Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
+ Reply to Thread
Results 1 to 11 of 11

Thread: My new sponsor. Musclemax.gr

Forum Team bodyledge is a jewel in the rough bodyledge is a jewel in the rough bodyledge is a jewel in the rough bodyledge's Avatar

Default My new sponsor. Musclemax.gr

Είμαι στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας μου με το site musclemax.gr. Πρόκειται για ένα site πωλήσεων συμπληρωμάτων διατροφής με μεγάλη ποικιλία, μιας και διαθέτει τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες μάρκες της αγοράς. Το συγκεκριμένο site θα μου παρέχει όλα τα απαιτούμενα συμπληρώματα για την προετοιμάσια μου στους αγώνες. Επιπλέον θα προμηθεύομαι από εκεί προιόντα για όλους τους ασκούμενους και αθλητές μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέυθυνο του site για την τιμή που μου έκανε να επιλέξει εμένα μέσα από πολλούς άλλους αξιόλογους αθλητές. Θα κάνω τακτικά update για τα προιόντα που χρησιμοποιώ μέσα από το site αυτό. Το musclemax.gr εκτός των άλλων είναι και χορηγός του bodybuilders.gr. Μέσα στο site μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά βιντεάκια και να ενημερωθείτε για πολλά συμπληρώματα διατροφής. Πρόκειται για ένα άρτια επιμελημένο site που αξίζει να επισκευτείτε. Όσοι θέλουν μπορούν να ρίξουν μία ματιά στην παρακάτω διεύθυνση.
    www.musclemax.gr
    Last edited by bodyledge; 19-07-10 at 11:37 p.

Advanced Bodybuilder HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123's Avatar

Ο Παρασκευας ειναι ενα απο τα πιο αξιολογα ατομα του χωρου και οι λογοι που θελησα να βοηθησω συγκεκριμενα αυτον και οχι καποιον αλλο ειναι δυο.Πρωτον γιατι εχει ηθος και σπανιο χαρακτηρα και δευτερον γιατι καταβαλλει μεγαλη προσπαθεια σαν natural και παντα καταφερνει να διακρινεται.Θεωρω οτι ο συνδυασμος χαρακτηρα και επιμονης σε αυτο που κανει τον κατατασσουν στη δικη μου ματια πολυ ψηλα ,χωρις να θελω να υποτιμησω τις προσπαθειες και τα μεσα κανενος αθλητη.Παντα στη ζωη μπαινουν προτεραιοτητες και αξιες,ομως στο τελος αυτο που μενει ειναι ο αγωνας που εδωσες ''σαν αναμνηση'' και η καλη καρδια.

Senior Bodybuilder jimbliz will become famous soon enough jimbliz will become famous soon enough jimbliz's Avatar

μπραβο παιδια!!!καλη συνεργασια!!
    Both loser and winner fail..But only the winner comes back..

Advanced Bodybuilder GeorgeS is a jewel in the rough GeorgeS is a jewel in the rough GeorgeS is a jewel in the rough GeorgeS's Avatar

Βασικά απ' ότι έχω δει είναι το φτηνότερο κατάστημα στην Ελλάδα . Μπράβο για το sponsorship.

Advanced Bodybuilder nikos_123 is on a distinguished road nikos_123's Avatar

Συγχαρητηρια!
    Απο περιεργεια αυτο τι περιλαμβανει σου δηνουν ενα ποσο πχ 150Ε το μηνα με συμπληρωματα απο το καταστημα τους και περνεις οτι θες η καποιο συγκεκρημενο στοκ που αποφασηζουν αυτοι χωρις να επιλεγεις εσυ τυπου muscletech οπως κανει στους ερασητεχνες που περνει?

Advanced Bodybuilder HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123 is a glorious beacon of light HERCULES123's Avatar

Επιλεγει ο Παρασκευας στο ποσο που εχουμε συμφωνησει να παιρνει οτι χρειαζεται ,αναλογα με τις αναγκες του καθε φορα.

Senior Bodybuilder Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf's Avatar

Άντε και καλή συνεργασία παιδιά!!

Συγχαρητηρια και στον Παρασκευα και στον Ηρακλη για τη συνεργασια. Ειναι και οι δυο πολυ αξιολογα ατομα του χωρου και χαιρομαι πολυ για αυτη την εξελιξη!!

"You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period." ~ Chris Gardner

"Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."

Forum Team bodyledge is a jewel in the rough bodyledge is a jewel in the rough bodyledge is a jewel in the rough bodyledge's Avatar

Έλαβα το πρώτο πακέτο με τα συμπληρώματα από το www.musclemax.gr. Ήρθαν μέσα σε μία μέρα. Η ταχύτητα αποστολής είναι πραγματικά πολύ γρήγορη. Το πακέτο είχε zma, fish oil, κρεατίνη για αρχή και επόνται αρκετά ακόμα μέχρι τον Νοέμβρη που θα συμμετάσχω πάλι σε αγώνα.

Bodybuilding Newbie Kikler Kikler's Avatar

πολυ καλο μαγαζι , φτηνο σε σχεση με το x-treme stores που δυστυχως ψωνισα πριν 2 βδομαδες , με φτηνο οριο για τσαμπα μεταφορικα (50ε) και ACS που ειναι πολυ γρηγορη :) Congrats ^^

Pumping Iron radionuclide is on a distinguished road radionuclide's Avatar

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Ηρακλής γνωστός σε μένα από 15ετίας όπου και κάναμε προπονήσεις ατο ίδιο γυμναστήριο, συνεργάζεται με έναν αξιόλογο αθλητή όπως ο Παρασκευάς! Εύχομαι και στους 2 πολλές επιτυχίες.
    Ενοείται πως από τότε που από τότε που έμαθα πως ο Ηρακλής ανέβασε το musclemax.gr προμηθεύομαι από εκέι τα συμπληρώματα μου!
    Δεν μένω τυφλός στα ψεγάδια μου, αλλά έχω την ιδιοτροπία να πιστεύω στον εαυτό μου.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks