Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Bodybuilder dio32's Avatar
    Join Date
    19-11-09
    Location
    vyronas, athens, Greece.
    Posts
    148

    Default αιματολογικες εξετασεις

    ανοιγω το ποστ εδω δεν ξερω που σε ποια κατηγορια να το εβαζα.
    λοιπον εχω ανοιξει το ποστακι και σε ενα αλο παρομοιο φορουμ απλα ηθελα και απο εδω ποιο πολυ τις γνωμες σας,επειδη βλεπω εδω επαγγελματιες του χωρου που κατεβαινουν αγωνες.
    ειναι εξετασεις συκωτιου να πω κατι δεν περνω αναβολικα μονο συμπληρωματα.
    SGOT 39 u/l 5-38

    SGPT 66U/L 5-41

    γ-GT 68 10-45

    CPK 661 24-195

    αυτες ειναι πριν ενα μιση μηνα,μολις ειδα τις τιμες εκοψα πρωτεινες και αμινοξεα,πηγα εκανα υπερηχο συκωτιου το συκωτι βγηκε καθαρο φυσιολογικο σε μεγεθος ουτε φλεγμονες ουτε λιπος.

    και οι παρακατω ειναι πριν 2 ημερες
    sgot 29 εχω και το μεγιστο ειναι 38 επεσε 10 μοναδες


    sgpt 51 εχω και το μεγιστο ειναι 41

    γ-gt 52 και το μεγιστο ειναι 45.

    η φωσφαταση αλκαλικη ειναι μια χαρα.
    για πειτε μου γνωμες βρε παιδια.
    θα παω σε ηπατολογο βεβαια αλα ειναι δυνατον απο συμπληρωματα να εχω τετοιες τιμες?μονο περυσι εκανα καταχρηση επερνα ενα χρονο συνεχομενο πρωτεινη αμινοξεα και πολυβιταμινη γιατι ημουν ενα χρονο εκτος γυμναστηριου λογου εγχειρησης και ηθελα να επανερθω το γρηγοροτερο.

  2. #2
    Forum Team Kardoula's Avatar
    Join Date
    10-11-04
    Location
    Athens
    Posts
    23,834

    Default

    Όπως είσαι, κάντο paste εδώ για να ναι όλα μαζεμένα σε ένα θέμα:
    http://bodybuilders.gr/data/main/for...ID=8993#230241

    Topic locked


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •