Results 61 to 90 of 122
-
29-07-09, 05:50 #61
Βασικα δεν μου ερεθιζοταν το δερμα απλα ειχα αυτη την εντυπωση.Δημιουργονταν τριβη με τις τριχες και την μπλουζα αλλα τωρα που μεγαλωσαν λιγο δεν αισθανομαι τιποτα.Παει κοντρα ξυρισμα στο στηθος ή θα ερεθιστει?Bebanthol βαζω στο προσωπο και ειναι οντως πολυ καλη!!
-
29-05-11, 23:39 #62
Για να ξεθάψω λίγο το θέμα μιάς και αρχίσαμε τα μπανάκια
Έχω δοκιμάσει veet στα χέρια αλλά άν και αδύναμες τρίχες επειδή τις πάιρνω μόνο το καλοκαίρι δέν μου άρεσε γιατί δέν κόλλαγε πολύ καλά άν και το ζέστανα πρίν στην παλάμη
Τελικά κατέληξα σε ξύρισμα στο στήθος και κοιλιά κ μηχανή στα πόδια, χέρια πλάτη
Φέτος λέω να πειραματιστώ στην αρχή πάλι με κερί αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο απο το veet
Το ζεστό κερί είναι καλύτερο? Σε ένα γυναικείοsite διάβασα ότι
Η αποτρίχωση με κρύο κερί είναι περισσότερο πρακτική εφόσον δεν απαιτεί προετοιμασία όμως διαρκεί λιγότερο σε σχέση με εκείνη με ζεστό κερί. Από την άλλη, η έτσι κι αλλιώς πιο επώδυνη αποτρίχωση με ζεστό κερί απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς αν η θερμοκρασία του κεριού είναι πολύ υψηλή μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο των αγγείων.
-
30-05-11, 00:00 #63
Αμαν ξεθαμα ομως...
Δεν κανω αποτριχωση,πρωτον βαριεμαι,δευτερον κοστιζει.Βεβαια πες με ,''ας ειχες καλο σωμα και μετα ελα και πες μου'' και σε πω''εχεις ενα δικιο''
Μονο με μηχανη(απλη κουρευτικη) χερια,στηθος,κοιλια και ποδια.στην πλατη δεν φτανει το χερι μου :PObese To Fit
-
30-05-11, 00:12 #64
Ξυραφακι 1 φορα τη βδομάδα (10 λεπτα υποθεση μια Κυριακη πχ) και δεν πίνς νιρό, πινς βιλούδο. Απλά κοκκινίζει λίγο το κωλαράκι απ την τριβη με τα καθισματα και τις φόρμες τις πρώτες μέρες αν δεν ειναι μαθημενο στην καράφλα ΧαΧα.
Οσα δε φτανει η αλεπου τα φτάνει η μαιμού.
-
30-05-11, 00:55 #65
-
30-05-11, 01:35 #66
Eγω κανω και με ξυριστικη μηχανη,και με αποτριχωτικη μηχανη και με κερι..αναλογως το σημειο.
-
30-05-11, 09:09 #67
Μιας και γυναίκα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα είδη αποτρίχωσης που υπάρχουν!!!
Το καλυτερότερο όλων είναι το λέιζερ...όποιος έχει να τα δώσει πραγματικά αξίζει
Από κει κ πέρα πιο οικονομικές λύσεις είναι το ζεστό κερί με ταινίες, κατά τη γνώμη μου κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από το κρύο, και μετά υπάρχουν πάντα και οι αποτριχωτικές μηχανές....
Βασική προυπόθεση?
Να αντέχετε τον πόνο γιατί όσο και να το κάνουμε δεν είναι κ ότι πιο ευχάριστο...
Και προσοχή με το κερί μην καείτε!!!!
ΑΑαααα....και επίσης....ποτέ δεν βάζουμε κλειστά βαζάκια με κερί στο μικροκυμμάτων να τα ζεστάνουμε....πολύ απλά μόλις πάμε να το βγάλουμε θα σκάσει στο χέρι μας κ θα πάθουμε έγκαυμα......ωωωω ναι το έχω κάνει και αυτό!
Το ξυράφι το μισώ το μισώ το μισώ!
Αγριέυει τις τρίχες και μόλις βγουν νιώθεις ότι ακουμπάς γυαλόχαρτο
-
30-05-11, 10:40 #68
εχει να πεσει τρελη οικονομια τον χειμωνα..
καλο ειναι το κερι αλλα πρεπει να περιμενεις να μεγαλωσουν οι τριχες γιατι μικρες δεν τις πιανει.
Μια κεριερα κανει γυρω στα 20ευρω και τα κερια περιπου 1 ευρω το μπουκαλι, για τις ταινιες δεν θυμαμαι τιμη.Οπως ειπε και η Ριτσα παραπανω θελει προσοχη και για τα τυχον εγκαυματα αλλα και για να μην γεμισουν τα χερια και ολο το μερος κερι κατα την διαρκεια της αποτριχωσης.
Εγω τις πρωτες φορες που χρησιμοποιουσα την κεριερα φορουσα χειρουργικα γαντια επειδη γεμιζα κερι.. δεν φευγει και ευκολα
Αλλη επιλογη ειναι η χαλαουλα αλλα πρεπει να ξερεις την τεχνικη,οποτε...
H καλυτερη επιλογη για μενα ειναι η αποτριχωτικη μηχανη. Σου λυνει πραγματικα τα χερια.Αν δεν εχεις ξανακανει οι 3-4 πρωτες φορες ειναι λιγο μανικι,αλλα συνηθιζεις μετα.
με το ξυραφι εχουμε παρει διαζυγιο ,χρονια τωρα =)Μια Βδομαδα τρως αγγουρι και το Σαββατο εισαι μουρη
-
30-05-11, 10:51 #69
Να κάνεις, τα αξίζει πραγματικά τα λεφτά του
Αποτριχωτική κ εγώ στα πόδια...αλλά είναι βαρετό και αυτό....
Me too...με μόνη εξαίρεση τις μασχάλες...εκεί φοβάμαι να βάλω κερί, μηχανή κλπ κλπ....ίσως πέσει λέιζερ κ εκεί κάποια στιγμή
-
30-05-11, 11:03 #70
το ξερω οτι αξιζει... καλη ..χρυση η μηχανη αλλα...
και εγω μασχαλες φοβαμαι λογω λεμφαδενων,μονο εκει χρησιμοποιω ξυραφι κααααποια στιγμη λειζερ *_*
μια ειναι η λυση φιλεναδα να παντρευτουμε δερματολογο αχαχαχαχχαχαχααχΜια Βδομαδα τρως αγγουρι και το Σαββατο εισαι μουρη
-
30-05-11, 11:16 #71
-
30-05-11, 11:41 #72
Παντως η αποτριχωτικη ποναει πολυ περισσοτερο απ το κερι!Εγω στα ποδια κανω ακριβως μια ωρα με τη μηχανη..αλλα τα κανω καθε 5 βδομαδες.
-
30-05-11, 11:54 #73
Veet για άντρες έχει δοκιμάσει κανείς;! Είχε κάνει μια φορά ο Sersemis κι είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Σκέφτομαι να δοκιμάσω κι εγώ στα πόδια ώστε να γλυτώσω από το ένα σημείο που θέλει ξυράφιΆχι και χιόνι να 'μουνα στα όρη του Αλικάμπου,
να λιώνω να ποτίζουνται τα λούλουδα του κάμπου...
Αλίκαμπος, Αποκόρωνας, Χανιά, Κρήτη!!!
-
30-05-11, 12:04 #74
-
30-05-11, 12:13 #75
Ωπ, sorry, έπρεπε να πω ότι λέω για τη κρέμα Veet, αυτή που την απλώνεις, την αφήνεις λίγο και μετά είτε σκουπίζεις με μια πετσέτα είτε ξεπλένεις.
Ο Νίκος μου είχε πει ότι απλά καίει πολύ όταν την αφήνεις, αλλά μετά δεν αφήνει τίποτα.Άχι και χιόνι να 'μουνα στα όρη του Αλικάμπου,
να λιώνω να ποτίζουνται τα λούλουδα του κάμπου...
Αλίκαμπος, Αποκόρωνας, Χανιά, Κρήτη!!!
-
30-05-11, 12:29 #76
-
30-05-11, 12:54 #77
Την εχω δοκιμασει την κρεμα veet την απλωνεις κ σου λεει για ποση ωρα την αφηνεις(αν την αφησεις παραπανω παθενεις εγκαυμα...).Τις τριχες τις καιει(μυριζει καπως εκεινη την στιγμη)κ οταν το σκουπισεις η το πλυνεις μετα το αποτελεσμα ειναι περιπου σαν να τις πηρες με ξυραφι.
-
30-05-11, 14:39 #78
Εχω δοκιμασει την κρεμα που ειπε κι ο Σταυρος παραπάνω αλλα δε μου αρεσε και τρελά. Κάποιες τρίχες μου τις άφηνε λίγο άκυρες. Εχω δοκιμασει και με μια σπάτουλα που μαζευω την κρεμα και φευγουν και οι τριχες μαζι, αλλα και με ενα σφουγγαρακι κιτρινο που δινανε σε μια αλλη συσκευασια. Παντως σε καιει αν την αφησεις παραπανω. Σε καθε 30 ποντους πχ που αποτρίχωνα, μένανε και 3-4 άκυρες τριχες σα σκόρπια διαδήλωση του σύριζα και τις έπαιρνα με ξυραφι μετα. Ασε που βρωμαει και σα χλωρινη οταν την αφηνεις στο ποδι και περιμενεις να περασει ο χρονος που λένε οι οδηγιες.
Οσα δε φτανει η αλεπου τα φτάνει η μαιμού.
-
30-05-11, 19:17 #79
-
30-05-11, 22:05 #80
Η κρέμα έχω ακουσει κ εγώ οτι είναι τοξικιά, σαν να καίει τις τρίχες
Θα πειραματιστώ με κερί στήθος, κοιλιά, κ πλάτη που έχω λίγες γιατί σε αυτά τα σημεία με το ξυράφι θα φουντώσουν και θα αγριέψουν
Άν και αδύναμες δεν ξεκολάνεπρέπει να πάρω καμιά κούτα κερί
-
27-01-14, 02:42 #81
καλημερα.θα ηθελα να αρχισω λεγοντας οτι η αποτιχωση ειναι υποκειμενικο πραγμα γιατι πολλοι ρωτανε αν πρεπει η οχι, κανουν ολοι οσοι τους ανοχλουν οι τριχες στο σωμα τους.βασικα διαφορετικη εξελιξη εχει η πορεια της συμπεριφορας της τριχας απο αντρα σε γυναικα και αυτο γιατι η γυναικα δεν εχει σταθερο κυκλο ορμονων ενω ο αντρας εχει. θα μιλησω για τις μη μονιμες εφαρμογες αποτριχωσης γαι τον λογο οτι σε αυτον τον τομεα εχω αρκετη πειρα και ξερω καλα αλλα και γιατι οσο αφορα τις μονιμες μεθοδους εχω επιφυλαξεις αλλα και δεν θελω να κρινω με τις αποψεις μου μεγαλα κεντρα εφαρμογων μονιμης αποτριχωσεις.
μη μονιμες εφαρμογες αποτριχωσης(κρυο η ζεστο κερι,αποτριχωτκες ταινιες εμπλουτισμενες με κερι,χαλαουα,αποτριχωτικος αφρος,αποτριχωτικη κρεμα,ξυραφι,μιχανη αποτριχωσης)
.(αποτριχωτικος αφρος,κρεμα ,ξυραφι) δεν το θεωρω αποτριχωση για τον μοναδικο λογο οτι δεν απομακρινουν τιν τριχα ξεριζονοντας την αλλα απλα την κοβουν,με αποτελεσμα και να την κανουν πιο αγρια αλλα και σε 3-4 μερες να ειναι εκει πιο δυνατη και να τσιμπαει.
(αποτριχωτικη μηχανη)προσωπικη γνωμη.οτι χειροτερο .σε πολυ μεγαλο ποσοστο σπαει τις τριχες και δημιουργει θυλακιτιδα αφηνει πολυ αγρια την επιδερμιδα και αν μην αναφερω τον πονο.
(κρυο η ζεστο κερι ,αποτριχωτικες ταινιες εμπλουτισμενες με κερι)αρκετα επωδηνη μεθωδος,σε μεγαλο ποσοστο στους αντρες δημιουργει ερεθισμο ο οποιος συνοδευτεται και με σπιρακια τα οποια κανουν μερες να φυγουν,με αρκετο σπασιμο τις τριχας,οχι πολυ ακριβη μεθοδος και οχι ιδιαιτερα χρονοβορα.κραταει περιπου 20-25 μερες καθαρο το σωμα απο τριχες.
(χαλαουα)την θεορω απο τις καλυτερες μεθοδους μη μονιμης αποτριχωσης δεν ειναι τυχαιο που ειναι και η αρχαιοτερη.λιγοτερο πονο απο τις αλλες μεθοδους.αρκετη αποδυναμωση και αραιωση της τριχας απο τις πρωτες κι ολας εφαρμοφες,δεν τσιμπανε οι τριχες ακομη και απο την πρωτη φορα.πολυ καλη απολεπιση σε βαθος.αγνο υλικο η συσταση της ειναι νερο ζαχαρη λεμονι.μπορεις και κανεις ευκολα λεπτομερη εφαρμογη ακομη και σε ευαισθητα σημεια.ερεθισμο ελαχιστο ενας στους χιλιους.σε κραταει καθαρο απο τριχες 25-30 μερες και καθε επαλαλιψη δινει διαρκεια μεγαλυτερη στην επομενη εφαρμογη .λιγο προσοχη θελει εμπειρο χερι.ειναι πιο χρονοβορα απο τις αλλες μορφες αποτριχωσης και λιγο πιο ακριβη
.ελιπιζω να βοηθησα καποιους να αποφασισουν τι θελουν να κανουν
-
27-01-14, 18:23 #82
Ξύρισμα Ποδιών
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΥΡΙΣΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ?
Last edited by LZR23; 27-01-14 at 18:26. Reason: ΤΟ ΑΔΔ ΤΑ
-
27-01-14, 20:40 #83
Σκέφτομαι να αγοράσω τη philips bodygroom TT2040, τι λέτε? έχετε κάποια άλλη πρόταση?
Μιχάλης
-
28-01-14, 00:23 #84
-
28-01-14, 00:26 #85
-
14-02-14, 17:32 #86
Παιδιά με την χαλάουα σε όλο το σώμα η τρίχα βγαίνει πιο μαύρη,σκληρή και πυκνή; Μιλάω για τις πρώτες εφαρμογές
Επίσης αν τις πάρω με την κουρευτική μηχανή για παράδειγμα με την 1 σκάλα (1 χιλιοστό) υπάρχει κάποια περίπτωση από τις παραπάνω;
Να αναφέρω επίσης πως μαζί με τις κανονικές τρίχες θα κοπούν και χνούδια τα οποία καν δεν φαίνονται..αν αυτά κοπούν θα μετατραπούν σε κανονικές τρίχες;Last edited by Painless; 14-02-14 at 17:40.
DON'T QUIT.
YOU'RE ALREADY IN PAIN.
YOU'RE ALREADY HURT.
GET A REWARD FROM IT.
-
24-02-14, 01:45 #87
καλησπερα.μετα απο εφαρμογη χαλαουας η τριχα βγαινει πιο μαλακια απο την πρωτη κι ολας εφαρμογη και με τις επαναληψεις μικραινει η διαμετρος της (αυτο ειναι νομος)δεν παιζει μετα απο χαλαουα ακομη και μετα απο κερι να βγει η τριχα πιο σκουρα και πιο πυκνη.ουτε υπαρχει περιπτωση να κανεις κερι η χαλαουα σε χνουδι και να γινει τριχα .αντιθετος απο μηχανη η ξυραφι στην δευτερη φορα το χνουδι εχει γινει γενι.δεν κανω την ξερολα μπορει κυριε να εχει δει καποιες περιεργες αντιδρασεις τις τριχας αλλα αν κανεις μονο χαλαουα η μονο κερι δεν παιζει να σιμβαινουν αυτα εκτος και αν στο ενδιαμεσο χρονικο διαστημα τα πειραζεις με μηχανη.ενταξη..μη ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε 10 χρονια καθημερινης πειρας στην αντρικη τριχα...ευχαριστω και συγνωμη
-
24-04-14, 17:23 #88
ξέθαμα τοπικ ξανά!
τις τρίχες ψηλά στα ποδιά και γλουτούς πως τα καταφέρνετε?με ξυριστική?
έμενα εκεί είναι πιο έντονες/επιμονες
σε Δέντρο αισθητικής δε ξέρω..ψιλοκολαω να τα πετάξω όλα έξω για τα συγκεκριμένα σημεία!
-
24-04-14, 18:15 #89
Ρε παιδιά, γιατί τρελαίνεστε; Πάρτε τα πρώτα με την ξυριστική, βάλτε μαλακτική κρέμα και ξυραφάκι και τέλος. Μετά bebanthol για να αποφυγετε ερεθισμούς.
Σιγά μην τρέχετε να κάνετε χαλάουα.
-
24-04-14, 18:27 #90
Ειρήνη μαλακτική κρέμα έχει και σε σούπερ μάρκετ έχεις κάποια στο νου σου? Η από φαρμακείο καλύτερα?
Pain is WEAKNESS leaving the body.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks