Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register

Page 24 of 24 FirstFirst ... 142021222324
Results 691 to 708 of 708
    Pumping Iron DORA83's Avatar

Και η σκατουλα ειναι και δυσκολη δεν θελει το γαλα αλλα ουτε την κονσερβα οποτε δεν μου μενει αλλη επιλογη και το ζορηζω. Απο τοτε μηλησα με το κτηνιατρο και μαλλον ειναι ενος μηνων τελικα εκτος και αν ειναι μηνιατουρα (ειναι μολης 350γρ).
    DSC07080.jpg

Forum Team Kardoula's Avatar

Aπό τη φωτό κάπου εκεί το κόβω να ναι. Λογικά θα πρεπει εσυ να το τριβεις με μωρομαντηλο για να κανει την αναγκη του ε;
    Κι εγω οταν βρηκα το μαυράκι ηταν 1 μηνού. Κάνε ένα τεστ και δως του νουνου, δεν εχεις να χάσεις τίποτα.. Δοκιμασε
    μπορει να το πιει. Εγω όλα μου τα γατια με νουνου τα μεγάλωσα, εδινα ενα σκασμο λεφτα για ειδικό γάλα και δεν
    το επιναν με τίποτα.
    Μη το ζορίζεις για κονσέρβα. Αν ειναι τοσο μικρό δεν είναι ακόμα ωρα του να φαει. Και αν του δωσεις
    ξεκίνα με κοτοπουλάκι (εκτος αν του δινεις κονσερβα ειδικα για μωρα).
    Last edited by Kardoula; 08-08-23 at 09:12.
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

Ναι το κανω το γαργαλημα ακομα. Οσο για την κονσερβα ειναι για μωρακια (μους αραιωμένο), το γαλα για γατες το ετοιμο η το σπιτικο δεν το πινει με τιποτα. Ουτε την κονσερβα της royal a/d, που ειναι παντα πετυχιμενο. Αυτο το σκατουλι δεν θελει να φαει ουτε το πρωι (την νυχτα δεν το ταιζω). Εχω ξεμεινει απο ειδεες, νουνου ακομα δεν εδωσα γιατι φοβαμαι για δοιαρροιες....

Δοκίμασε μια φορά μόνο νουνού. Όσες φορές το χω κάνει δεν είχαν διάρροιες άσε που τους αρεσε πολύ. Χωρίς υπερβολές έχω μεγαλώσει γύρω στα 15 γατάκια σύνολο έτσι.
    Επίσης έδινα και κρόκο βραστό , τουμπανο τα χα κάνει τα γατάκια.
    Last edited by Kardoula; 08-08-23 at 17:16.
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

Νομηζω πως τωρα πια εχω μπλεξει τελειως, σημερα βρηκα και αλλα μωρα (3) σε ηλικια 3 το πολυ 4 εβδομαδων αλλα ειναι μινιατουρες, κοκκαλιαρικα με το ζωρη ειναι 200γρ το καθε ενα. Και εχουν και ψωρα στα αυτια και πιθανων μηκητες (μου φαινεται καπως η τριχα τους). Ταΐζονται με μπιμπερο και προς το παρων μενουν σε ενα πλαστικο κουτι.
    Μηπως θελει κανεις ενα οταν τα συμμαζευω καπως;

Αμάν ρε Δώρα τι σε βρήκε πάλι;
    Που τα βρήκες;
    Βάλτα στο φεισμπουκ υπαρχουν ομάδες που βαζουν αγγελίες. Και στο ινσταγκραμ υπαρχουν φιλοζωικες, καντους ταγκ για να
    τα ποστάρουν να τα δει κόσμος.
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

Τα βρισκω η με βρισκουν δεν ξερω πια, δεν μπορεις να ξεφυγειες αυτο ειναι σιγουρο, αυτα ουρλιαζαν στην ακρη του περιφεριακου (βολος), το προηγουμενο ηταν σε ενα παρκινγ και φωναζε μεσα σε ενα θαμνο. Τρωνε καλα αλλα παλευοθμε με τα εντερικα προβληματα, θα δειξει αν μπορω να τα στρωσω. Ειναι μια σταλια και τα 3, αν και ειναι λιγο καλητερα σε σχεση με το πως ηταν πριν 2 μερες. Μερα με την μερα παμε προς το παρων.

Σε καταλαβαίνω τα ίδια πέρασα κι εγώ πέρυσι που εμένα εκτός Αθήνας. Να τα ακούω να κλαινε και να πηδαω μάντρες για να τα πάρω. Ή να περπατάω και να κλαίει δίπλα από κάδο με τα μάτια κλειστά από τις τσιμπλες. Κανε το καλό, φρόντισε τα και βλέπουμε τι θα γίνει.
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

ενα φωτο για να τα χαζευεται
    DSC07105.jpg

Αχ ψυχουλες μου! Το παρδαλο(είναι καλικο) και είναι σίγουρα κοριτσάκι.

Εγώ σήμερα το πρωί βρήκα ένα περιστερι(ούτε πολύ μεγάλο ούτε μικρο) στην άκρη του πεζοδρομίου μαζεμένο. Το πήρα, λίγο το πόδι του απ ότι κατάλαβα εχει θέμα, δεν έχει αίματα και το πήρα γιατί θα το πατούσε αμάξι σίγουρα. Το χω σε ξεχωριστό δωμάτιο από τα γατιά μου. Αντε να δούμε..
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

Advanced Bodybuilder xristoforos_13's Avatar

Quote Originally Posted by Kardoula View Post
    Αχ ψυχουλες μου! Το παρδαλο(είναι καλικο) και είναι σίγουρα κοριτσάκι.

Εγώ σήμερα το πρωί βρήκα ένα περιστερι(ούτε πολύ μεγάλο ούτε μικρο) στην άκρη του πεζοδρομίου μαζεμένο. Το πήρα, λίγο το πόδι του απ ότι κατάλαβα εχει θέμα, δεν έχει αίματα και το πήρα γιατί θα το πατούσε αμάξι σίγουρα. Το χω σε ξεχωριστό δωμάτιο από τα γατιά μου. Αντε να δούμε..
    Εχω σωσει και εγω ενα Περιστερι, εχει ενα καταφυγιο στην καλλιθεα που τα παιρνουν και τα περιθαλπτουν. Πηγαινε το εκει αν θες ειδικα αν ειναι μωρο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κι εγώ έχω σώσει πριν χρόνια και ήταν πολύ μωρό είχε πέσει από φωλιά. Μένω πολύ μακριά για να τρέχω Καλλιθέα.
    Οχι δεν είναι μικρό. Και απ ότι φαίνεται δεν είναι κάτι σοβαρό.
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

Advanced Bodybuilder xristoforos_13's Avatar

Quote Originally Posted by Kardoula View Post
    Κι εγώ έχω σώσει πριν χρόνια και ήταν πολύ μωρό είχε πέσει από φωλιά. Μένω πολύ μακριά για να τρέχω Καλλιθέα.
    Οχι δεν είναι μικρό. Και απ ότι φαίνεται δεν είναι κάτι σοβαρό.
    Χεχε μια χαρα! Περαστικα του!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το περιστεράκι σήμερα είναι πολύ καλύτερα, μετά από 2 μέρες επιτέλους έφαγε (έπινε μονο νερό). Του έδωσα κροκέτες
    από τις γάτες μουΠατάει και το ποδαράκι του, πριν πρέπει να πονούσε γιατί όλο ήταν καθισμένο.
    Και όχι, δεν το έφαγαν, μάλιστα το ένα κοιμόταν δίπλα του το μεσημέρι
    Το μυρίζουν και μετά ξενερώνουν και φεύγουν.
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

Περαστηκα στο πουλακι, εχεις πολυ ευγενικες γατες που δεν το πειραζουν. Τα δικια ειναι η αλλη ακρη, εστω και μια ακρηδα τολμαει να ανεβει στο μπαλκονι θα βρεθει μετα διαμελησμενο.
    θυμαμαι πριν μερικα χρονια μας επεσε ενα πετροχελιδονο στο πληρος περιφραγμενο μπαλκονι (ακομα δεν το καταλαβα το πως) και δεν μπορουσε να πεταξει. Το εστειλα στην ανιμα στη καλληθεα και τελικα ειχε σπασμενο και δακγωμενο φτερο.

Ενα updateαπο τα μωρα το μεγαλο μωρο (5 εβδομαδων) εγυνε σκετο διαβολακι, τα μικρα μεγαλωνουν (τελικα ειναι πιο μικρα απο οτι νομηζα, ειναι με το ζωρη 3 εβδομαδων), ειναι ακομα μινιατουρες αλλα εχουν και λιγο κρεατακι πανω τους. Ακομα και ετσι ειναι κατω απο 300 γρ. Παντως ειμαι αρκετα σιγουρι οτι θα ζησουν (να ειναι καλα ριζαλευρο ).

Μπράβο Δώρα! Με την φροντίδα σου κατάφεραν τα μωρα και επιβίωσαν.
    Το περιστεράκι άνοιξε τα φτερά του και μας άφησε
    Για πες για το ρυζάλευρο πως τους το δίνεις;
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

Παιρνω το ριζαλευρο που ειναι για τα μωρα (πχ γιωτης), και το προσθετω στο γαλα τους. Για παραδειγμα σε 16μλ γαλα βαζω 1/4 μ 1/3 του γλυκου (κουταλακι). Την τοαλετα μας το κανουμε πριν απο το γευμα και αμα ειναι αυξανω μειωνω την δωση του ριζαλευρο στο γαλα. Διαληνεται πολυ ευκολα και τους αρεσει αρκετα.

Πολύ καλό!Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Θα το έχω στα υπόψιν!
    ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

Page 24 of 24 FirstFirst ... 142021222324

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks