Παναγιά μου φύλαγε..
Μα τι σκατα προγραμμα κανει...ογκο στην κοιλια και γραμμωση στο υπολοιπο?
Χωρις να θελω να μειωσω οτι εχει καταφερει,δε μου αρεσει καθολου σαν αθλητης.Ωραια τα χερια του,ωραια η πλατη του,τα ποδια του, ΑΛΛΑ μεμονωμενα..σαν συνολο δε μου αρεσει καθολου.Το στομαχι ειναι απ τα πιο αθλια στο αθλημα,μαζι με του του coleman και χαλαει ολη την εικονα του.Επισης το dresscode δε μου αρεσει καθολου,το ποζαρισμα του επισης καθολου,ισως για το dancing with the stars με τη μπεκατορου να εκανε καλο ζευγαρι,οπως επισης οι γυμνες φωτο απο το παρελθον του και γενικα κατα τη γνωμη μου δεν αντιπροσωπευει επαξια εναν bb που αγωνιζεται και ειναι στα προθυρα να στεφθει με τον τιτλο "ο καλυτερος του κοσμου".Ε οχι,δε μου το βγαζει με τιποτα αυτος ο ανθρωπος..αν ποτε παρει ολυμπια,θα ξενερωσω.
Μη πεσετε να με φατε οι greene lovers,τα ειπα οσο πιο κομψα μπορουσα..ειναι προσωπικη μου αποψη τα παραπανω και αν μη τι αλλο δε τα λεω για να τον προσβαλω,απλως εκφραζω τη γνωμη μου.
χαχαχαχαχα...συμφωνω
Δεν μπορουμε να παραβλεψουμε το γεγονος οτι η προοδος που παρουσιαζει καθε φορα πριν απο μια διοργανωση ειναι μεγαλη.
Αυτο απο μονο του λεει πολλα για εναν αθλητη.
Ο Greene ριχνει πολυ σκληρη δουλεια και το αποδεχομαστε πιστευω ολοι. Τωρα αν καποιοι δεν τον γουσταρουν για τον αλφα-βητα λογο...αυτα ειναι υποκειμενικες αποψεις και γουστα σεβαστα...
Εμενα πχ με χαλαει η κλαψα του...κατι παιδαριωδη σκερτσα απογοητευσης...κατι κακιες για αλλους συναθλητες του...που ολα αυτα μαζι δεν τον τιμανε σαν pro BBer, αυτα μου θυμιζουν "τσικο"...
Αυτα, κατα τα αλλα ευχομε ο πατριωτης μου να τον σκισει να τελειωνουμε...
απιστευτος ειναι.....
mr hellas nabba-wff 2000,2003,2005,2006,2007,mr hellas ifbb 2001,2002,second place mr europe nabba-wff masters 2006.third place world nabba-wff masters 2007
Last edited by stathis23; 28-05-11 at 01:02.
o ανθρωπος ειναι πολυ κτηνος !!!!! κ οταν ποζαρει η κοιλια του δεν φαινεται σαν τον ψηλορειτη ..
Για τον Sergovskiy λες φιλε μου?Γιατι αν λες γι αυτον να σου πω πως ναι συμφωνω παρα πολυ μαζι σου και μενα μαρεσει τρελα το σωμα του ομως ο Dennis παραπεμπει περισσοτερο σε μοντελο-bber..Μια ματια στις θεσεις που εχει καταλαβει στους-λιγους- αγωνες που εχει συμμετασχει θα σε κανουν να δεις κι εσυ οτι δεν μπορει να συγκριθει καν με τα θηρια του επαγγελματικου bbing ουτε σε μαζα μα ουτε και σε ποιοτητα/conditioning....
Ας παραμεινουμε ομως στο θεμα του τοπικ Kai Greene που κατα τη γνωμη μου εχει ηδη κλεισει τη πρωτη θεση κι ας εχει λιγο μεγαλη κοιλια..Σε αυτα τα κιλα με αυτη τη μαζα και σε αυτο το υψος θα ηταν περιεργο να μην ειχε...
Stay Hungry...
In the warrior's code there's no surrender..though the body says stop the spirit cries..NEVER!!!
Survivor
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks