+ Reply to Thread
Results 1 to 22 of 22

Thread: Μαργιαννα'ς Log (Ζητάω τη συμβουλή σας!)

Bodybuilding Newbie Margianna is an unknown quantity at this point Margianna's Avatar

Default Μαργιαννα'ς Log (Ζητάω τη συμβουλή σας!)

Καλησπερά σας, είμαι καινούργια εδώ θα ήθελα τις συμβουλές σας. Είμαι η Μαργιάννα, 24 χρόνων 1.58 ύψος και 79 κιλά. Αρχικά να αναφέρω πως εχω θυρωειδή και συγκεκριμένα όζο και παίρνω 250mg euthyrox, επίσης έχω σιδηροπαινική αναιμία και όταν έχω περίοδο παίρνω τα Ferrum, και τελός πριν 2 χρόνια έκανα αφαίρεση χολής. Γενικά όλα τα χρόνια που με θυμάμαι ήμουν και είμαι παχουλή αν και πάντα είχα ασχολίες που δεν με άφηναν πλήρως αγύμναστη δηλαδή έκανα χόρο, TAEKNOWDO, rollers και έπαιζα ποδοσφαιρο αλλά τα κιλά έμεναν κιλά. Πριν 3 χρόνια όταν έφτασα τα 95 κιλά έπαθα το πρώτο σοκ και πηγα στα Newday όπου μέσα σε εναν χρόνο με τις χαζομάρες που μου εκανάν εκεί αλλά κύριως με τη διατροφή που μου έδιναν έχασα 15 κιλα και πηγα στα 80 όπου και κόλλησα και τσαντίστηκα και τα παράτησα. Τα διατήρησα μεχρι πριν 3 μήνες όπου με έπιασε μια κρίση σοκολάτας και έτρωγα επί ένα μήνα ότι σοκολατένιο υπήρχε! Αλλά όταν είδα τη ζυγαριά να πιάνει τα 85 και τον καιρό να πλησιάζει για καλοκαίρι φρίκαρα! και αποφασισα να ξεκινήσω τα lipotox και σε χάπια και σε φακελάκια ταυτόχρονα , συν γυμναστήριο*, συν κρεμες για συσφιξη και κυτταρίτιδα συν φοραγα φορμα εφιδρωσης στο γυμναστηριο σκέφτηκα πως όλα μαζι θα έχουν αποτελεσμα και έτσι σε ένα μήνα έχασα τα 5 κιλά που ειχα πάρει απο τις σοκολάτες! Τωρα βρήσκομαι στην μέση του δευτερου μήνα και παρόλο που παίρνω μαζί με τα lipotox και κατι αλλα που γραφουν fat metabolizer και καρνιτινη πριν την αεροβια στο γυμναστήριο έχω χασει μόνο ένα κιλό... και έφαγα κανονικά μόνο το σαββατοκυριακο του πάσχα(κανονικα ενοόντας πως αντι τα φακελακια του lipotox είχα κανονικα γευματα τρωγοντας κατσικακι σουβλιστό!). παλι νιώθω πως κόλλησα αλλα δεν θελω να τα παρατησω αυτή τη φορά οπότε σκεφτηκα να σας συμβουλευτω για το ποιος είναι ο σωστοτερος και ταχυτερος τροπος να εχω κανει οτι καλητερο πριν χρειαστει να εμφανιστω σε παραλια! Επισης μεγάλο προβληματισμό έχω με το θέμα της χαλαρωσης προστοπαρον δεν εχω δει αλλα φοβαμαι μην αρχισω να κρεμαω χανοντας κιαλλα κιλα συν ενας δευτερος καημος μου ειναι επειδη εχω μεγαλο στηθος και παντα το λατρευα αυτο να μην το χασω (προστοπαρον ευτυχως δεν εχω χασει καθολου παρα την γενικη απωλεια βαρους)!

* γυμναστηριο παω 4-6 φορές την εβδομάδα γυρω στις 2 με 2μιση ωρες
    Last edited by Margianna; 22-04-12 at 02:17 .

Senior Bodybuilder Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf is a splendid one to behold Raf's Avatar

Καλώς όρισες Μαριάννα στο forum μας..μπράβο για το κουράγιο και για τα μικροπροβληματάκια τα οποία υπήρχαν και κατάφερες και τα ξεπέρασες...τώρα όλα αυτά που παίρνεις όπως lipotox κτλ δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου..το κυρίως θέμα είναι η διατροφή..πρέπει για να δουλεύει σωστά ο μεταβολισμός μας να κάνουμε μία διατροφή 4-6 γευμάτων τηη ημέρα..κάνοντας μία βόλτα στο forum θα διαβάσεις και θα μάθεις όσα χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις το σώμα σου...γυμναστήριο καλό είναι να μην ξεπερνάς τις 4 φορές την εβδομάδα..επίσης 2 ώρες προπόνησης είναι υπέρ αρκετές..μέχρι 1 ωρίτσα και κάτι..επικεντρώσου στη διατροφή και θα δεις την ζυγαριά να πέφτει κατακόρυφα!!!καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και ότι χρειαστείς το συζητάμε!!!

Senior Bodybuilder konstantina81 is a jewel in the rough konstantina81 is a jewel in the rough konstantina81 is a jewel in the rough konstantina81 is a jewel in the rough konstantina81's Avatar

καλησπερα Μαριαννα μου

Διαβαζοντας οσα εγραψες...

Μπορω να καταλαβω το αγχος σου να χασεις κιλα...αλλα ο "ευκολος" τροπος δεν ειναι παντα ο καλυτερος
    κ ποσο μαλλον οταν γνωριζεις πως εχεις καποια προβληματα υγειας.
    Ο λογος που ξαναπηρες τα κιλα που εχασες στα Newday,οπως λες,δεν ηταν" οι χαζομαρες που σου εκαναν"
    αλλα το γεγονος οτι γυρισες στον παλιο τροπο ζωης σου.
    Η κριση για σοκολατες...δειχνει πως η διατροφη σου δεν σε καλυπτε,προφανως πεινουσες αρκετα....ή σου εκοβε τα γλυκα
    κ μετα εκανες στο μπαμ...με τη βουλιμια που επαθες.
    Αντι αυτο να σε ταρακουνησει...πηγες κ πηρες τα φαρμακα απο το φαρμακειο..εχασες οπως λες καποια κιλα κ τωρα κολλησες.(αν κ πιστευω πως υγρα εχασες κ οχι κιλα)
    τα lipotox+ τα φακελακια fat metabolizer τα αγορασες μονη σου απο φαρμακειο,να φανταστω...
    οπως κ τις κρεμες+φορμα εφίδρωσης...

Οτι σου γραφω, το γραφω με αγαπη,
    αν δεν φτιαξεις τη διατροφη σου...θα χανεις κιλα κ μετα απο λιγο θα τα παιρνεις...συνεχως.
    Πρεπει να αλλαξεις τροπο ζωης...τροπο διατροφης...

Εισαι μικρη κοπελα κ εχει το χρονο με το μερος σου..
    αντι να σε απασχολει το καλοκαιρι οπως γραφεις που ερχετε...θα επρεπε να σε απασχολουν περισσοτερο τα χρονια που ερχονται...
    με αργα κ σταθερα βηματα..
    επισης επειδη το λιπος χανετε απο παντου..οταν θα χασεις κιλα...θα χασεις κ στηθος...ειναι κατι που δεν μπορεις να το εμποδισεις...
    Τελος γραφεις οτι κανεις 4-6 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο 2 με 2,5 ωρες.
    2 με 2,5 ωρες τη μερα???
    γιατι αν ναι ειναι πολυ λαθος,για μενα.
    1 ωρα ειναι μια χαρα τη φορα...

θα ηθελα να μας γραψεις στο γυμναστηριο τι προγραμμα κανεις...
    κ τι τρως μεσα σε μια συνηθισμενη μερα σου....
    Last edited by konstantina81; 22-04-12 at 03:34 .
    ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ...
    που σημαινει “Ένα μόνο πράγμα γνωρίζω στα σίγουρα, ότι δηλαδή τίποτα δεν γνωρίζω”

Bodybuilding Newbie Margianna is an unknown quantity at this point Margianna's Avatar

Quote Originally Posted by konstantina81 View Post
    καλησπερα Μαριαννα μου

Διαβαζοντας οσα εγραψες...
    το μονο σιγουρο ειναι,οτι δεν ειμαι ειδικη να σε συμβουλευσω....λογων των θεματων υγειας.

