Results 1,291 to 1,300 of 1300
-
10-12-20, 10:07 #1291
Καλημέρα παιδιά. Εγώ που είμαι 102 κιλά, τα 5 γρ. δόση δεν μου έκαναν απολύτως τίποτα! 1 μήνα έπαιρνα και δεν είδα καμία διαφορά. Από χθες ξεκίνησα δόση 10γρ την μέρα και παρήγγειλα την ON Micronised Creatine Powder. Θα συνεχίσω με αυτήν για 2 μήνες. Ελπίζω να δω διαφορά.
Ποια είναι η γνώμη σας για τη δόση 10 γρ. την ημέρα; Καλύτερα και τα 10 γρ. μετά την προπόνηση ή 5 το πρωί και 5 μετά; Τι λέτε;
Παίρνω κρεατίνη 1.5 μήνα τώρα και με τη νέα συσκευασία θα παίρνω άλλους 2. Μήπως πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα ανάμεσα;Last edited by aviator22; 10-12-20 at 10:32.
-
10-12-20, 11:01 #1292
5γρ το πρωι και 5 μετα την προπονηση ειναι μια χαρα.
Πλεον επικρατει η αποψη οτι η κρεατινη μπορει να λαμβανεται συνεχως χωρις παυσεις. Εγω πιστευω οτι για τη μεγιστοποιηση των αποτελεσματων της, ειναι καλυτερα να τη χρησιμοποιουμε πιο στρατηγικα, δηλαδη μεγιστη ποσοτητα που μπορουμε σε περιοδους δυναμης/ογκου, παυση, και λιγο μικροτερη ποσοτητα σε περιοδο γραμμωσης αν δε θελουμε πολλα νερα.Προσφορές Συμπληρωμάτων Διατροφής: Εκπτώσεις MyProtein <== Κλικ Εδώ
"Bodybuilding isn't the thing. It's the thing that gets us to the thing." ~ K.M.
"Να θυμάστε ότι αυτό που κάνετε είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τη δύναμη της θέλησης ή την αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουν. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από τη σωματική μας δύναμη για να χτίσουμε και να σμιλέψουμε το σώμα μας. Χρειάζεται και μια τεράστια ποσότητα πνευματικής δύναμης, και αυτό είναι που οι υπόλοιποι άνθρωποι πραγματικά ζηλεύουν. Πάρτε το ως κοπλιμέντο, διότι ξεχωρίζετε μέσα σε ένα πλήθος ακολούθων."
"Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."
"You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period." ~ Chris Gardner
-
10-12-20, 11:03 #1293
Ευχαριστώ musclemar. Εγώ προσπαθώ να αυξήσω όγκο και συνεπώς να βελτιώσω τις προπονήσεις μου και τις καύσεις που κάνω. Ο όγκος δεν φέρνει εν μέρει και γράμμωση; Αυξάνεται ο μεταβολισμός, σωστά;
-
11-12-20, 00:39 #1294Προσφορές Συμπληρωμάτων Διατροφής: Εκπτώσεις MyProtein <== Κλικ Εδώ
"Bodybuilding isn't the thing. It's the thing that gets us to the thing." ~ K.M.
"Να θυμάστε ότι αυτό που κάνετε είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τη δύναμη της θέλησης ή την αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουν. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από τη σωματική μας δύναμη για να χτίσουμε και να σμιλέψουμε το σώμα μας. Χρειάζεται και μια τεράστια ποσότητα πνευματικής δύναμης, και αυτό είναι που οι υπόλοιποι άνθρωποι πραγματικά ζηλεύουν. Πάρτε το ως κοπλιμέντο, διότι ξεχωρίζετε μέσα σε ένα πλήθος ακολούθων."
"Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."
"You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period." ~ Chris Gardner
-
11-12-20, 10:12 #1295
Musclemar, πόσες θερμίδες θεωρείς πως χρειάζεται ένας άνδρας 30 χρονών 193 ύψος 100 κιλά; Αρχίζω να πιστεύω πως δεν έχω καλή δίαιτα και δεν φταίει η κρεατίνη τόσο πολύ :P Αυτή τη στιγμή είμαι στις 2000 θερμίδες (171υδ/195πρ/54λι). Τις ημέρες γυμναστικής, πόσες παραπάνω θερμίδες καταναλώνετε;
-
11-12-20, 21:31 #1296Προσφορές Συμπληρωμάτων Διατροφής: Εκπτώσεις MyProtein <== Κλικ Εδώ
-
13-12-20, 12:54 #1297
Την κρεατίνη γιατί την βάζεις στην εξίσωση; Ιδίως τη στιγμή που όλα τα υπόλοιπα κάνεις λάθος;
Αφού γράφεις παραπάνω πως είσαι σε φάση όγκου, όχι μόνο πρέπει να βρίσκεσαι σε θερμίδες συντήρησης αλλά να βάζεις κι έξτρα. Διάβασε το σχετικό θέμα, βγάλε μολύβι και χαρτί και κάνε τους (σωστούς) υπολογισμούς σου.
-
14-01-21, 18:23 #1298
Ημέρες που δεν έχει προπόνηση , αν δε βάζουμε κρεατινη είναι Λάθος ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
14-01-21, 18:45 #1299
-
14-01-21, 23:23 #1300
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)