ΑΡΧΙΚΗ  |   BODYBUILDING FORUM |   
   
   

Κατηγορίες Άρθρων

  Γενικά
  Διατροφή
  Συμπληρώματα Διατροφής
  Προετοιμασία Αγώνων
  Απώλεια Λίπους
  Προπονήσεις
  Αγώνες Bodybuilding
  Φωτογραφίες Αγώνων
  Ασκήσεις Bodybuilding
  Γυναικείο Fitness
  Για Αρχάριους
  Επιστήμη & Έρευνα
  Συνεντεύξεις
  Videos
  Bodybuilding News

Bodybuilding Forum
  Αρχική Σελίδα Forum
  Φόρμα Εγγραφής
  Επικοινωνία

Γνώμες Μελών
  Πατήστε εδώ για να
δείτε τι λένε τα μέλη
μας για την ιστοσελίδα
και το forum μας!


 


 
Scitec Nutrition - 20 Χρόνια Πρωτοπορίας
Scitec Nutrition - 20 Χρόνια Πρωτοπορίας
by Kostas Marangopoulos, M.Sc., CPT.

30 Απριλίου, 2016


Scitec Nutrition Greece

Με μεγάλη μου χαρά και τιμή σας παρουσιάζουμε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον υπεύθυνο πωλήσεων της Scitec Nutrition, Mark Ilosvai. Η Scitec Nutrition όπως είναι γνωστό, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες συμπληρωμάτων παγκοσμίως, με περισσότερα από 200 προϊόντα και πωλήσεις σε 100 χώρες.

Πλέον, όπως ίσως γνωρίζετε, η Scitec Nutrition πωλείται και στην Ελλάδα και είναι χορηγός του νο. 1 Έλληνα αθλητή bodybuilding, Μιχάλη Κεφαλιανού.

Στην παρακάτω συνέντευξη ο κ. Ilosvai μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξαιρετική ποιότητα των συμπληρωμάτων, το ιστορικό της εταιρίας και τα μελλοντικά σχέδια με πολλές καινοτομίες.

Πείτε μας λίγα λόγια για τη θέση σας στην Scitec Nutrition, πώς και πότε ξεκινήσατε με την εταιρεία.

Είμαι στην εταιρεία από τις αρχές του 2015, οπότε είναι παραπάνω από δυο χρόνια τώρα. Η αποστολή μου ήταν να φέρω διεθνείς διαδικασίες και πρότυπα ώστε να προετοιμάσω την εταιρεία για περαιτέρω ανάπτυξη ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να διατηρήσω και να εξελίξω το επιχειρηματικό περιβάλλον και το πάθος για την βιομηχανία και τους πελάτες μας, στοιχεία που έχουν συμβάλλει στην επιτυχία της εταιρείας.

Πότε εισήλθε η Scitec στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής και ποια ήταν η βασική ιδέα πίσω από τη σύσταση της εταιρείας;

Ιδρύθηκε το 1991 ως διανομέας προϊόντων εμπορικών σημάτων από τρίτους. Το 1996, γεννήθηκε το εμπορικό σήμα Scitec. Φέτος γιορτάζουμε τα 20α γενέθλια της εταιρείας Scitec. Η δέσμευσή μας πάντοτε ήταν να δημιουργήσουμε μία μάρκα που να αντιπροσωπεύει τις αξίες που προσπαθούμε να ζούμε και να αποπνέουμε σε όλη την εταιρεία, κάθε μέρα· ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία, και πάθος.

Τι κάνει τη Scitec να ξεχωρίζει σε σχέση με τις άλλες εταιρείες στον κόσμο;

Τα πάντα έχουν να κάνουν με την προσήλωση, την αφοσίωση, την καινοτομία, και το πάθος. Πολύ απλό στην θεωρία, ωστόσο στην πράξη παραμένει μία συνεχής μάχη που δίνουμε με ευχαρίστηση και δέσμευση.


Ο Μιχάλης Κεφαλιανός στο booth της Scitec στην έκθεση της FIBO στη Γερμανία.

Σε τι διαφοροποιούνται τα συμπληρώματα της Scitec σε σχέση με άλλα παρόμοια που κυκλοφορούν στην αγορά;

Η Scitec έχει δεσμευθεί να παραμείνει στην αιχμή της καινοτομίας σε ό,τι αφορά στην αθλητική διατροφή, όπως και κάνει εδώ και 20 χρόνια. Η ομάδα της Scitec αντιπροσωπεύει τους κορυφαίους στην κατηγορία τους αθλητές σε όλο τον κόσμο, και στέκεται με υπερηφάνεια πίσω από τα παγκόσμιας κλάσης προϊόντα μας και τη δέσμευσή μας στην αξιοπιστία· χρησιμοποιώντας πάντοτε, μόνο νόμιμα και εγκεκριμένα συστατικά, πιστοί στους υψηλότερους διεθνείς κανόνες και κανονισμούς.

Που κατασκευάζονται τα συμπληρώματα Scitec, και ποια τα ποιοτικά πρότυπα που ακολουθούνται;

Τα προϊόντα μας ακολουθούν τα πρότυπα MSZ EN ISO: 9001, ISO: 22000 καθώς και το σύστημα διαχείρισης συμπληρωμάτων GMP (Παγκόσμιος Οδηγός Ορθών Κατασκευαστικών Πρακτικών), τις απαιτήσεις του IADSA (Διεθνής Ένωση των Συνδέσμων Διαιτητικών Προϊόντων/Συμπληρωμάτων Διατροφής) σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του PIC/S (Σύμβαση Συνεργατικού Σχεδίου PE 009-9 για την Φαρμακευτική Επιθεώρηση).

Σε ποιο είδος καταναλωτή στοχεύει η Scitec;

Απευθυνόμαστε σε αφοσιωμένους body builder και προσηλωμένους αθλητές όλων των ειδών παγκοσμίως. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που στην Ουγγαρία γίναμε ο επίσημος χορηγός αθλητικών συμπληρωμάτων της Ουγγρικής Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

Ποια είναι η διαδικασία πίσω από τη δημιουργία ενός καινούργιου συμπληρώματος; Συνήθως, πόσος χρόνος μεσολαβεί μεταξύ της ιδέας και της εισαγωγής του προϊόντος στην αγορά;

Η δημιουργία ενός καινούργιου προϊόντος μας, προκύπτει ως επί το πλείστων είτε από την ανάγκη μιας ειδικής αγοράς είτε λόγω αναβάθμισης του προϊόντος (πχ. καινούργια γεύση ή αλλαγή κάποιου συστατικού λόγω κανονισμών) ή λόγω καινοτόμων νέων ιδεών μας. Η εκτέλεση εξαρτάται από τους λόγους δημιουργίας του νέου συμπληρώματος. Η αναβάθμιση των προϊόντων παίρνει τον ελάχιστο χρόνο 2-8 εβδομάδες. Συνήθως χρειάζονται 1-3 μήνες για να καλυφθούν οι ανάγκες της αγοράς, και περίπου 3-12 μήνες για να μετατραπεί μια ιδέα σε προϊόν στα ράφια.

Πες μας για την Ομάδα Scitec, πόσους αθλητές έχετε και σε πόσες χώρες, και με ποιον τρόπο βοηθούν την εταιρεία.

Επί του παρόντος, η Ομάδα Scitec απαριθμεί 71 μέλη σε 13 χώρες. Κάποιοι από αυτούς τους αθλητές είναι γνωστοί παγκοσμίως ενώ άλλοι έχουν μεγάλη επιτυχία και δημοτικότητα στις δικές τους χώρες. Οι αθλητές της ομάδας Scitec διαφημίζουν το εμπορικό λογότυπο μέσα από τις αθλητικές επιτυχίες τους, εκπροσωπούν την Ομάδα Scitec και το ίδιο κάνουν και μέσα από παραδοσιακά και διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα (social media). Χρησιμοποιούμε τις εικόνες τους στις διαφημίσεις, και αυτοί παρευρίσκονται στις διεθνείς εκθέσεις fitness μαζί με την Scitec, φορούν ρούχα με τα λογότυπα κλπ.


Η ομάδα των αθλητών της Scitec στην Ελλάδα.

Αν κάποιος θέλει να εκπροσωπηθεί από μία μεγάλη εταιρεία συμπληρωμάτων όπως η Scitec, τι του προτείνετε να κάνει;

Αυτός/αυτή πρέπει να φέρει κάτι στην εταιρεία, αυτός/αυτή πρέπει να είναι πολύτιμος/η για την εταιρεία. Συνήθως τα καλά αποτελέσματα στο άθλημά σου, δεν είναι αρκετά. Σήμερα, ένας χορηγούμενος αθλητής πρέπει να είναι εξίσου ενεργός και στα κοινωνικά δίκτυα.

Προσφάτως, είδα ότι η Scitec είναι διαθέσιμη και στην Αμερική. Σε πόσες χώρες είναι διαθέσιμη, και έχετε σκοπό να επεκταθείτε;

Παραδίδουμε παραγγελίες σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη διανομή χρόνο με το χρόνο, μέσα από την σημαντική και αυξανόμενη παρουσία μας σε διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις. Έχει πολύ ενδιαφέρον να εργάζεσαι σε διαφορετικές αγορές· από τις ΗΠΑ ως την Ασία και Αυστραλία, για να μην αναφέρω την Ευρώπη και άλλες μικρότερες χώρες. Δεν κρίνουμε από την ποσότητα της παραγγελίας, την παραδίδουμε όσο πιο σύντομα γίνεται.

Διαθέτετε μία πλατιά ποικιλία προϊόντων, από πρωτεΐνες μέχρι μεμονωμένες βιταμίνες. Έχετε κάποια καινούργια προϊόντα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε ακόμη περισσότερο από τους ανταγωνιστές σας;

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τα νέα προϊόντα που παρουσιάσαμε στην FIBO στην Κολονία φέτος, συμπεριλαμβανομένου ενός καινούργιου RTD για πριν την προπόνηση, με την ονομασία «Raging Blood»· η σειρά Green που περιλαμβάνει εκπληκτικά νόστιμα λαχανικά και πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης, καθώς και το νέο μας Proline, μία καινούργια σειρά σκληροπυρηνικών προϊόντων που έχουν εγκριθεί από τους παγκόσμιας κλίμακας αθλητές μας.

Ποια κατηγορία συμπληρωμάτων πιστεύεις ότι είναι αυτή που θα εξελιχθεί περισσότερο στο μέλλον;

Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες σε ένα μεγάλο φάσμα τομέων. Εργαζόμαστε ακατάπαυστα πάνω σε καινούργιους τρόπους παράδοσης, ειδικά για τις πρωτεΐνες. Ο πυρήνας των πελατών μας είναι πάντοτε σε ετοιμότητα να δοκιμάσει καινούργιους τρόπους αύξησης της πρόσληψης πρωτεΐνης και εστιάζουμε στο να μετατρέψουμε αυτή τη διαδικασία σε μία πρώτης τάξης εμπειρία γεμάτη με ποικιλία και ωραίες γεύσεις.

Scitec Protein Ice Cream
Νέα καινοτόμα προϊόντα όπως το Protein Ice Cream.

Τα συμπληρώματά σας είναι σχεδιασμένα ειδικά για bodybuilding και fitness ή και για άλλα αθλήματα;

Οι ρίζες μας είναι σίγουρα στο bodybuilding και εξακολουθούμε να εστιάζουμε στην ικανοποίηση και επέκταση των αναγκών και των απαιτήσεων του πυρήνα των πελατών μας. Είμαστε υπερήφανοι που επεκτείναμε τη βάση των χρηστών μας σχεδόν σε κάθε τομέα fitness και αθλητισμού.

Ποιες είναι οι αξίες που αντιπροσωπεύει η Scitec για εσάς;

Δέσμευση, αφοσίωση, καινοτομία, ποιότητα. Ποτέ να μην σταματάς, να προσπαθείς να ξεπεράσεις κάθε προσδοκία.

Βλέπουμε πολλές εταιρείες να χρησιμοποιούν συνεχώς παραπλανητικές διαφημίσεις. Πόσο σημαντικό είναι το ειλικρινές marketing για την εταιρεία;

Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά. Στεκόμαστε πίσω από κάθε προϊόν που διανέμουμε στην αγορά. Κάθε μέρα.

Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα έξω στην αγορά, τα οποία δεν φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και μπορεί να είναι επικίνδυνα προς τους καταναλωτές. Τι συμβουλεύετε τους καταναλωτές να προσέξουν πριν αγοράσουν κάποιο καινούργιο συμπλήρωμα;

Επέλεξε μία εταιρεία που μπορείς να την εμπιστευτείς. Μίλησε σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι σχετικά με τον ποιο εμπιστεύονται. Διάβασε κριτικές καταναλωτών. Φρόντισε όλα τα προϊόντα να είναι πιστοποιημένα.

Θα θέλατε με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσετε κάποιους ανθρώπους;

Είμαι ευγνώμων για τους πελάτες μας. Δεν θα υπήρχαμε χωρίς εσάς. Είναι απλό να το λέει κάποιος αυτό. Η πραγματική ερώτηση είναι αν κάνουνε ή όχι αυτό που πρέπει κάθε μέρα. Κάθε μέρα. Ευχαριστώ!

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ilosvai για το χρόνο του και να ευχηθούμε ότι το καλύτερο με τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συμπληρώματα της Scitec, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελία τους: http://www.ScitecNutrition.com.

Για παραγγελίες από Ελλάδα, μπορείτε να επισκεφτείτε και το κατάστημα Fitness Warehouse:

Fitness Warehouse Ελλάδα


Σχετικά Άρθρα Και Συζητήσεις:
- Μιχάλης Κεφαλιανός - Νέος Αθλητής Της Scitec Nutrition
-
Η Καλύτερη Συνέντευξη Με Τον Μιχάλη Κεφαλιανό

Copyright 2016 - Bodybuilders.gr
Bodybuilders.gr - Η Μεγαλύτερη Ελληνική Ιστοσελίδα Για Bodybuilding & Fitness

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τη γραπτή συναίνεση των υπευθύνων της ιστοσελίδας Περισσότερες πληροφορίες στην κατηγορία
Παρουσιάσεις-Αξιολογήσεις Συμπληρωμάτων Διατροφής
  Scitec Nutrition - Παρουσίαση Εταιρείας
  Amino Charge Της Scitec Nutrition - Παρουσίαση!
  Green Series - Η Φυσική Σειρά Της Scitec Nutrition
  Λαχταριστό Πρωινό & Σνακ Με Τη Scitec Nutrition!
  Παρουσίαση Scitec Nutrition 100% Whey Professional
   

    
    

 

Έλληνες Πρωταθλητές
Σπύρος Μπουρνάζος - Spyros Bournazos
Μιχάλης Κεφαλιανός - Michael Kefalianos
Μανώλης Καραμανλάκης - Manolis Karamanlakis
Αλέκος Σιατραβάνης
Σταύρος Παπαδόπουλος
Μανώλης Τζινίδης
Δαυίδ Μπαλάσας

Έλατε στην παρέα μας στο Bodybuilders.gr Facebook fan page. Βρείτε Μας Στο Google+ Πατήστε εδώ για να δείτε τα πιο πρόσφατα μας video στο YouTube!

  

 
   
   


ΑΡΧΙΚΗ     |     ΑΡΘΡΑ     |     BODYBUILDING FORUM     |     ΝΕΑ BODYBUILDING      |     ABOUT US      

 Bodybuilding Resources - Αυτόγραφα Bodybuilding 

Προστασία Περιεχομένου Copyscape - Οι Παραβάτες Θα Διωχθούν Νομικά

All Rights Reserved 2004 - 2018 © Bodybuilders.gr  -  Designed by METAFORCE
Ιατρικό Disclaimer - Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου - Cookies