Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
+ Reply to Thread
Results 1 to 21 of 21

Thread: Βοηθεια παιδια...

Senior Bodybuilder nina papaki will become famous soon enough nina papaki will become famous soon enough nina papaki's Avatar

Default Βοηθεια παιδια...

Αρχικα θελω να σας πω πολλα μπραβο για την εξαιρετη δουλεια ολων σας και τις γνωσεις που μοιραζεστε....Πραγματικα δε χορταινει κανεις να σας διαβαζει....
    Στο προκειμενο τωρα. Γυμναζομαι σχεδον 10 χρονια, μολις πατησα τα 30 ( δεν ειμαι ακομα μαμα) και μεχρι τωρα ειχα ενα ωραιο αθλητικο σωμα με σχετικη γραμμωση και αναλογιες στ.88 μεση 67 περιφ.97 και 1.70 υψος. Ημουν απολυτα ικανοποιημενη. Το κακο ειναι -ναι ξερω θα μου τα χωσετε- οτι ως τωρα ετρωγα σαβουρα και τρελλες ποσοτητες και καθημερινη γυμναστικη. Δεν επαιρνα δραμι. Μολις ομως ηλικιακα μπηκε το ...3 μπροστα, αρχισα να βαζω ποντους παντου! Αν και εχω ταση για λεκανη, εβαλα παντου και χαλασα και την τελεια γραμμωση που ειχα στα χερια....Μαλλον πρεπει να συμμορφωθω και να αρχισω να τρωω σαν ανθρωπος. Μιλαμε για γλυκα φουλ καθε μερα και διαφορα αλλα χαριτωμενα...
    Ποτε δε σταματησα να γυμναζομαι ειτε εξω ειτε στο σπιτι , το γουσταρω τρελα! Απλα διαφοροποιουσα κατα καιρους αυτα που εκανα(εκτος απο το φαι!!!) Τωρα ομως σφιξαν τα λουρια.....
    Μη μου πειτε να ζυγιστω, ημουν 57 κιλα στα καλυτερα μου και τωρα δε προκειται να ανεβω θα μεινω απο καρδια....Το καταλαβα στα στενα μου ρουχα και βεβαια ο καθρεφτης δε λεει ποτε ψεματα....
    Ξαναρχισα βαρη και οργανα στο γυμναστηριο εδω και 2 βδομαδες- τους τελευταιους μηνες εκανα γιογκα και πιλατες και διαδρομο στο σπιτι-και αρχισα απο την Καθαρα Δευτερα να ραβω το στομα....Το σωμα που καποτε θαυμαζα και ειχα, το εκανα στο γυμναστηριο με οργανα και βαρη...
    Οποια γνωμη και βοηθεια πολυτιμη.....Αυτα για αρχη και περιμενω τις γνωσεις σας!!!!
    Φιλια

Super Moderator Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula's Avatar

Νίνα σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, να σαι καλά!

Την απάντηση και το τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις και πάλι το σώμα που είχες (και δεν έχει να κάνει με ηλικίες.. αυτά είναι δικαιολογίες.. ) την έχεις ήδη πει και την γνωρίζεις: Αλλάζεις διατροφικές συνήθειες σταδιακά, υιοθετείς μια διατροφή με λιγότερες "σαβούρες" και περισσότερες μη επεξεργασμένες τροφές (βρώμη, ρύζι, πατάτα, λαχανικά, φρούτα κλπ), συνεχίζεις τη γυμναστική σου και περιμένεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα!
    Τα πράγματα είναι απλά, μια απόφαση είναι!
    Για τις επόμενες εβδομάδες η Kardoula θα απουσιάζει στον θαυμαστό κόσμο της προετοιμασίας της. Παρακαλώ αφήστε μήνυμα μετά το "ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ"

Senior Bodybuilder nina papaki will become famous soon enough nina papaki will become famous soon enough nina papaki's Avatar

Συμωνω απολυτα μαζι σου Kardoula αλλα επειδη οσο να ναι υπαρχει και μια muscle memory ( Ε?) , μεχρι το καλοκαιρι τι λες οτι θα εχω καταφερει????? Με προσοχη στη μασα παντα.... Γλυκο μια φορα την εβδομαδα τωρα πια!!!

Super Moderator Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula's Avatar

Aχ αυτό το καλοκαίρι..!!! Τώρα τα θυμάστε όλοι, το χειμώνα τι κάνατε;;

Το πως θα είσαι μέχρι τότε, εξαρτάται αποκλειστικά από την προσπάθεια που θα κάνεις. Κοίτα, ναι υπάρχει μυική μνήμη, αλλά εξαρτάται και από το στόχο που έχεις. Αν βάλεις κάτι ρεαλιστικό για τους επόμενους 3 μήνες και προσπαθήσεις εντατικά, σίγουρα θα το καταφέρεις!
    Για τις επόμενες εβδομάδες η Kardoula θα απουσιάζει στον θαυμαστό κόσμο της προετοιμασίας της. Παρακαλώ αφήστε μήνυμα μετά το "ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ"

Γυμναστικη καναμε, η μασα μας εφαγε....
    Κοιτα εχουμε 3 μηνες γεματους.... Ειναι πολυ κανα πεντακιλο??? ειναι πολυ να μιλαμε για μια αξιοσημειωτη απωλεια ποντων??μη με αποκαρδιωσεις please.....

Βρε κούκλα μου, γιατί να σε αποκαρδιώσω; Ίσα ίσα που σε ενθαρρύνω. Αλλά με ρωτάς κάτι για το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από σένα :)
    Kάνε το καλύτερο που μπορείς και θα έρθει και το αποτέλεσμα στο σώμα σου! Και μη το κάνεις μόνο και μόνο γιατί έρχεται καλοκαίρι, αλλά για να το χαίρεσαι όλο το χρόνο, χωρίς να παιδεύεσαι μετά να χάνεις τα έξτρα κιλά που βάζεις το χειμώνα.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Πρεπει να ξερεις οτι πονταρω πολυ και σε εσας για να με εμψυχωσετε...Γενικα θα τροποποιηθει η διατροφη στο σπιτι (καιρος να ξεχασει τις τουρτες και ο αντρουλης μου!) Παντως για αρχη μονο μεζουρα θα κοιταω....και οχι ζυγαρια....

Eνθάρρυνση και εμψύχωση σίγουρα θα βρεις, μέσω αυτού του φόρουμ έχουμε βοηθηθεί όλοι.
    Αλλά το μεγαλύτερο κίνητρο και εμψύχωση πρέπει να ψάξεις να το βρεις μέσα σου. Μόνο έτσι θα το καταφέρεις!

Είμαι σίγουρη αφου το χεις πάρει απόφαση πως θα πετύχεις το στόχο σου! Όσο για τη ζυγαριά, καλά κάνεις, καλύτερα μεζούρα και καθρέφτης.

Senior Bodybuilder aggelos1994 is a glorious beacon of light aggelos1994 is a glorious beacon of light aggelos1994 is a glorious beacon of light aggelos1994 is a glorious beacon of light aggelos1994 is a glorious beacon of light aggelos1994 is a glorious beacon of light aggelos1994's Avatar

Καλη επιτυχια στους στοχους σου!Μακαρι να τα καταφερεις!Αν εισαι συνεπης και δεν ξεφευγεις πιστευω θα τα καταφερεις περιφημα!
    ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΡΩΣ!!

Senior Bodybuilder tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas's Avatar

Αχ ....οταν δεθει ο γαιδουρακος !!! Βρε παπακι δε γουσταρεις να σε βλεπει ο αντρουλης σου και να σε χαζευει , δλδ αμα μπει το ...4 τι θα γινει , θα σου πω αμα εχεις γινει ΝΑ θα κοιταξει πιτσιρικα Ειμαι ωμος αλλα σε μενα αυτο το ταρακουνημα πιανει Οσο για εμψυχωση , σκεψου τα μινι και τα μπραζιλιαν μαγιο που θα μπορεις να βαλεις και να τους τρελανεις
    Η τεστοστερονη εφταιγε για ολα ......αγαπη μου !!!

Παιδια ευχαριστω....Θα μπαινω καθε μερα... Το καλο ειναι οτι αφου εγω ειμαι η γυναικα του σπιτιου, εγω αποφασιζω και τι θα μαγειρευτει ε???
    Να ρωτησω οταν με πιανει η λυσσα για γλυκο τι μπορω να τρωω? Ταχινι? Φρουτο? Μελι μια κουταλια στο γιαουρτι? Αποξηραμενα φρουτα χωρις επιπροσθετη ζαχαρη? Καμια αλλη ιδεα? Εννοειται μερεντες κλπ εχουν εξοστρακιστει και θα τα φαει μονο ο συζυγος....Κι οταν τελειωσουν ολα αυτα θα "ξεχναω" -και καλα- να ξανααγορασω....χεχεχε

Senior Bodybuilder tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas has a brilliant future tsourekas's Avatar

Ολα αυτα που αναφερες ειναι οκ ,ενταξη απο της παστες και τα γλυκα μην πας στο αλλο ακρο ετσι αποτομα θα σε κουρασει και με μεγαλες πιθανοτητες να τα παρατησεις. Μπορεις να τρως τωρα στην αρχη και ιον σοκολατα αυτη με το μπλε χαρτι οχι ολη ε ! Και αν φτασεις στο σημειο να εχεις αποκλεισει ολα τα ανθυγιεινα απο τη καθημερινη διατροφη σου τοτε μπορεις μια μερα της εβδομαδας να τρως οτι σου εχει λειψει σε λογικες ποσοτητες.

tsourekas εχεις απολυτο δικιο να φανταστεις ο αντρας μου πριν με γνωρισει δεν ετρωγε γλυκα και εμαθε να τρωει απο μενα !και θαυμαζε το ποσο πολυ ετρωγα χαχχαχα!!!! τωρα θα τσινισει που θα τα εξαφανισω αλλα θα του βρω κι εκεινου πιο υγιεινες λυσεις, και φυσικα αλλη ποσοτητα φαι θα τρωει εκεινος κι αλλη εγω.....ασε που τον ψηνω να αρχισει μορφες γυμναστικης στα ειδη που του αρεσουν (αυτος δεν ειναι του γυμναστηριου και των βαρων και οργανων σαν εμενα) .
    αλλα ταρακουνηθηκα βλεποντας φωτο πριν 2-3 χρονια με φετινες!!!! πραγματικα μουρθε να βαλω τα κλαματα!!!! παρολο που ολα τα ρουχα μου μου κανουν , οι διαφορες ειναι εμφανεστατες!!!
    Last edited by nina papaki; 03-03-12 at 06:48 .

Τον καταστεψες τον ανθρωπο τον μυησες στης απαγορευμενες απολαυσεις Καλο ειναι να τον πεισεις να μπειτε και η 2 στο τρυπακι τωρα που πλησιαζει το καλοκαιρι , θα ειναι ποιο ευκολο και για τους 2 σας.

Ναι απλα ο καθενας θα κανει αυτα που τον ευχαριστουν πχ δεν παιζει εγω να παω να παιξω 5 επι 5!!!! θα παω να κανω τα βαρη μου!!!! :)

Senior Bodybuilder Leo 11 has much to be proud of Leo 11 has much to be proud of Leo 11 has much to be proud of Leo 11 has much to be proud of Leo 11 has much to be proud of Leo 11 has much to be proud of Leo 11 has much to be proud of Leo 11 has much to be proud of Leo 11 has much to be proud of Leo 11's Avatar

Quote Originally Posted by nina papaki View Post
    Ναι απλα ο καθενας θα κανει αυτα που τον ευχαριστουν πχ δεν παιζει εγω να παω να παιξω 5 επι 5!!!! θα παω να κανω τα βαρη μου!!!! :)
    απλα μια πληροφορια για τον αντρα σου...5χ5 δεν πα να παιξεις αγυμναστος...περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να τραυματιστεις παρα να διασκεδασεις...αθλια γηπεδα σκληρα απο κατω με μια απλη επικαλυψη ψευτικου χλοοταπητα...αν το καθιερωση στην ρουτινα του του συνηστω να αρχισει και βαρη στα ποδια...
    sanguine tuo...

Senior Bodybuilder shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker's Avatar

Καλησπέρα και από εμένα.
    Μια χαρά αποφασισμένη ακούγεσαι!!!
    Τί πρέπει να κάνεις, το ξέρεις.