Ομως μπορω να σου γραψω τα παρακατω...
    τα lipotox+ τα φακελακια fat metabolizer τα αγορασες μονη σου απο φαρμακειο,να φανταστω...
    οπως κ τις κρεμες+φορμα εφίδρωσης...

Μπορω να καταλαβω το αγχος σου να χασεις κιλα...αλλα ο "ευκολος" τροπος δεν ειναι παντα ο καλυτερος
    κ ποσο μαλλον οταν γνωριζεις πως εχεις καποια προβληματα υγειας.
    Ο λογος που ξαναπηρες τα κιλα που εχασες στα Newday,οπως λες,δεν ηταν" οι χαζομαρες που σου εκαναν"
    αλλα το γεγονος οτι γυρισες στον παλιο τροπο ζωης σου.
    Η κριση για σοκολατες...δειχνει πως η διατροφη σου δεν σε καλυπτε,προφανως πεινουσες αρκετα....ή σου εκοβε τα γλυκα
    κ μετα εκανες στο μπαμ...με τη βουλιμια που επαθες.
    Αντι αυτο να σε ταρακουνησει...πηγες κ πηρες τα φαρμακα απο το φαρμακειο..εχασες οπως λες καποια κιλα κ τωρα κολλησες.(αν κ πιστευω πως υγρα εχασες κ οχι κιλα)
    Οτι σου γραφω, το γραφω με αγαπη αν δεν φτιαξεις τη διατροφη σου...
    θα χανεις κιλα κ μετα απο λιγο θα τα παιρνεις...συνεχως.
    Πρεπει να αλλαξεις τροπο ζωης...
    τροπο διατροφης...

εισαι μικρη κοπελα κ εχει το χρονο με το μερος σου..
    αντι να σε απασχολει το καλοκαιρι οπως γραφεις που ερχετε...θα επρεπε να σε απασχολουν περισσοτερο
    τα χρονια που ερχονται...
    με αργα κ σταθερα βηματα..
    επισης επειδη το λιπος χανετε απο παντου..οταν θα χασεις κιλα...θα χασεις κ στηθος...ειναι κατι που δεν μπορεις να το εμποδισεις...
    Τελος γραφεις οτι κανεις 4-6 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο 2 με 2,5 ωρες
    2 με 2,5 ωρες τη μερα???
    γιατι αν ναι ειναι πολυ λαθος,για μενα.
    ναι τα λιποτοξ τα πηρα μονη απο φαρμακειο τα fat metablizer τα πηρα απο καταστημα με ειδη bodybuilding μου το συστησαν τα ατομα εκει
    γενικα με τη διατροφη εχω θεμα γιατι πολλα φαγητα δεν τα τρωω ειμαι κυριως του στεγνου κρεατος και των ψαριων χωρις κοκαλα... επισης δεν με ενοχλει να τρωω φρουτα και λαχανικα οποτε η διατροφη δεν μο ερχεται και πολυ δυσκολη απλα δεν εχω χρονο αλλα ουτε αντεχω να τρωω πολλα γευματα και το λιποτοξ με βοηθησε σε αυτο γιατι ουτε μαγειρευω και απλα πινω το ροφηματακι τσακ τσακ και ειμαι ετοιμη.
    με τη διατροφη που εκανα οσο εμεινα σταθερη και γλυκα ετρωγα και διαφορες βλακειες και ουτε πειναγα απλα ετσι ξαφνικα με ειχε πιασει σοκολατομανια, ειδικα στην αρχη που εβλεπα πως δεν επαιρνα κιλα.
    λογικα πρεπει να εχω χασει και κιλα μιας και κολυμπαω στα ρουχα που φοραγα.
    οσο για το στηθος δεν υπαρχει καποια ασκηση που να το διατηρησει? απο τα 95 που ημουν και τα 79 που ειμαι τωρα δεν εχασα καθολου εκει χωρις να κανω κατι.
    οσο για το γυμναστηριο ναι την ημερα κανω τοσο.

Senior Bodybuilder konstantina81 is a jewel in the rough konstantina81 is a jewel in the rough konstantina81 is a jewel in the rough konstantina81 is a jewel in the rough konstantina81's Avatar

Quote Originally Posted by Margianna View Post
    ναι τα λιποτοξ τα πηρα μονη απο φαρμακειο τα fat metablizer τα πηρα απο καταστημα με ειδη bodybuilding μου το συστησαν τα ατομα εκει
    γενικα με τη διατροφη εχω θεμα γιατι πολλα φαγητα δεν τα τρωω ειμαι κυριως του στεγνου κρεατος και των ψαριων χωρις κοκαλα... επισης δεν με ενοχλει να τρωω φρουτα και λαχανικα οποτε η διατροφη δεν μο ερχεται και πολυ δυσκολη απλα δεν εχω χρονο αλλα ουτε αντεχω να τρωω πολλα γευματα και το λιποτοξ με βοηθησε σε αυτο γιατι ουτε μαγειρευω και απλα πινω το ροφηματακι τσακ τσακ και ειμαι ετοιμη.
    με τη διατροφη που εκανα οσο εμεινα σταθερη και γλυκα ετρωγα και διαφορες βλακειες και ουτε πειναγα απλα ετσι ξαφνικα με ειχε πιασει σοκολατομανια, ειδικα στην αρχη που εβλεπα πως δεν επαιρνα κιλα.
    λογικα πρεπει να εχω χασει και κιλα μιας και κολυμπαω στα ρουχα που φοραγα.
    οσο για το στηθος δεν υπαρχει καποια ασκηση που να το διατηρησει? απο τα 95 που ημουν και τα 79 που ειμαι τωρα δεν εχασα καθολου εκει χωρις να κανω κατι.
    οσο για το γυμναστηριο ναι την ημερα κανω τοσο.

εγω για τα 5 κιλα που εχασες με το lipotox...ειπα οτι εχασες υγρα!!!

θα ηθελα να μας γραψεις στο γυμναστηριο τι προγραμμα κανεις...
    κ τι τρως μεσα σε μια συνηθισμενη μερα σου....
    Last edited by konstantina81; 22-04-12 at 03:40 .
    που σημαινει “Ένα μόνο πράγμα γνωρίζω στα σίγουρα, ότι δηλαδή τίποτα δεν γνωρίζω”

στα 6 κιλα που εχω συνολικα χασει απο το λιποτοξ λεω και εγω πως ειδα διαφορα στα ρουχα.

μια συνηθισμενη μερα ξυπναω πινω δυο χαπιο λιποτοξ μετα απο ενα τεταρτο τρωω 2 αυγα βραστα ή κονσερβα σε νερο τονο ή σολομο το μεσημερι πινω 2 χαπια λιποτοξ μετα απο μια ωρα πινω το φακελακι λιποτοξ σε αποβουτηρομενο γαλα και αν πειναω κιαλλο τρωω μια μαρουλοσαλατα ή ενα φρουτο(μηλο ή πορτοκαλι) και αμεσωςμετα το γευμα αυτο περνω ενα χαπι fat metabolizer επειτα απογευματακι που παω γυμναστηριο πινω κανα μιασωρο πριν 10ml καρνιτνη και οταν περασει μια ωρα γυμαναστηριου πινω και αλλα 10ml για να με κρατησουν για την ακομη μια ωρα γυμναστηριου. οταν επιστρεφω πλεον σπιτι πινω 2 χαπια λιποτοξ μετα απο μια ωρα πινω το φακελακι λιποτοξ σε αποβουτηρομενο γαλα και αν πειναω κιαλλο τρωω μια μαρουλοσαλατα ή ενα φρουτο(μηλο ή πορτοκαλι) και πριν κοιμηθω πινω και 20ml liquid collagen.

τωρα για γυμναστηριο αρχικα οταν παω κανω ενα τεταρτο αεροβια (ποδηλατο ή ελλειπτικο η στεπ ή διαδρομο), μετα κανω βαρη αναλογα τι εχω εκεινη την ημερα (ποδια ή χερια ή στηθος-πλατη), μετα κανω κανα μισαωρο κοιλιακους και τελος κανω απο 20 λεπτα εως 1 ωρα αναλογα ποσο χρονο εχω εκεινη την ημερα στεπ ή ελλειπτικο.
    Last edited by Margianna; 22-04-12 at 03:55 .

στα 6 κιλα που εχω συνολικα χασει απο το λιποτοξ λεω και εγω πως ειδα διαφορα στα ρουχα.

μια συνηθισμενη μερα ξυπναω πινω δυο χαπιο λιποτοξ μετα απο ενα τεταρτο τρωω 2 αυγα βραστα ή κονσερβα σε νερο τονο ή σολομο το μεσημερι πινω 2 χαπια λιποτοξ μετα απο μια ωρα πινω το φακελακι λιποτοξ σε αποβουτηρομενο γαλα και αν πειναω κιαλλο τρωω μια μαρουλοσαλατα ή ενα φρουτο(μηλο ή πορτοκαλι) και αμεσωςμετα το γευμα αυτο περνω ενα χαπι fat metabolizer επειτα απογευματακι που παω γυμναστηριο πινω κανα μιασωρο πριν 10ml καρνιτνη και οταν περασει μια ωρα γυμαναστηριου πινω και αλλα 10ml για να με κρατησουν για την ακομη μια ωρα γυμναστηριου. οταν επιστρεφω πλεον σπιτι πινω 2 χαπια λιποτοξ μετα απο μια ωρα πινω το φακελακι λιποτοξ σε αποβουτηρομενο γαλα και αν πειναω κιαλλο τρωω μια μαρουλοσαλατα ή ενα φρουτο(μηλο ή πορτοκαλι) και πριν κοιμηθω πινω και 20ml liquid collagen.

τωρα για γυμναστηριο αρχικα οταν παω κανω ενα τεταρτο αεροβια (ποδηλατο ή ελλειπτικο η στεπ ή διαδρομο), μετα κανω βαρη αναλογα τι εχω εκεινη την ημερα (ποδια ή χερια ή στηθος-πλατη), μετα κανω κανα μισαωρο κοιλιακους και τελος κανω απο 20 λεπτα εως 1 ωρα αναλογα ποσο χρονο εχω εκεινη την ημερα στεπ ή ελλειπτικο.
    ...αυτο εμενα δε μου φαινεται για φαγητο...ολη μερα εισαι με χαπια-σκονες...αν εσυ το βλεπεις φυσιολογικο
    τι να σου πω..
    κ με αυτα που τρως πας κ κανεις κ 2 2,5 ωρες γυμναστηριο...
    Last edited by konstantina81; 22-04-12 at 04:00 .

ουτε εγω το βλεπω φυσιολογικο αλλα εχω εκπλαγει απο το οτι νιωθω πολυ καλα σε θεμα ενεργειας πραγμα που δεν εχω νιωσει ουτε με τη διατροφη της διαιτολογου που εκανα στα newday, ουτε ποτε αλλωτε. συν το οτι δεν μαγειρευω με τις ωρες με διευκολυνει

ουτε εγω το βλεπω φυσιολογικο αλλα εχω εκπλαγει απο το οτι νιωθω πολυ καλα σε θεμα ενεργειας πραγμα που δεν εχω νιωσει ουτε με τη διατροφη της διαιτολογου που εκανα στα newday, ουτε ποτε αλλωτε. συν το οτι δεν μαγειρευω με τις ωρες με διευκολυνει
    Στον ενδοκρινολόγο ...που σε παρακολουθει...του εχεις πει τι κανεις,οσον αφορα τη διατροφη σου κ τα σκευασματα που παιρνεις???

οχι γιατι με βλεπει μονο καθε εξι μηνες και δεν ειναι ακομη ο μηνας μου σκεφτομαι να αλλαξω κιολας μιας και παω στο ΙΚΑ και για να κλεισω ραντεβου περεπει να κανω ταμα! αλλα δεν εχω ξερω καποιον καλο και το εχω αφησει ειναι η αληθεια γιατι θα θελει και κανα 100αρικο η επισκεψη αποσο ξερω

οχι γιατι με βλεπει μονο καθε εξι μηνες και δεν ειναι ακομη ο μηνας μου σκεφτομαι να αλλαξω κιολας μιας και παω στο ΙΚΑ και για να κλεισω ραντεβου περεπει να κανω ταμα! αλλα δεν εχω ξερω καποιον καλο και το εχω αφησει ειναι η αληθεια γιατι θα θελει και κανα 100αρικο η επισκεψη αποσο ξερω
    μην το αφησεις κοριτσι μου,η υγεια ειναι πανω απ ολα!!

δεν το ειπες στο γιατρο, γιατι ησουν σιγουρη μεσα σου για την απαντηση του,ετσι δεν ειναι????

Η ταπεινη μου γνωμη ειναι, να σταματησεις αυτες τις αηδιες...
    πριν να ειναι αργα κ κοπανας,κυριολεκτικα το κεφαλι σου στον τοιχο!
    ριξε μια ματια εδω
    http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=26236
    δες κ στα λογκ των κοριτσιων εδω να παρεις μια ιδεα...
    κ να βγαλεις μια διατροφη εδω...
    θα σε βοηθησουμε ολοι... αρκει να το θελεις...
    Last edited by konstantina81; 22-04-12 at 04:19 .

παλιοτερα που στον συγκεκριμενο ειχα πει τι μπορω να κανω με τα κιλα η μονη απαντηση που ειχα παρει ηταν μια χαρα εισαι ετσι οπως εισαι και απογοητευτικα να ασχοληθω ξανα μαζι του τωρα οσο για το ποστ που μου αναφερεις το κοιταξα αλλα και με τα μαθηματικα ειμαι σκραπας αλλα και αυτο το 1 κιλο το μηνα δε μου αρεσει καθολου θελω εναν τροπο να χανω 5 κιλα το μηνα για να φτασω εκει που θελω το συντομοτερο. οσο για τα λογκ των περισσοτερων κοριτσιων τα κοιταξα ηδη αλλα οσες ειδα ειναι κατω απο 60 κιλα....
    Last edited by Margianna; 22-04-12 at 04:39 .

παλιοτερα που στον συγκεκριμενο ειχα πει τι μπορω να κανω με τα κιλα η μονη απαντηση που ειχα παρει ηταν μια χαρα εισαι ετσι οπως εισαι και απογοητευτικα να ασχοληθω ξανα μαζι του τωρα οσο για το ποστ που μου αναφερεις το κοιταξα αλλα και με τα μαθηματικα ειμαι σκραπας αλλα και αυτο το 1 κιλο το μηνα δε μου αρεσει καθολου θελω εναν τροπο να χανω 5 κιλα το μηνα για να φτασω εκει που θελω το συντομοτερο. οσο για τα λογκ των περισσοτερων κοριτσιων τα κοιταξα ηδη αλλα οσες ειδα ειναι κατω απο 60 κιλα....
    αυτο που γραφεις...ειναι το μεγαλο σου λαθος!
    θελει υπομονη,μικρα κ σταθερα βηματα...
    οτι φευγει ευκολα ,ερχεται κ εξίσου ευκολα.

οσον αφορα τα λογκ...
    ο λογος που σου ειπα να ριξεις μια ματια ,
    ηταν για να δεις τις τροφες-τον αριθμο των γευματων
    κ οχι ,το ποσα κιλα ηταν τοτε η καθε μια...

οπως κ να χει...απο σενα κ μονο εξαρτάται...
    καλη συνεχεια απο μενα
    κ οτι καλυτερο απο καρδιας

Forum Moderator Mazda 6 is a splendid one to behold Mazda 6 is a splendid one to behold Mazda 6 is a splendid one to behold Mazda 6 is a splendid one to behold Mazda 6 is a splendid one to behold Mazda 6 is a splendid one to behold Mazda 6 is a splendid one to behold Mazda 6's Avatar

Μαργιάννα το πρόβλημά σου είναι ότι δε τρως... ξόδεψες ένα κάρο λεφτά σε "συμπληρώματα" ενώ με τα μισά χρήματα θα μπορούσες να αγοράσεις τροφές για τη διατροφή σου και να είχες και καλύτερο αποτέλεσμα.

Για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο λάθος είναι αυτό που κάνεις, η διατροφή σου μου θυμίζει ότι τρώει μια φίλη της κοπέλας μου που έχει κάνει γαστροπλαστική, πως το λένε, και όλη μέρα πίνει σκόνες, πίνει χάπια βιταμινών και άντε στο τσακίρ κέφι να φάει κανένα ξυνόμηλο...

Κατανοώ πλήρως το ζήτημα που έχεις, γιατί κι εγώ ήμουν +30 κιλά παχύς. Μόνο όμως όταν έφτιαξα τη διατροφή μου, ανέστρεψα την εικόνα του σώματός μου.

Καλή συνέχεια!!!
    Άχι και χιόνι να 'μουνα στα όρη του Αλικάμπου,
    να λιώνω να ποτίζουνται τα λούλουδα του κάμπου...

Αλίκαμπος, Αποκόρωνας, Χανιά, Κρήτη!!!

