Καλώς Ορίσατε Στο Bodybuilders.gr - Κάντε Εγγραφή Και Ελάτε Στην Παρέα Μας! Register
Follow us on
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube Vimeo

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 48
  1. #1
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default Εξετάσεις αίματος...

    Παιδιά έκανα γενικές αίματος και μου βγήκαν 2
    ένζυμα πάνω του φυσιολογικού το ένα μου είπαν ότι
    είναι φυσιολογικό επειδή γυμνάζομαι το άλλο λεεί ότι
    είναι και αυτό ένζυμο των μυων και ότι έχω υπερπροπονηθεί.
    Ο καρδιολόγος είπε να γυμναζομαι με μέτρο και μία φαρμακοποιος
    μου είπε να χαλαρώσω λίγο γιατί έχω υπερπροπονηθεί και
    ότι μπορει να πάθω πρόβλημα στο μυοκάρδιο και μέχρι και
    έμφραγμα...Ακούω γνώμες....!

  2. #2
    Pumping Iron
    Join Date
    18-10-07
    Location
    Athens, Greece.
    Posts
    376

    Default

    Για να διαπιστώσεις εάν έχεις πρόβλημα στο μυοκάρδιο θα πρέπει να κάνεις ειδικές ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ εξετάσεις. Είναι σαν να λέμε οτι σε μια γυναίκα που υπερ-προπονείται θα μεγεθυνθεί αφύσικα η μήτρα της (άλλος σημαντικός μυς, που ως γνωστόν μόνο στις γυναίκες υπάρχει).
    ,___,
    [O.o]
    /)__)
    -"--"- http://diotima-diotima.blogspot.com
    http://www.report-it.gr/forum/index.php

  3. #3
    Bodybuilding Newbie zaxosss's Avatar
    Join Date
    20-02-07
    Location
    Athens, N. Irakleio, Greece.
    Posts
    64

    Default

    Πες μας για ποιά ένζυμα μιλάς συγκεκριμένα!
    It's the first day --- of the rest of your life.

  4. #4
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    το ένα που είναι το φυσιολογικά ανεβασμένο είναι το (cpk)το οποίο
    φυσιολογικά είναι 30-174 U/L και είμαι στο 198 U/L φυσιολογική
    αύξηση εξετίας της μυικής άσκησης και το άλλο το ανυσιχιτικό
    είναι το (SGPT) από 0.0-40.0 φυσιολογικό και είμαι στο 85.2 U/L.

  5. #5
    Junior Bodybuilder
    Join Date
    27-11-07
    Location
    .
    Posts
    118

    Default

    Το cpk το είχα και εγώ κοντα στο 500 δεν είναι ανησυχητικο το συγκεκριμένο

    Οσο για το SGPT:(το βρηκα μέσω googling)
    τα πιο συνηθισμένα αίτια που προκαλούν αύξησή του είναι η κακή διατροφή (επιβαρημένη με πολλά λιπαρά και άλατα) αλλά, κυρίως, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

  6. #6
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ UnSourCeR δεν κάνω...Στην αρχή αυτό μου είπα
    ότι είναι από το συκώτη αλλά πηγα σε παθολόγο και μου είπε
    ότι το συγκεκρυμένο ένζυμο δεν υπάρχει μόνο στο συκώτη αλλά
    και στους μύες και στην καρδία και...Έπειτα μου έκανε υπέρηχω
    και δε βρήκε τίποτα στο συκωτάκι μου ισα-ίσα που μου είπε ότι
    δεν έχω καθόλου λύπος γύρω από το συκώτι και ότι ωφείλεται
    καθαρά στην υπερβολική άσκηση αλλά μου είπε ότι δεν διατρέχω κύνδηνο...
    Αλλά να ξανακάνω την εξέταση και 4-5 μέρες πρίν να μην έχω κάνει τπτ...
    Ε με λίγο περισσότερο ψάξιμο κατάλαβα ότι πρέπει να διατρέχω κάποιον
    κύνδινο και μου είπαν να μειώσω τις τόσο επίπονες προπονήσεις...
    Δε λέω και εγώ ήμουν υπερβολικός...Π.χ 25χλμ ποδηλασία ή βάρη και μετά
    5.400 γρήγορο περπάτημα σε ανώμαλο ή βάρη και 4χλμ σε άμμο ή 7.300
    εκ το οποίων τα 2.500 ήταν ανηφορα τα υπολοιπα 2.500 σε κατηφόρα
    και μετά τα υπολοιπα σε ανώμαλο περπάτημα γρήγορα ή με ποδήλατο...
    Και σε πολλές περιπτώσεις είχα κάνει πριν βάρυ...!

  7. #7
    Banned
    Join Date
    21-12-04
    Location
    Thessaloniki, Greece.
    Posts
    210

    Default

    το cpk ανεβαινει απο εντονη προπονηση και χαλια διατροφη-ξεκουραση.πιο πολυ ριξε βαρος στην σωστη διατροφη και την ξεκουραση.

  8. #8
    Pumping Iron
    Join Date
    18-10-07
    Location
    Athens, Greece.
    Posts
    376

    Default

    Τρανσαμινάσες είχα και εγώ υπερβολικά αυξημένες (αύριο θα ποστάρω τα νολυμερα γιατί δεν τα θυμάμαι). Εξετάσεις Αυγούστου 2004, Σεπτεβρίου 2004 -> χάλια. Στις επαναληπτικές του Νοεμβρίου 2004-> όλα "τζάμι"!
    Φέτος που ξαναέκανα γιατί μου τις ζήτησε η ασφαλιστική ήταν τέλειες. Είχα κάνει και υπέρηχους χολή + συκώτι και ήταν μια χαρά (ψάχναμε και για λίπος στο συκώτι). Πάντως εκείνο τον καιρό έπερνα πολύ αντιβίωση γιατί είχα ένα πρόβλημα στα πλευρά. Οι γιατροί (νοσοκομείο Κεφαλλονιάς και ιδιώτης) δεν έβγαλαν άκρη που οφειλόταν η αύξηση. Πάντως σε κανένα δίμηνο κάνε επαναληπτικές - και για ένα διάστημα κόψε και το κρασί. Ακόμα και στο φαγητό.
    ,___,
    [O.o]
    /)__)
    -"--"- http://diotima-diotima.blogspot.com
    http://www.report-it.gr/forum/index.php

  9. #9
    Junior Bodybuilder
    Join Date
    12-06-05
    Location
    Patra, Greece.
    Posts
    144

    Default

    μην ανησυχεις καθολου,εγω πριν εναμιση χρονο ειχα cpk 2.300. απλα πριν κανεις εξετασεις αιματος ξεκουρασου 3-4 μερες. εμενα τοτε μου ελεγε ο ασχετος γιατρος οτι ειχα παθει εμφραγμα και δε το ειχα καταλαβει γιατι νομιζε οτι το cpk ανεβαινει μονο απο κυτταρα της καρδιας και με ετρεχε για υπερηχους καρδιας. οσο για 198 που το εχεις εσυ...ουτε καν να το συζητας δεν ειναι. για sgpt δεν ξερω ακριβως πιο ειναι αλλα μηπως εχει σχεση με το γ-gt?αν ειναι το ιδιο τοτε ανεβαινει απο το αλκοολ συνηθως ή αν εχεις λοιμωδη μονοπυρηνωση...

  10. #10
    Pumping Iron
    Join Date
    23-02-06
    Location
    Αθήνα, Γλυφάδα, Αθήνα, Αττική, Greece.
    Posts
    441

    Default

    1. μην ανησυχεις για το cpk .θα πεσει μονο αν κανεις ξανα εξετασεις εφοσον εχεις ξεκουραστει και εχεις αποχη τουλαχιστον αποχη 48 ωρων απο βαρη αεροβια
    2. αυξησς τις ώρες υπνου, χωρισε προπονησεις βαρη με αεροβια
    3. ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ καρνιτινη και πολυβιταμινη..μηπως έχεις και χαμηλο αιματοκριτη??

    kai #241;oson afora sto sykoti ti sgot mipos pinis alkoll ektos an epernes kapia dynati adiviosi? p,x roaccutan??
    no PAIN no GAIN

  11. #11
    Pumping Iron
    Join Date
    29-10-05
    Location
    Athens, Greece.
    Posts
    267

    Default

    <blockquote id=quote>Quote:Originally posted by In the gym

    το ένα που είναι το φυσιολογικά ανεβασμένο είναι το (cpk)το οποίο
    φυσιολογικά είναι 30-174 U/L και είμαι στο 198 U/L φυσιολογική
    αύξηση εξετίας της μυικής άσκησης και το άλλο το ανυσιχιτικό
    είναι το (SGPT) από 0.0-40.0 φυσιολογικό και είμαι στο 85.2 U/L.

    </blockquote id=quote>

    ειχα 11000 μοναδες το 2005.

    Ενας φιλος ειχε 6000+.
    3 απλα πραγματα για το Bodybuilding....

    To ΒΒ θελει χρηματα.

    Οι κοιλιακοι δεν φτιαχνονται στο γυμναστηριο αλλα στην κουζινα.

    Μην παρετε φαρμακα αν δεν φτασετε να σηκωνεται 100 κιλα στο στηθος.

    Υ.Σ εχω βαρεθει να βλεπω κορμια πινεζες...δηλαδη πανω εχουμε ογκο-γραμμωση, και ποδια γαμπες ειμαστε

    σαν κοριτσακια....

  12. #12
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    Δεν πίνω καθόλου η διατροφή μου δεν είναι η χείρηστη
    και όταν λέω καθόλου εννοω καθόλου κανά κρασίκι που και που...
    Έπερνα αντιβίοση αλλά μου είπαν ότι δεν είχε σχέση και φυσιολογικό
    είναι γιατί την έπερνα πριν 1,5 μήνα ο υπέρηχος βγήκε πεντακάθαρος...
    Μου μήλησαν όλοι όμως και φαρμακοποιος και παθολόγος και καρδιολόγος
    για ξεκούραση...Τώρα λαμόγιο για τον ύπνο που είπες πρέπει να το κοιτάξω
    και τα βάρυ τα διαχωρίζω από την αερόβια...Ευχαριστώ παιδία...!

  13. #13
    Junior Bodybuilder
    Join Date
    19-10-06
    Location
    Thessaloniki, Greece.
    Posts
    239

    Default

    Οι δεικτες υπατιτιδας A,B kai C τι λενε? (αν εχεις κανει). Το πανγκρεας?

    Μηπως λαμβανεις συμπληρωματα σιδηρου? (αιμοχρωματωση)

    Οπως ειπε και ο Norzufix και η λοιμωδη μονοπυρηνωση ανεβαζει αυτες τις τιμες. Αν και στην περιπτωση σου το αποκλειω γιατι δεν θα μπορουσες να κανεις οχι 25 χλμ που λες αλλα ουτε 25 μετρα.

    Ξεκουρασου καμια βδομαδα και ξανα κανε εξετασεις.
    « , , , .
    , , .
    , , .
    ».

  14. #14
    Junior Bodybuilder
    Join Date
    19-10-06
    Location
    Thessaloniki, Greece.
    Posts
    239

    Default

    Οι δεικτες υπατιτιδας A,B kai C τι λενε? (αν εχεις κανει). Το πανγκρεας?

    Μηπως λαμβανεις συμπληρωματα σιδηρου? (αιμοχρωματωση)

    Οπως ειπε και ο Norzufix και η λοιμωδη μονοπυρηνωση ανεβαζει αυτες τις τιμες. Αν και στην περιπτωση σου το αποκλειω γιατι δεν θα μπορουσες να κανεις οχι 25 χλμ που λες αλλα ουτε 25 μετρα.

    Ξεκουρασου καμια βδομαδα και ξανα κανε εξετασεις.
    « , , , .
    , , .
    , , .
    ».

  15. #15
    Senior Bodybuilder KaKoFoNiX's Avatar
    Join Date
    27-06-06
    Location
    Thessaloniki, Greece.
    Posts
    1,969

    Default

    Ρίξε λίγο τους ρυθμούς σου φίλε, τα πράματα με τη CPK είναι όπως σου την είπαν τα παιδιά.Γνώμη μου χαλάρωσε λίγο την αερόβια σου και ξεκουράσου παραπάνω.Δεν ξέρω αν είσαι αγωνιστικός αθλητής αλλά αν δεν είσαι εκτιμώ ότι δεν υπάρχει λόγος να εξαντλήσε τόσο πολύ ειδικά αν δεν συνδιάζεις όλο αυτό με μια αθλητική διατροφή.
    KaKoFoNiX WaS HeRE !!!

  16. #16
    Senior Bodybuilder KaKoFoNiX's Avatar
    Join Date
    27-06-06
    Location
    Thessaloniki, Greece.
    Posts
    1,969

    Default

    Ρίξε λίγο τους ρυθμούς σου φίλε, τα πράματα με τη CPK είναι όπως σου την είπαν τα παιδιά.Γνώμη μου χαλάρωσε λίγο την αερόβια σου και ξεκουράσου παραπάνω.Δεν ξέρω αν είσαι αγωνιστικός αθλητής αλλά αν δεν είσαι εκτιμώ ότι δεν υπάρχει λόγος να εξαντλήσε τόσο πολύ ειδικά αν δεν συνδιάζεις όλο αυτό με μια αθλητική διατροφή.
    KaKoFoNiX WaS HeRE !!!

  17. #17
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    Ηπατίτιδα δεν έχω περάσει λοιμώδη μονοπυρίνωση ούτε βέβαια θα
    κάνω εξετάσεις πάλι είπε ο παθολόγος για να σιγουρευτούμε για την
    υπατίτιδα...Αλλά είπε 99,9% να οφείλεται στην κούραση....
    Κακοφονίξ αυτά τα κάνω απλά γιατί γουστάρω να σκληραγωγείται
    το σώμα μου...Και να σηνιθίζει σε άλλο τρόπο ζωής.Όταν π.χ έχω
    κάποιο τουρνουα (τέννις) δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά απλά προπονούμαι
    στο τέννις.Αν και το έχω παρατήσει και αυτό και ασχολούμαι με όλα τα
    παραπάνω.!Τώρα όμως με αυτά που άκουσα τα ψιλοέκανα επάνω μου οπότε
    πρέπει να ηρεμίσω..!

  18. #18
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    Ηπατίτιδα δεν έχω περάσει λοιμώδη μονοπυρίνωση ούτε βέβαια θα
    κάνω εξετάσεις πάλι είπε ο παθολόγος για να σιγουρευτούμε για την
    υπατίτιδα...Αλλά είπε 99,9% να οφείλεται στην κούραση....
    Κακοφονίξ αυτά τα κάνω απλά γιατί γουστάρω να σκληραγωγείται
    το σώμα μου...Και να σηνιθίζει σε άλλο τρόπο ζωής.Όταν π.χ έχω
    κάποιο τουρνουα (τέννις) δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά απλά προπονούμαι
    στο τέννις.Αν και το έχω παρατήσει και αυτό και ασχολούμαι με όλα τα
    παραπάνω.!Τώρα όμως με αυτά που άκουσα τα ψιλοέκανα επάνω μου οπότε
    πρέπει να ηρεμίσω..!

  19. #19
    Junior Bodybuilder
    Join Date
    19-10-06
    Location
    Thessaloniki, Greece.
    Posts
    239

    Default

    Χμ... Πολλες φορες η λοιμώδης μονοπυρηνωση δεν γινεται αντιληπτη. Και αυτο γιατι τα συμπτωματα της ειναι οπως ενα κρυολογημα, στην αρχη τουλαχιστον. Ειναι πολυς κοσμος που περναει μονοπυρηνωση και δεν το παιρνει χαμπαρι[:-blindfold]
    « , , , .
    , , .
    , , .
    ».

  20. #20
    Junior Bodybuilder
    Join Date
    19-10-06
    Location
    Thessaloniki, Greece.
    Posts
    239

    Default

    Χμ... Πολλες φορες η λοιμώδης μονοπυρηνωση δεν γινεται αντιληπτη. Και αυτο γιατι τα συμπτωματα της ειναι οπως ενα κρυολογημα, στην αρχη τουλαχιστον. Ειναι πολυς κοσμος που περναει μονοπυρηνωση και δεν το παιρνει χαμπαρι[:-blindfold]
    « , , , .
    , , .
    , , .
    ».

  21. #21
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    Είχα πάθει τελικά 4χρόνων όμως νοσηλεύτικα...Και από τότε βασικά ήταν
    όλα φυσιολογικά στις εξετάσεις τώρα ανέβηκαν αυτά μάλλον από
    υπερπροσπάθεια...Τουλάχιστον έτσι όλα δείγνουν...

  22. #22
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    Είχα πάθει τελικά 4χρόνων όμως νοσηλεύτικα...Και από τότε βασικά ήταν
    όλα φυσιολογικά στις εξετάσεις τώρα ανέβηκαν αυτά μάλλον από
    υπερπροσπάθεια...Τουλάχιστον έτσι όλα δείγνουν...

  23. #23
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    12-08-06
    Location
    athens, Greece.
    Posts
    25

    Default

    Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το cpk και επειδή ο γιατρός που πήγα με τις εξετάσεις αίματος ήταν γνωστός μου, με έβαλε να κάνω χίλιες δυο εξετάσεις. Έκανα εξετάσεις αίματος τόσο ειδικευμένες που οι νοσοκόμες νόμιζαν ότι είχα κάποια σπάνια ή περίεργη ασθενεί, μέχρι και υπέρηχους έκανα από τον θώρακα έκανα μέχρι τα έντερα. Τέλος όταν αναγκάστηκα να πάω να πάρω τα αποτελέσματα από κάποιες εξετάσεις στα κεντρικά του ΙΚΑ επειδή στο παράρτημα τα είχανε χάσει, μια βιολόγος μου είπε ότι δεν είναι τίποτα και ότι απλά ήμουν πολύ κουρασμένος. Μετά από κάνα δυο μήνες όταν επανέλαβα τις εξετάσεις όλα ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα αν και εγώ ποτέ δεν άλλαξα την ρουτίνα μου

  24. #24
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    27-11-06
    Location
    xanthi, Greece.
    Posts
    21

    Default

    εγω δε κανω εξετασεις και εχω το κεφαλι μου ησυχο...(αν κ ειμαι με την απορια μερικες φορες)...
    αφου περπαταω και ανασαινω καλα ειμαι :D

    ετσι κ αλλιως θα κανω τζαμπα εξετασεις οταν παω στρατο...

  25. #25
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    Σωστός body 125z

  26. #26
    Pumping Iron
    Join Date
    06-01-07
    Location
    .
    Posts
    305

    Default

    to sgpt είναι ενα ενζυμο που δείχνει την σωστή λειτουργεία του ηπατος
    Οταν ειναι αυξημενο σημαίνει ότι το ηπαρ εκρίνει περισσότερο sgpt για να αντιμετωπήσει τις ουσίες που λαμβάνουμε από την διατροφή μας, πχ ρωτείνη.
    Αν παίρνεις whey θα πρέπει να πείνεις και 3-4 λιτρα νερο για να καθαρίζουν τα νεφρά και το ηπαρ εντελώς.

    επίσης το sgpt δείχνει ότι υπάρχει καταστροφή μυϊκού ιστου το οποίο μάλλον προέρχεται από την υπερπροπόνηση, δηλαδή εσυ αντι να φτιάχνεις μυς με την υπερπροπόνηση τους χαλάς,

  27. #27
    Advanced Bodybuilder
    Join Date
    18-05-05
    Location
    Khfhsia, Attiki, Greece.
    Posts
    818

    Default

    <blockquote id=quote>Quote:Originally posted by body125z

    εγω δε κανω εξετασεις και εχω το κεφαλι μου ησυχο...(αν κ ειμαι με την απορια μερικες φορες)...
    αφου περπαταω και ανασαινω καλα ειμαι :D

    ετσι κ αλλιως θα κανω τζαμπα εξετασεις οταν παω στρατο...
    </blockquote id=quote>
    εισαι πιτσιρικας οποτε σε συγχωρω
    "I never counted Calories because I never knew how many Calories a day I was burning off so why waste my time with frivolous numbers and counting.
    I used the mirror as my guide. I'd add or subtract food from my diet.
    Size, more carbs and protein.
    Cuts, More Protein and Veggie's less carbs.I leave the Counting to the CPA's and Mathematician's."

    S. Ray

  28. #28
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    Παιδία το μυστήριο λύθηκε...Έχω φαρμακευτική ιππατίτιδα
    με πειράζει η παρακεταμόλη και δε το ήξερα γιατί έκανα
    τις νέες εξετάσεις και ήταν ακόμα πιο ανεβασμένες...Και
    τη προηγούμενη είχα πάρει παυσίπονο με τη παρακεταμόλη
    ώς βασικό του χαρακτηριστικό....!Τώρα πρέπει καθόλου λυπαρα
    και ποτε παρακεταμόλη...!

  29. #29
    Bodybuilding Newbie
    Join Date
    15-10-07
    Location
    Nafplio, Argolida, Greece.
    Posts
    89

    Default

    Παιδία το μυστήριο λύθηκε...Έχω φαρμακευτική ιππατίτιδα
    με πειράζει η παρακεταμόλη και δε το ήξερα γιατί έκανα
    τις νέες εξετάσεις και ήταν ακόμα πιο ανεβασμένες...Και
    τη προηγούμενη είχα πάρει παυσίπονο με τη παρακεταμόλη
    ώς βασικό του χαρακτηριστικό....!Τώρα πρέπει καθόλου λυπαρα
    και ποτε παρακεταμόλη...!

  30. #30
    Junior Bodybuilder
    Join Date
    19-10-06
    Location
    Thessaloniki, Greece.
    Posts
    239

    Default

    <blockquote id=quote>Quote:Originally posted by In the gym

    Παιδία το μυστήριο λύθηκε...Έχω φαρμακευτική ιππατίτιδα
    με πειράζει η παρακεταμόλη και δε το ήξερα γιατί έκανα
    τις νέες εξετάσεις και ήταν ακόμα πιο ανεβασμένες...Και
    τη προηγούμενη είχα πάρει παυσίπονο με τη παρακεταμόλη
    ώς βασικό του χαρακτηριστικό....!Τώρα πρέπει καθόλου λυπαρα
    και ποτε παρακεταμόλη...!
    </blockquote id=quote>

    Πω ρε φιλε... Και τι σου ειπαν οι γιατροι αν χρειαστεις να παρεις παυσιπονα?
    « , , , .
    , , .
    , , .
    ».

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT +2. The time now is 16:19.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
© Bodybuilders.gr - Greek Bodybuilding