Το μόνο που θα σου έλεγα είναι ... Μην βάζεις χρονικά όρια... Το καλοκαίρι, τον Αύγουστο κλπ. Γιατί πολλοί την πατάνε έτσι.
    Επιτυγχάνουν ή φτάνουν πολύ κοντά ή στον στόχο τους (αν είναι ρεαλιστικός) και μετά ξεμένουν από ψυχικά αποθέματα και από Σεπτέμβρη0Οκτωβρη τα ίδια.

Ξεκίνα να κάνεις αυτά που πρέπει χωρίς ακρότητες και άγχη.

It is almost literally impossible for most people to work too "hard" -- but it is easily possible for anybody to work too "much."

Quote Originally Posted by Leo 11 View Post
    απλα μια πληροφορια για τον αντρα σου...5χ5 δεν πα να παιξεις αγυμναστος...περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να τραυματιστεις παρα να διασκεδασεις...αθλια γηπεδα σκληρα απο κατω με μια απλη επικαλυψη ψευτικου χλοοταπητα...αν το καθιερωση στην ρουτινα του του συνηστω να αρχισει και βαρη στα ποδια...

Σε ευχαριστω πολυ! Παιζει αλλα οχι τοσο τακτικα οσο θα επρεπε. επισης ασχολειται και με ποδηλατο. γενικα εχει δυνατα ποδια.

Quote Originally Posted by shadowmaker View Post
    Καλησπέρα και από εμένα.
    Μια χαρά αποφασισμένη ακούγεσαι!!!
    Τί πρέπει να κάνεις, το ξέρεις.

Το μόνο που θα σου έλεγα είναι ... Μην βάζεις χρονικά όρια... Το καλοκαίρι, τον Αύγουστο κλπ. Γιατί πολλοί την πατάνε έτσι.
    Επιτυγχάνουν ή φτάνουν πολύ κοντά ή στον στόχο τους (αν είναι ρεαλιστικός) και μετά ξεμένουν από ψυχικά αποθέματα και από Σεπτέμβρη0Οκτωβρη τα ίδια.

Ξεκίνα να κάνεις αυτά που πρέπει χωρίς ακρότητες και άγχη.

Ισως εχεις δικιο εν μερει. Να το εχω δηλαδη στο πισω μερος του μυαλου μου , οχι να νιωθω σα να εχω βουρδουλα πανω απο το κεφαλι μου..... να σου πω κατι ομως...την ωρα που με πιανει η λυσσα για ατασθαλια ( στο φαγητο, γιατι για να μη κανω γυμναστικη δεν παιζει), μια ματια στον καθρεφτη αρκει.... και μετα μια ματια σε φωτο μου με μαγιο προ διετιας.....

Senior Bodybuilder shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker is a splendid one to behold shadowmaker's Avatar

Quote Originally Posted by nina papaki View Post
    Ισως εχεις δικιο εν μερει. Να το εχω δηλαδη στο πισω μερος του μυαλου μου , οχι να νιωθω σα να εχω βουρδουλα πανω απο το κεφαλι μου..... να σου πω κατι ομως...την ωρα που με πιανει η λυσσα για ατασθαλια ( στο φαγητο, γιατι για να μη κανω γυμναστικη δεν παιζει), μια ματια στον καθρεφτη αρκει.... και μετα μια ματια σε φωτο μου με μαγιο προ διετιας.....

...ξέρω. Και η δικιά μου ώρες-ώρες....

Αυτή την εβδομάδα "παίζει" (και εγώ καμμιά φορά) με σοκοφρέτα-φουντούκι

χαχαχαχα!!!!
    It is almost literally impossible for most people to work too "hard" -- but it is easily possible for anybody to work too "much."

θα δοκιμασω αμεσα και απο τις συνταγες που προτεινετε.... δευτερα σουπερ μαρκετ για πληρη ανεφοδιασμο!οχι οτι τωρα δεν εχω σωστα πραγματα σε ψυγειο -ντουλαπια, αλλα μιλαμε για περισσοτερη λεποτμερεια χιχιχ

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)