33 είναι?
καιρό είχα να ποστάρο,να το μεσημεριανό μου,πατατούλες και χοιρινό[χωρις λυπος]στον φούρνο.Attached Image:
pal
Ωραίος Pal, νοστιμότατο φαίνεται!!!
Άχι και χιόνι να 'μουνα στα όρη του Αλικάμπου,
να λιώνω να ποτίζουνται τα λούλουδα του κάμπου...
Αλίκαμπος, Αποκόρωνας, Χανιά, Κρήτη!!!
ευαχαριστώ...ειναι το φαγητό της μαμάς...
pal
αν αναρωτηθήκατε τι μοίριζε σήμερα άσχημα....τότε ξέρετε ποιός ήταν και απο τί ήταν.....ΓΙΓΑΝΤΕΣ lololololollloooolooolololololololo[:-drunk][:-boring]Attached Image:
pal
Οι γίγαντες είναι το αγαπημένο μου φαϊ!!!
Εντάξει εντάξει, ένα από τα αγαπημένα μου[:-angel]:D:D:D
ναι και μένα μου αρέσουν αλλα μέχρι σήμερα έχω διαλύσει την τουαλέτα...:D:D:D:D:D
pal
και εμενα μου αρέσουν πολύ οι γίγαντες! συνίστανται για περίοδο όγκου??
carpe diem
Και να το γεύμα που κάνω συχνότερα το τελευταίο καιρό που έχω ξελασκάρει τη διατροφή.
Φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, λεμόνι, ελάχιστο λάδι μυρωδικά και χωρίς αλάτι.
Attached Image:
Και να το γεύμα που κάνω συχνότερα το τελευταίο καιρό που έχω ξελασκάρει τη διατροφή.
Φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, λεμόνι, ελάχιστο λάδι μυρωδικά και χωρίς αλάτι.
Attached Image:
Μακαρονάκια Σόγιας με κρέμα γάλακτος Νουνού Telia 3% fat
τηγανιά χοιρινή με λίγα λιπαρά και μανιτάρια.
Για μεσημεριανό έτσι?
[:-knockout][:-knockout][:-knockout]
Attached Image:
φιλε αδωνις δεν μπορώ να δώ τις φώτο πάλι.
pal
Ασχετο:Ρε συ Pal αυτη η πλάτη υπάρχει?Ποιος ειναι?Μιλάμε για απιστευτη πλάτη!!
"The Dynamic Oak"
<blockquote id=quote>Quote:Originally posted by iront
Ασχετο:Ρε συ Pal αυτη η πλάτη υπάρχει?Ποιος ειναι?Μιλάμε για απιστευτη πλάτη!!
</blockquote id=quote>Φυσικά και υπάρχει[δεν πιστεύω πως είναι φωτοσοπ]είναι που μοναδικού Dorian Yates,η καλύτερη πλάτη που έχω δεί[μετά την δική μου,γκουοθ γκοχου]:D
pal
ζήλεψα και είπα να ποστάρω
1.post-workout βρώμη γιαούρτι και κακάοAttached Image:
2.Βραδυνό μάυρο ρύζι,τυρί τρικαλινό,και σολόμος
Attached Image:
3.΄φιλέτο σολομού στον φούρνο,αυτό δεν ήταν μέσα στο πλάνο απλά με έπιασε μια λιγούρα και είπα να τσιμπήσω κάτι.:D
Attached Image:
pal
Ρε παιδιά μικραίνετε λίγο τις φώτος... Λες και έχεις απλώσει μπακαλιάρο για πούλημα είναι ρε PAL! :D
"Αν δεν μάθεις να κάνεις προπόνηση για σαρκόπλασμα, προκοπή δε θα δεις!"
Bulking mode
Αν δεν έχεις χρόνο να το κάνεις σωστά, πρέπει να 'χεις χρόνο να το κάνεις ξανά!
Eat Less, Lift Moderate, Rest a Lot!!!
Current status: Eating crap, Lifting Nothing, Resting... NOT!!!
This is it!
Παρουσιάστηκα ψαρούκλες ... Goodbye muscles [:-weepn]
<blockquote id=quote>Quote:Originally posted by FaTaL_ErrOr
Ρε παιδιά μικραίνετε λίγο τις φώτος... Λες και έχεις απλώσει μπακαλιάρο για πούλημα είναι ρε PAL! :D
</blockquote id=quote>
αχαχαχαχαχχααχαχαχ
It was character that got us out of bed, commitment that moved us into action, and discipline that enabled us to follow through
<blockquote id=quote>Quote:Originally posted by FaTaL_ErrOr
</blockquote id=quote>xaxaxaxaxaxa[:-smile_green][:-tong2][:-tong2][:-tong2][:-tong2] δεν ξέρω όμως να τις μικραίνω.[:-weepn]
pal
Γιατί δεν μπορείς να δεις της photo μου Pal???
Τι πρέπει να αλλάξω ξέρει κανείς???
Εγώ για επεξεργασία εικόνας και αλλαγή μεγέθους
δουλεύω με το GIMP είναι τζαμπέ ,ευκολόχριστο και
πολύ καλό.
www.gimp.org
Μιας και τελευταια δεν εχω πολυ χρονο να γραψω,ειπα να ανεβασω μια φωτο απο σαλατα που εκανα προσφατα.
ειναι αυτη με το κοτοπουλο και μαρουλι,που ειχα ποσταρει τη συνταγη της παλια,στο τοπικ με το μαριναρισμα.
Να,εδω ειναι πως φαινεται τη τελευταια στιγμη,πριν αρπαξω το πιρουνι![:-drool] [:-drool] [:-drool]
Attached Image:
Και εδω, οτι απεμεινε...:D:D
Attached Image:
[:-chef]
, ..
τα σπαει το thread ..χααχα0χα...ομολογω πολυ καλές μαγειρικές ικανότητες ολοι σας!!
θα ποσταρω κ γω το αυριανο μου κουνελι ψητο κ μπροκολο(ότι απέμεινε απο τα ταπερ της προηγουμενης εβδομαδας) χχεχε..
λοιπον ΄χουμε κ λεμε
αριστερα μπροκολο οικογενειακης παραγωγής με ένα λεμόνι κ μια κουταλια λάδι
δεξια κρέας από κουννέλι αφου το ξεκοκκάλησα κ μπασμάτι ρύζι. το κουνελι επειδη του έχω σε σακουλάκια στην καταψυξη μεριδες το ξεπαγώνω κ μετα το βάζω σε ενα αντικολλητικο να το κάψω λιγο κ του ρίχω ν μερικες σταγμόνες ξύδι βαλσάμικο για να πάρει ροδομαυρο χρώμα :P k ;exei k pio ωραία γευση :P
ayta :DAttached Image:
ε τι moredread :< !! it can be only one!!! btw ωραιο φαινετε το κουνελακι.Πεινασα:(
It was character that got us out of bed, commitment that moved us into action, and discipline that enabled us to follow through
Ρε συ moredread μεγαλητερη δεν μπορουσες να τη βαλεις να φαινετε το ριζυ καλητερα????????
πλακα κανω οκ?
@dread το moredread το εχω παρει απο τον mor'dred τον γιο του αρθουρου :P το χρησιμοποιω σε ολα τα φορουμ που μπαινω :D ναι είναι
καλό το κουνέλι κ δεν έχει κ λιπαρά ..περίπου στα ίδια με το κοτοπουλο παίζει! αλλα θέλει να το βάλιες όλο το βράδυ στο ξυδι για να
φύγει η σπιρτάδα του...κ στο μαγείρεμα του βάζω κ blascamico ξυδι για να παρει καλυτερη γευση κ μυρωδια...δοκιμασε το..
@mosquitos δεν την έκανα resize την πηρα οπως ηταν απο το κινητο
Ιδου η χαρα της γραμμωσης σε μερα με χαμηλους υδατανθρακες..
Attached Image:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period." ~ Chris Gardner
"Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."
Ιδου η χαρα της γραμμωσης σε μερα με χαμηλους υδατανθρακες..
Attached Image:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period." ~ Chris Gardner
"Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."
Η Σαλτσα που του εχεις βάλει τί ειναι φίλτατε Musclemar φαινετε νόστιμη!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks