Bodybuilders.gr
  Συνέντευξη Κεφαλιανού Μετά Το Mr. Europe Pro 2012
  Κων/νος Δημητρίου Συνέντευξη Πριν Το Flex Pro 2012
  Συνέντευξη Του Αβράμη Κυριακου Στο Bodybuilders.gr
  Συνέντευξη Της Ελένης Πλακίτση Στο Bodybuilders.gr
  Λευτέρης Σιδηρόπουλος - Συνέντευξη Bodybuilders.gr
  Con. Demetriou IFBB Pro Interview - Part 2
  Interview With IFBB Pro Constantinos Demetriou
  Γιάννης Αλιμπέρτης Συνέντευξη Στο Bodybuilders.gr
  Παντελής Σταυρουλάκης - Ένα Νέο Αστέρι Στο Χώρο
  Μανώλης Καραμανλάκης Συνέντευξη Στο Atlantic City
  Mr. Olympia 2009: Συνέντευξη Μπαλάσα - Κεφαλιανού
  Δηλώσεις Κεφαλιανού 7 Ώρες Πριν Το Mr Olympia 2009
  Αποκλειστική Συνέντευξη RONNIE COLEMAN Στην Ελλάδα
  Αποκλειστική Συνέντευξη Bodybuilders.gr Tom Venuto
  Συνέντευξη Bodybuilders.gr Με Τον Μιχάλη Κεφαλιανό
  Συνέντευξη Έλληνα Πρωταθλητή, Μανώλη Καραμανλάκη
   
 

 
    
    

   
   


ΑΡΧΙΚΗ     |     ΑΡΘΡΑ     |     BODYBUILDING FORUM     |     ΝΕΑ BODYBUILDING      |     ABOUT US      

 Bodybuilding Resources - Αυτόγραφα Bodybuilding 

Προστασία Περιεχομένου Copyscape - Οι Παραβάτες Θα Διωχθούν Νομικά

All Rights Reserved 2004 - 2022 © Bodybuilders.gr  -  Designed by METAFORCE
Ιατρικό Disclaimer - Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου - Cookies