Αρχικα θελω να σας πω πολλα μπραβο για την εξαιρετη δουλεια ολων σας και τις γνωσεις που μοιραζεστε....Πραγματικα δε χορταινει κανεις να σας διαβαζει....
Στο προκειμενο τωρα. Γυμναζομαι σχεδον 10 χρονια, μολις πατησα τα 30 ( δεν ειμαι ακομα μαμα) και μεχρι τωρα ειχα ενα ωραιο αθλητικο σωμα με σχετικη γραμμωση και αναλογιες στ.88 μεση 67 περιφ.97 και 1.70 υψος. Ημουν απολυτα ικανοποιημενη. Το κακο ειναι -ναι ξερω θα μου τα χωσετε- οτι ως τωρα ετρωγα σαβουρα και τρελλες ποσοτητες και καθημερινη γυμναστικη. Δεν επαιρνα δραμι. Μολις ομως ηλικιακα μπηκε το ...3 μπροστα, αρχισα να βαζω ποντους παντου! Αν και εχω ταση για λεκανη, εβαλα παντου και χαλασα και την τελεια γραμμωση που ειχα στα χερια....Μαλλον πρεπει να συμμορφωθω και να αρχισω να τρωω σαν ανθρωπος. Μιλαμε για γλυκα φουλ καθε μερα και διαφορα αλλα χαριτωμενα...
Ποτε δε σταματησα να γυμναζομαι ειτε εξω ειτε στο σπιτι , το γουσταρω τρελα! Απλα διαφοροποιουσα κατα καιρους αυτα που εκανα(εκτος απο το φαι!!!) Τωρα ομως σφιξαν τα λουρια.....
Μη μου πειτε να ζυγιστω, ημουν 57 κιλα στα καλυτερα μου και τωρα δε προκειται να ανεβω θα μεινω απο καρδια....Το καταλαβα στα στενα μου ρουχα και βεβαια ο καθρεφτης δε λεει ποτε ψεματα....
Ξαναρχισα βαρη και οργανα στο γυμναστηριο εδω και 2 βδομαδες- τους τελευταιους μηνες εκανα γιογκα και πιλατες και διαδρομο στο σπιτι-και αρχισα απο την Καθαρα Δευτερα να ραβω το στομα....Το σωμα που καποτε θαυμαζα και ειχα, το εκανα στο γυμναστηριο με οργανα και βαρη...
Οποια γνωμη και βοηθεια πολυτιμη.....Αυτα για αρχη και περιμενω τις γνωσεις σας!!!!
Φιλια

) και μεχρι τωρα ειχα ενα ωραιο αθλητικο σωμα με σχετικη γραμμωση και αναλογιες στ.88 μεση 67 περιφ.97 και 1.70 υψος. Ημουν απολυτα ικανοποιημενη. Το κακο ειναι -ναι ξερω θα μου τα χωσετε- οτι ως τωρα ετρωγα σαβουρα και τρελλες ποσοτητες και καθημερινη γυμναστικη. Δεν επαιρνα δραμι. Μολις ομως ηλικιακα μπηκε το ...3 μπροστα, αρχισα να βαζω ποντους παντου! Αν και εχω ταση για λεκανη, εβαλα παντου και χαλασα και την τελεια γραμμωση που ειχα στα χερια....Μαλλον πρεπει να συμμορφωθω και να αρχισω να τρωω σαν ανθρωπος. Μιλαμε για γλυκα φουλ καθε μερα και διαφορα αλλα χαριτωμενα...
Reply With Quote

, δλδ αμα μπει το ...4 τι θα γινει , θα σου πω αμα εχεις γινει ΝΑ θα κοιταξει πιτσιρικα 

Bookmarks