Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register

Page 27 of 37 FirstFirst ... 17232425262728293031 ... LastLast
Results 781 to 810 of 1099
  1. #781
    Pumping Iron finalgates's Avatar
    Join Date
    23-05-09
    Posts
    435

    Default

    Quote Originally Posted by DIVER1564 View Post
    Είσαι εταιρόζυγος β-μεσογειακής ε;
    ξερεις πως καταλαβαινει καποιος αμα εχει α' θαλασσαιμια η β'?περα απο εξεταση dna απο αιματολογικες.η εχουν ιδιες τιμες παντου?

  2. #782
    Senior Bodybuilder DIVER1564's Avatar
    Join Date
    29-08-11
    Location
    Αθήνα-Νέα Ιωνία
    Posts
    6,413

    Default

    Quote Originally Posted by finalgates View Post
    ξερεις πως καταλαβαινει καποιος αμα εχει α' θαλασσαιμια η β'?περα απο εξεταση dna απο αιματολογικες.η εχουν ιδιες τιμες παντου?
    Αυτά χρειάζονται ειδικές εξετάσεις. Απλά σε εμάς τους εταιρόζυγους β-μεσογειακής είναι χαρακτηριστικό το τρίπτυχο: χαμηλός αιματοκρίτης-υψηλός αριθμός ερυθρών-μικρός όγκος ερυθρών.

  3. #783
    Pumping Iron finalgates's Avatar
    Join Date
    23-05-09
    Posts
    435

    Default

    οποτε μπορει να ειναι και α' και οχι β'.τα υψηλα ερυθρα μπορει να ειναι επικινδυνα αμα ειναι πολυ ψηλα η ειναι οκ επειδη εχουν μικροτερο ογκο?

  4. #784
    Senior Bodybuilder DIVER1564's Avatar
    Join Date
    29-08-11
    Location
    Αθήνα-Νέα Ιωνία
    Posts
    6,413

    Default

    Quote Originally Posted by finalgates View Post
    .α υψηλα ερυθρα μπορει να ειναι επικινδυνα αμα ειναι πολυ ψηλα η ειναι οκ επειδη εχουν μικροτερο ογκο?
    Είναι ΟΚ. Σε εμάς που έχουμε ''στίγμα'' οι τιμές αυτές θεωρούνται φυσιολογικές και δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα.

  5. #785
    Junior Bodybuilder Spartan94's Avatar
    Join Date
    08-03-13
    Location
    Αθήνα
    Posts
    106

    Default

    Quote Originally Posted by megageo View Post
    Εκανες τον κοπο να διαβασεις καθολου το τοπικ εδω; Πριν τις εξετασεις ποτε εκανες προπονηση τελευταια φορα και ποσες ωρες εκανες νηστεια;
    Ποια απ τις 27 σελιδες?
    Στο θεμα μας...επερνα κρεατινη για δυο βδομαδες περιπου οπου και την σταματησα μια βδομαδα πριν τις εξετασεις τυχαια εφοσον δεν εβλεπα καμια αυξηση σε δυναμη προπονουμαι 5 φορες την βδομαδα, επισης εδω και μισο χρονο περνω πρωτεινη σε μικρες ποσοτητες ομως και τελος περασα μια γριπη προσφατα αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο.

  6. #786

    Join Date
    14-09-08
    Location
    Ironland
    Posts
    7,858

    Default

    καθε 1-2 σελιδες καποιος ρωταει το ιδιο με σενα. Αν θες να μαθεις την αιτια θα πρεπει να κανεις ενα κοπο...

  7. #787
    Junior Bodybuilder Spartan94's Avatar
    Join Date
    08-03-13
    Location
    Αθήνα
    Posts
    106

    Default

    Απλα η περιπτωση ειναι καπως συγκεκριμενη (γριπη κλπ)...τεσπα.

  8. #788
    Karl's Avatar
    Join Date
    12-02-13
    Location
    Peristeri
    Posts
    182

    Default

    Quote Originally Posted by megageo View Post
    @karl Η γνωμη μου δεν εχει καποια ουσιαστικη αξια καθως δεν ειμαι γιατρος, αλλα απο αυτες τις εξετασεις απο τα 2-3 πραγματα που ξερω τοσο τα νεφρα οσο και το συκωτι σου ειναι σε εξαιρετικη κατασταση. Οι σημαντικοι δεικτες για το συκωτι ειναι το γ-gt και η αλκαλικη φωσφαταση ενω για τα νεφρα η κρεατινινη και φυσικη εξεταση ουρων για πρωτεινη/αιμα. Αυτα σε σενα ειναι καθαρα ολα. Οι τρανσαμινασες ανεβαινουν ευκολα απο προπονηση γιατι ειναι ενζυμα που υπαρχουν και στους μυς ενω η ουρια ανεβαινει ευκολα απο μη καλη ενυδατωση και υπερ-πρωτεινωση την προηγουμενη μερα. Μην το ψαχνεις, για να ηρεμησουν και οι δικοι σου, 5 μερες off, τελευταια μερα πολυ νερο, λιγη πρωτεινη, νηστεια και ολες θα ειναι νορμαλ. Παρολα αυτα ο γιατρος με τις μλκιες του αντι να σου πει να κοιταξεις τον χαμηλο αιματοκριτη, οι τρανσαμινασες τον μαραναν.
    Γιωργο σημερα εκανα τις εξετασεις ξανα και πειρα και τα αποτελεσματα,μετα απο 1 εβδομαδα off κει πολυ νερο τα αποτελεσματα ειναι OK!ImageUploadedByTapatalk1366039356.266803.jpg

  9. #789

    Join Date
    14-09-08
    Location
    Ironland
    Posts
    7,858

    Default

    Στο ειπα παλικαρι μου, δεν εχεις τιποτα, απλα χρειαζοσουνα αυτο που σου ειπα για να ηρεμησεις κι εσυ

  10. #790
    Karl's Avatar
    Join Date
    12-02-13
    Location
    Peristeri
    Posts
    182

    Default

    ναι ολα καλα,επρεπε να το ηξερα απο την αρχη για να απεφευγα ολη αυτη την μουρμούρα,αλλα καλιο αργα παρα ποτέ.

  11. #791
    Pumping Iron UltraModus's Avatar
    Join Date
    04-01-12
    Posts
    604

    Default

    Καλημέρα, έκανα εξετάσεις αίματος, ούρων, θυρεοειδούς και ολικής τεστο.

    Οι εξετάσεις έγιναν μια μέρα μετά από την τελευταία προπόνηση με βάρη.

    Να τονίσω πως τρώω καθημερινώς, εδώ και δυομιση χρόνια, από 4 εως 7 ολόκληρα αυγά την ημέρα. Προσέξτε τις τιμές χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων.

    Τα αποτελέσματα (εντός παρενθέσεως το αποδεκτό εύρος της Βιοιατρικής):

    Σάκχαρο: 78 (70-110)

    Ουρία: 44 (10-50)

    Κρεατινίνη: 1,19 (0,6-1,4)

    Xοληστερόλη Ολική: 177 (130-200)

    Χοληστερόλη HDL: 62 (>40)

    Χοληστερόλη LDL: 105 (<160 <130 <100< 70, αναλόγως με παράγοντες κινδύνου)

    Τριγλυκερίδια: 51 (<150)

    ΑΙΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ:

    Λευκά: 4.980 (4.000-10.000)

    Ερυθρά: 5.180.000 (4.500.000-6.300.000)

    Αιμοσφαιρίνη: 14,4 (14-18)

    Αιματοκρίτης: 45 (40-52)

    Μέσος όγκος ερυθρών: 86,9 (77-98)

    Μέση περιεκτικότητα Hb: 27,8 (26-32)

    Μέση συγκέντρωση Hb: 32 (32-36)

    Αιμοπετάλια: 141.000 (140.000-440.000)

    Κατανομή μεγέθους ερυθρών: 12,7 (11,5-14,5)

    Μέσος όγκος αιμοπεταλίων: 11,5 (7,4-11,5)

    ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ:

    Όλα αρνητικά, PH=5, πυοσφαίρια και ερυθρά σπανιότατα.

    Πάμε στις ορμόνες:

    Τ4: 6,89 (5,1-14,1)

    ΤSH: 2,11 (0,27-4,7)

    Προλακτίνη: 5,3 (2,1-17,7)

    Τεστοστερόνη (ολική): 400 (249-836)

    Με προβλημάτισε η σχετικά χαμηλή τεστο και θέλω να κάνω επιπρόσθετες εξετάσεις σχετικώς.

    Για να έχω πιο συνολική εικόνα θα πρέπει να προσθέσω LH, SHBG (ωστε από το πηλίκο της ελεύθερης με αυτήν να βγει η ελεύθερη τεστο), E1, E2? Τι προτείνετε?
    Last edited by UltraModus; 16-04-13 at 10:45.
    SQ: 110 X 1
    DL:155 X 1
    BP: 115 X 1
    MP: 70 X 1


  12. #792

    Join Date
    14-09-08
    Location
    Ironland
    Posts
    7,858

    Default

    LH, FSH, οιστραδιολη, προλακτινη, προγεστερονη, shbg. Προσεχε γιατι την SHBG εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εισα φαγωμενος. Για τα αυγα και την χοληστερινη εμενα δεν μου κανει εντυπωση, η ζαχαρη κανει πολυ περισσοτερη ζημια.

  13. #793
    Pumping Iron UltraModus's Avatar
    Join Date
    04-01-12
    Posts
    604

    Default

    Quote Originally Posted by megageo View Post
    LH, FSH, οιστραδιολη, προλακτινη, προγεστερονη, shbg. Προσεχε γιατι την SHBG εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εισα φαγωμενος. Για τα αυγα και την χοληστερινη εμενα δεν μου κανει εντυπωση, η ζαχαρη κανει πολυ περισσοτερη ζημια.
    Έτσι ακριβώς, τα αυγά είναι εξαιρετική τροφή, υψηλής αξίας πρωτεϊνη, καλά λιπαρά, πολλές επιλογές στο μαγείρεμα, αρκετά φθηνά.

    Ευχαριστώ για την απάντηση, την Πέμπτη θα πάω στον ενδοκρινολόγο και ενδεχομένως την ίδια μέρα για αιμα. Όταν βγουν τα νέα αποτελέσματα θα ξαναποστάρω.

    Μια ερώτηση ακομα: για τις συγκεκριμένες εξετάσεις πρέπει να κάνω αποχή από τα βάρη ή δεν χρειάζεται? Το λέω γιατί γενικώς φλερτάρω με την υπερπροπόνηση (πολλά drop sets, οριακά κιλά σε πολλά σετ, εξαναγκασμένες επαναλήψεις, αααααρρργγγγεεεεεςςςς ααααρρνννηηητικκεεεςςς κτλ) και ξέρω πως η κορτιζόλη ρίχνει την τεστοστερόνη.
    SQ: 110 X 1
    DL:155 X 1
    BP: 115 X 1
    MP: 70 X 1


  14. #794

    Join Date
    14-09-08
    Location
    Ironland
    Posts
    7,858

    Default

    Θα ελεγα να κανεις λιγο αποχη γιατι η κουραση επηρεαζει τις ορμονες, δεν αποκλειεται η τεστο σου να εμφανιστηκε πεσμενη επειδη εισαι κουρασμενος

  15. #795
    Pumping Iron UltraModus's Avatar
    Join Date
    04-01-12
    Posts
    604

    Default

    Η αλήθεια είναι οτι εδώ και παραπάνω πλεον από έναν μήνα έχω πήξει στο στρες, δεν κοιμάμαι καλά, έτσι και ξυπνήσω για κατούρημα απλως δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ λόγω διαφόρων σκέψεων (προσπαθώ συνεχως να αδειάζω το μυαλό μου αλλά με μικρή επιτυχία) και την τελευταία εβδομάδα επέστρεψα στα βάρη μετά τον τραυματισμό στο χέρι και έπεσα, κλασικά, με τα μούτρα. Ελπίζω αυτοί οι παράγοντες να έριξαν την τεστο και να μην είμαι απλως λαπάς :p

    Χαίρε!
    SQ: 110 X 1
    DL:155 X 1
    BP: 115 X 1
    MP: 70 X 1


  16. #796
    Senior Bodybuilder stepan4's Avatar
    Join Date
    02-04-11
    Location
    Αλεξανδρούπολη
    Posts
    2,224

    Default

    Μιας και το θυμήθηκα, την τελευταία φορά που είχα κάνει αιματολογικές τον περασμένο Ιούνιο είχα χαμηλή HDL (45 με ΦΤ 35-80), χαμηλή LDL (68 με ΦΤ 88-150) και χαμηλή ολική χοληστερίνη (123). Προφανώς δεν υπήρχε θέμα για να μην μου είπε κάτι ο γιατρός αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ΄χω στο πίσω μέρος του μυαλού μου μελλοντικά; Δηλαδή εφόσον η HDL δρα αντίθετα με την LDL, χαμηλές τιμές και στις δύο σημαίνουν καλή ή κακή καρδιαγγειακή κατάσταση;
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

    The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs.

    Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds.

  17. #797

    Join Date
    14-09-08
    Location
    Ironland
    Posts
    7,858

    Default

    Μια χαρα ειναι οι τιμες σου, ο γιατρος καλα εκανε και δεν σου ειπε τπτ, ο αθηρωματικος δεικτης ειναι σημαντικοτερος.

  18. #798
    Senior Bodybuilder stepan4's Avatar
    Join Date
    02-04-11
    Location
    Αλεξανδρούπολη
    Posts
    2,224

    Default

    Οκ, ευχαριστώ, με λίγο search βρήκα ότι αθηρωματικός δείκτης = ολική/HDL οπότε είχα γύρω στο 2,73 με επιθυμητές τιμές κάτω από 4 άρα όλα καλά
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

    The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs.

    Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds.

  19. #799
    New Member kidd's Avatar
    Join Date
    14-01-13
    Posts
    30

    Default

    ενας φιλος μου αφου ειχε φαει αρκετο κρεας την προιγουμενη μερα, ξυπνησε με λιγες ωρες υπνου με πονο στο στομαχι κατω απ τους πνευμονες και εκανε πολυ βαρυ εμετο. μετα απο τρεις ωρες παλι εμετος και δυσκολια στο να παρει βαθεια ανασα αισθανομενος κομπο σ αυτο το σημειο.

    αυτος κανει βαρη κτλ full προγραμμα σε αρχαριο επιπεδο χρησιμοποιωντας whey, ενα νιτρικο neurocore pou χει 3g κρεατινι στη δοση + ενα halo tis muscletech που χει κ αυτο κρεατινη.

    πηγε αμεσως νοσοκομειο για αιματολογικες και του βγαλανε αυτα εδω τ αποτελεσματα.

    cluc ......85 fusiologiko
    urea ......43 fusiologiko
    crea ......1.42 high
    got ........41 high
    gpt ........40 high
    cpk ........563 high
    cpk.........578 high
    Bit ..........0.7 fusiologiko
    amy......... 86 fusiologiko


    γενικα δε πινει οσο νερο χρειαζεται για αυτη τι κρεατινη και οι γιατροι τον συμβουλευσαν να κοψει τα παντα!
    καμια γνωμη πανω σ αυτο? οντως φταιει η κρεατινη η τα συμπληρωματα ή καποια δηλητηριαση ?
    Last edited by kidd; 17-04-13 at 00:31.

  20. #800
    Senior Bodybuilder PowerBuilderi's Avatar
    Join Date
    03-02-10
    Location
    Athens, Burkina Faso (Upper Volta).
    Posts
    2,432

    Default

    Quote Originally Posted by kidd View Post
    οντως φταιει η κρεατινη η τα συμπληρωματα ή καποια δηλητηριαση ?
    Για ποιο?
    There is never an absolute answer to everything, exept of course that you have to do your squats.

  21. #801
    New Member kidd's Avatar
    Join Date
    14-01-13
    Posts
    30

    Default

    Quote Originally Posted by PowerBuilderi View Post
    Για ποιο?
    Για τους εμετους, τις ανεβασμενες τιμες στο συκωτη και τα νεφρα...

  22. #802
    Pumping Iron HoHe's Avatar
    Join Date
    14-06-12
    Location
    Εδω!
    Posts
    507

    Default

    Quote Originally Posted by kidd View Post
    Για τους εμετους, τις ανεβασμενες τιμες στο συκωτη και τα νεφρα...
    Σε κατι αναλογο που ειχα παθει κι εγω το χειμωνα ηταν ανεβασμενο το CPK.
    O γιατρος με ρωτησε αν παιρνω συμπληρωμα κρεατινης του ειπα ναι, και αφου μου εριξε μια καλη κατσαδα σχετικα με τα συμπληρωματα με κρατησε μια νυχτα προληπτικα και το επομενο πρωι μου εκανε εξετασεις μονο γι'αυτο και αφου εδειξε φυσιολογικες τιμες εφυγα...

  23. #803
    Senior Bodybuilder stepan4's Avatar
    Join Date
    02-04-11
    Location
    Αλεξανδρούπολη
    Posts
    2,224

    Default

    @kidd Καταρχήν για ποιο λόγο ο φίλος σου παίρνει νιτρικό και κρεατίνη από δύο συμπληρώματα ενώ είναι αρχάριος; Να τα κόψει τα συμπληρώματα όχι μόνο γιατί πιθανώς του προκάλεσαν ότι του προκάλεσαν αλλά επειδή απλώς δεν τα χρειάζεται. Τώρα αν ψάξεις παντού στο φόρουμ θα δεις ότι με λήψη κρεατίνης είναι απαραίτητη η καλή ενυδάτωση. Επίσης όποιος ακολουθεί υπερπρωτεϊνική δίαιτα χρειάζεται επίσης καλή ενυδάτωση προκειμένου να μην ζορίζει τα νεφρά του. Και το 2xbw θεωρείται υπερπρωτεϊνική δίαιτα γιατί είναι περισσότερο από διπλάσιο σε σχέση με το προτεινόμενο για έναν φυσιολογικό ενήλικα - το ότι οι αθλητές έχουν αυξημένες ανάγκες δεν μεταβάλλει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα διαχειρίζεται τις πρωτεΐνες και τα απόβλητά τους. Νομίζω 3L τη μέρα είναι το minimum για έναν αθλούμενο. Με την κρεατίνη θα έπρεπε να είναι στα 4-5L καθημερινώς.
    Για τις τιμές των εξετάσεων, αν και δεν έχω εμπειρία, σου δίνω μια πρόχειρη εμπειρική απάντηση με βάση τα προηγούμενα post του thread και ας διορθώσουν-καλύψουν οι πιο έμπειροι. Η CPK είναι αυξημένη λόγω άσκησης. Η κρεατινίνη είναι αυξημένη και αυτό δεν είναι καλό σημάδι γιατί δεν επηρεάζεται από την λήψη των πρωτεϊνών σε αντίθεση με την ουρία άρα μάλλον έχει ζορίσει τα νεφρά του. Οι τρανσαμινάσες μπορούν να αυξηθούν και από την άσκηση άρα δεν αποτελούν αξιόπιστο δείκτη για τη λειτουργία του συκωτιού. Έπρεπε να υπάρχει και η γ-GT για πιο σαφή εικόνα.

    Quote Originally Posted by HoHe View Post
    Σε κατι αναλογο που ειχα παθει κι εγω το χειμωνα ηταν ανεβασμενο το CPK.
    O γιατρος με ρωτησε αν παιρνω συμπληρωμα κρεατινης του ειπα ναι, και αφου μου εριξε μια καλη κατσαδα σχετικα με τα συμπληρωματα με κρατησε μια νυχτα προληπτικα και το επομενο πρωι μου εκανε εξετασεις μονο γι'αυτο και αφου εδειξε φυσιολογικες τιμες εφυγα...
    Μα καλά ο γιατρός δεν ήξερε ότι η CPK αυξάνεται με την έντονη προπόνηση; Σχεδόν δεδομένο ότι θα δεις ανεβασμένη CPK αν δεν πάρεις τουλάχιστον 2-3 μέρες off από βάρη.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

    The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs.

    Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds.

  24. #804

    Join Date
    14-09-08
    Location
    Ironland
    Posts
    7,858

    Default

    Οι εξετασεις δεν ειναι πληρεις, η κρεατινινη ειναι το μονο ανησυχητικο αλλα θεωρω οτι μαλλον οφειλεται στην κρεατινη που λαμβανει + αφυδατωση

  25. #805
    Senior Bodybuilder
    Join Date
    04-05-11
    Posts
    13,918

    Default

    Quote Originally Posted by UltraModus View Post
    Ελπίζω αυτοί οι παράγοντες να έριξαν την τεστο και να μην είμαι απλως λαπάς :p

    Χαίρε!
    Επιτελους , σε αυτο το Φορουμ δεν μπορει να ειναι ολοι "θερμοαιμοι" !
    Η τεστοστερονη εφταιγε για ολα ......αγαπη μου !!!

  26. #806
    Pumping Iron finalgates's Avatar
    Join Date
    23-05-09
    Posts
    435

    Default

    το αγχος και η κουραση που δειχνει λιγο ποιο χαμηλα την τεστο στις εξετασεις μπορει να δειχνει και τα οιστρογονα ποιο χαμηλα?

  27. #807

    Join Date
    14-09-08
    Location
    Ironland
    Posts
    7,858

    Default

    Quote Originally Posted by finalgates View Post
    το αγχος και η κουραση που δειχνει λιγο ποιο χαμηλα την τεστο στις εξετασεις μπορει να δειχνει και τα οιστρογονα ποιο χαμηλα?
    Ολες οι ορμονες συνδεονται μεταξυ τους, χαμηλη τεστο, σημαινει χαμηλη αρωματοποιηση και ενδεχομενα λιγοτερα ελευθερα οιστρογονα

  28. #808
    Pumping Iron finalgates's Avatar
    Join Date
    23-05-09
    Posts
    435

    Default

    ξερει κανεις τη σχεση γυμναστικης και αιματοκριτη?τον ριχνει?

  29. #809

    Join Date
    14-09-08
    Location
    Ironland
    Posts
    7,858

    Default

    Χωρις να ειμαι σιγουρος, η αεροβια ασκηση ανεβαζει τον αιματοκριτη ενω η αναεροβια θα περιμενα να εχει ελαχιστη επιδραση. Σε καθε περιπτωση δεν νομιζω οτι μιλαμε για μεγαλες αλλαγες.

  30. #810
    Senior Bodybuilder Κωστας21's Avatar
    Join Date
    19-06-12
    Location
    Ελλαδα,-
    Posts
    3,193

    Default

    Quote Originally Posted by megageo View Post
    Χωρις να ειμαι σιγουρος, η αεροβια ασκηση ανεβαζει τον αιματοκριτη ενω η αναεροβια θα περιμενα να εχει ελαχιστη επιδραση. Σε καθε περιπτωση δεν νομιζω οτι μιλαμε για μεγαλες αλλαγες.
    Η πολυ σκληρη προπονηση, κυριως οι στρατιωτικες προετοιμασιες ή προετοιμασιες για αγωνες μπορουν να ριξουν τον αιματοκριτη και να προκαλεσουν ανεπαρκεια σιδηρου.
    Εχει να κανει με την μεγαλη καταναλωση νερου και τον τραυματισμο των ερυθρων.
    Αλλα δεν συμβαινει στους περισσοτερους αθλουμενους που τρωνε καλα και ξεκουραζονται, οπως προειπα εντοπιζεται σε πολυ σκληρες συνεχεις και υψηλης εντασης προπονησεις.


 
Page 27 of 37 FirstFirst ... 17232425262728293031 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •