Αν δεις τις γευσεις της myprotein impact isolate εδω υπαρχουν ουκ ολιγες. Εμενα μου αρεσει η σοκολατα brownie, κλασικη και δοκιμασμενη.
Για αμινοξεα, θα ελεγα να παρεις τα Vegan Bcaa 4:1:1.
Printable View
Αν δεις τις γευσεις της myprotein impact isolate εδω υπαρχουν ουκ ολιγες. Εμενα μου αρεσει η σοκολατα brownie, κλασικη και δοκιμασμενη.
Για αμινοξεα, θα ελεγα να παρεις τα Vegan Bcaa 4:1:1.
Λόγω του ότι δεν τρώω κρέας εξετάσεις αίματος έδειξαν έλλειψη σιδήρου και χαμηλό αιματοκρίτη,μια και θα κάνω παραγγελία υπάρχει κάτι άλλο που θα μου συστηνατε ;
Εως και αυτην την Κυριακη, τεραστια προσφορα για εκπτωσεις εως και -60% σε ολα τα προιοντα, + επιπλεον 17% εκπτωση με τον κωδικο μας MARTIOS17.
Για να δειτε ολα τα προιοντα σε εκπτωση, επισκεφτειτε αυτη εδω τη σελιδα της MyProtein.
βαζω τον κωδικο μας BODYBUILDERS20 αλλα και τον MARTIOS17 αλλα με κανεναν απο τους 2 δεν μου δινει εκπτωση....
Ο κωδικος MARTIOS17 λειτουργει κανονικα. Τι εχεις στο καλαθι?
Επισης, να προσθεσω πως με αγορες ανω των 85ε, δινουν δωρο πρωτεινη Impact Whey 250γρ.
Παντα απο αυτη εδω τη σελιδα της MyProtein.
δεν ξερω γιατι δεν το πιανει... εχω 5 κιλα πρωτεινη 1 κιλο κρεατινη και το mypre
Δοκιμασε να καθαρισεις τα cookies και το ιστορικο απο τον browser σου. Καμια φορα φταιει αυτο.
Υπαρχει και ο κωδικος AKOMA15 για 15%. Δοκιμασε τον.
Κωστα το BODYBUILDERS25 ισχυει ακομα? Γιατι μεχρι στιγμης μονο το XRONOS δεχεται. Το BODYBUILDERS25 ειναι μεγαλυτερη εκπτωση αλλα δεν ισχυει μου βγαζει..Μηπως ισχυει μονο για προιοντα χωρις εκπτωση?
Δεν παιζουν παντα, οταν εχουν μεγαλες εκπτωσεις 60-70% ειτε ειναι μειωμενοι ή δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν με τα προιοντα που βρισκονται σε εκπτωση.
Impact whey Isolate ποια γεύση προτείνεται παίδες?
Ειρήνη το ξέρω το συγκεκριμένο τοπικ, απλά εκει αναφέρονται στην απλή Impact Whey, οχι στην Isolate.
Θα λείπω ταξίδι 2 βδομάδες και με το φαγητό θα ειναι δύσκολα τα πράγματα οπότε θα αναγκαστώ αρκετές φορές την ημέρα να πίνω πρωτείνη και ειπα να πάρω Ιsolate γιατι ναι μέν δεν φουσκώνω ιδιαιτερα με 1-2 σκουπ απλη impact πρωτείνη αλλα αν ανέβω στα 4-5 σκουπ κάθε μερα ισως ειναι διαφορετικα τα πραγματα
Εχεις δικιο. Επειδη εχω δοκιμασει και impact και iso, οι γευσεις σχεδον ειναι ιδιες. Προσωπικα μου αρεσει η λευκη σοκολατα, σοκολατα μπραουνι και σοκολατα φυστικοβουτυρο.
5 δοσεις τη μερα το θεωρω υπερβολη! Ασε που δεν θα χορταινεις. Εγω θα σου λεγα για να μη βγαινουμε οφφ εδω, να ανοιξεις ενα θεμα για το τι λυσεις υπαρχουν. Πχ κονσερβα τονος (υπαρχει και σε φακελακι!) τι επιλογες εχεις εκει κλπ
Μεγαλες εκπτωσεις 25ης Μαρτιου απο τη MyProtein!!
Εως και 60% εκπτωση σε ολα τα προιοντα + επιπλεον εκπτωση 22% με τον κωδικο μας MARTIOS17 !!
Και επισης, δωρο 1 κιλο φυστικοβουτυρο με ολες τις αγορες προιοντων ανω των 80ε (προστιθεται αυτοματα στο καλαθι).
- Impact Whey, απο 11ε το κιλο!
- TheWhey, 39ε για τη μεγαλη συσκευασια!
Για να δειτε ολα τα προιοντα σε εκπτωση, πατηστε εδω!
Προσφορες Απριλιου απο τη MyProtein!
1. 40% εκπτωση σε πρωτεινες whey και ακομα 140+ προιοντα, χωρις κωδικο!!
2. 28% εκπτωση στα προιοντα που δεν βρισκονται σε προσφορα, με τον κωδικο μας BODYBUILDERS20.
3. 40% εκπτωση σε ολη τη σειρα vegan, χωρις κωδικο.
4. Εως και 60% εκπτωση στα αθλητικα ρουχα, με νεες συλλογες, επισης χωρις κωδικο!.
Για να δειτε ολες τις προσφορες και ολα τα προιοντα σε εκπτωση, πατηστε εδω!
μια ερώτηση,προτείνετε impact whey την απλή ή the whey που είναι κ πιο γρήγορης απορρόφησης;
Παιδια, θελω να παραγγειλω κατι απο myprotein για αθηνα, τα μεταφορικα ποσο ειναι? Θελω πχ να παρω l thenine που ειναι στα 15ευρω 200g.Με τις εκπτωσεις στα μελη του φορουμ μπορει να μου ερθει πιο φθηνα?
Τα μεταφορικα αναφερονται στην ιστοσελιδα τους, εδω.
Μεχρι και αυριο νομιζω εχουν 50% εκπτωση σε αμινοξεα, οποτε ειναι ηδη παρα πολυ φτηνα.
Φωτο απο μια προ 3ων εβδομαδων παραγγελια.. Τα κοντομανικα μπλουζακια dry fit της νεας σειρας ειναι φοβερα ποιοτικα και με πολυ ωραια χρωματα.. Μεχρι και η γυναικα μου ψωνισε!! Τα μπισκοτα ηταν δωρακι..
Καλοφορετα Γιαννη!
:thumbs:
Καλησπερα παιδια! Για αξιολογηση το μονο που εχω να πω ειναι οτι απο οταν εμαθα για την εταιρεια απο εδω εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο ολες τις παραγγελιες μου. Μια ερωτηση εχω μονο. Μπηκα σημερα στο site τους και παρατηρησα οτι στο Omega Balance αναφερουν 710mg ανα καψουλα, ενω στο δοχειο που εχω γραφει 710mg ανα δοση και ακριβως πιο πανω οτι η δοση ειναι δυο καψουλες. Αλλαξαν τις περιεκτηκοτητες τον τελευταιο καιρο;
Στην ιστοσελιδα της myprotein λεει πως 2 καψουλες Omega Balance πως εχουν 1420 mg ωμεγα 3. Βαλε μια φωτογραφια την ετικετα του δοχειου.
Φιλε μου ανεβασε τη φωτογραφια παλι γιατι δε φαινεται!
Φιλε μου εχεις δικιο, καποιο λαθος εχουν κανει. Θα προτεινα να τους στειλεις μηνυμα μεσω του λογαριασμου σου, κατω απο την παραγγελια του προιοντος και να τους το πεις, επισυναπτοντας τη φωτογραφια και το λινκ απο την ιστοσελιδα τους.
Εγινε, θα τους στειλω και θα σας ενημερωσω για την απαντηση!
Οι τρεχουσες προσφορες της MyProtein, για τις επομενες μερες!
1. 50% εκπτωση σε 300 αγαπημενα προιοντα (cla, alpha men, hmb κλπ) - χωρις εκπτωτικο κωδικο!!
2. 33% εκπτωση σε ολα τα υπολοιπα προιοντα που δεν βρισκονται ηδη σε εκπτωση με τον κωδικο μας BODYBUILDERS20.
3. Με καθε αγορα ανω των 70ε, δωρο 250γρ Impact Whey!!
Για να δειτε ολες τις προσφορες και ολα τα προιοντα σε εκπτωση, πατηστε εδω.