Quote Originally Posted by Mazda 6;1003695[B
    ]Μαργιάννα το πρόβλημά σου είναι ότι δε τρως... ξόδεψες ένα κάρο λεφτά σε "συμπληρώματα" ενώ με τα μισά χρήματα θα μπορούσες να αγοράσεις τροφές για τη διατροφή σου και να είχες και καλύτερο αποτέλεσμα.[/B]

Για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο λάθος είναι αυτό που κάνεις, η διατροφή σου μου θυμίζει ότι τρώει μια φίλη της κοπέλας μου που έχει κάνει γαστροπλαστική, πως το λένε, και όλη μέρα πίνει σκόνες, πίνει χάπια βιταμινών και άντε στο τσακίρ κέφι να φάει κανένα ξυνόμηλο...

Κατανοώ πλήρως το ζήτημα που έχεις, γιατί κι εγώ ήμουν +30 κιλά παχύς. Μόνο όμως όταν έφτιαξα τη διατροφή μου, ανέστρεψα την εικόνα του σώματός μου.

Καλή συνέχεια!!!

Senior Bodybuilder nina papaki will become famous soon enough nina papaki will become famous soon enough nina papaki's Avatar

Καλησπερα Μαργιαννα καλωσορισες και καλη συνεχεια
    Εγω θα συμφωνησω με τα παιδια, και πανω απο ολα θα κοιτας την υγεια σου και οχι να χασεις κατι παραπανω στο τσακ μπαμ...γιατι θα επανελθει δυστυχως γρηγορα απο το στερητικο που θα σου βγει μετα....
    επισης στο gym αν πας μια ,με μια ωρα κι ενα τεταρτο και τα δινεις ΟΛΑ ,δε χρειαζεται λεπτο παραπανω...
    εισαι πολυ μικρη και μπορεις να κανεις θαυματα....

ΥΓ δεν ξερω αν ειδες το δικο μου log ,εγω ΔΕΝ ειμαι κατω απο 60 κιλα -αν και εχω να ζυγιστω 3 βδομαδες αλλα κ παλι το αποκλειω μετα το φαι του πασχα , για 60 με υπολογιζω
    αλλα χωρια τη ζυγαρια, το θεμα ειναι να χανουμε ποντους κ να το βλεπουμε στα ρουχα μας

Quote Originally Posted by nina papaki View Post
    Καλησπερα Μαργιαννα καλωσορισες και καλη συνεχεια
    Εγω θα συμφωνησω με τα παιδια, και πανω απο ολα θα κοιτας την υγεια σου και οχι να χασεις κατι παραπανω στο τσακ μπαμ...γιατι θα επανελθει δυστυχως γρηγορα απο το στερητικο που θα σου βγει μετα....
    επισης στο gym αν πας μια ,με μια ωρα κι ενα τεταρτο και τα δινεις ΟΛΑ ,δε χρειαζεται λεπτο παραπανω...
    εισαι πολυ μικρη και μπορεις να κανεις θαυματα....

ΥΓ δεν ξερω αν ειδες το δικο μου log ,εγω ΔΕΝ ειμαι κατω απο 60 κιλα -αν και εχω να ζυγιστω 3 βδομαδες αλλα κ παλι το αποκλειω μετα το φαι του πασχα , για 60 με υπολογιζω
    αλλα χωρια τη ζυγαρια, το θεμα ειναι να χανουμε ποντους κ να το βλεπουμε στα ρουχα μας
    δεν εισαι κατω απο 60 αλλα εισαι 1.70!!! οποτε εισαι μια χαρα! σχετικα μετο στερητικο δεν παθαινω κατι τετοιο γιατι μετα απο διατροφη μπουχτιζω απο το πολυ φαι που εχει η διατροφη και εγω δεν εχω συνηθισει και ετσι τρωω λιγοτερο ενα μεσημεριανο δηλαδη και ειμαι οκ ολα τα αλλα μου ερχονται πολυ.

οποτε αρα παμε στην διατροφη και η ερωτηση εδω ειναι τι θα μπορουσατε να μου προτεινεται σε διατροφη που να μην θελει πολυ μαγειρεμα (πχ κατι που να το πεταω στον ατμομαγειρα και να γινεται μονο του) και να μην ειναι οσπρια ή ψαρια με κοκαλα (δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να μην το τρωω)... και με αυτη να χανω οσο πιο πολυ ειναι δυνατον με μια διατροφη,
    Last edited by Margianna; 22-04-12 at 05:58 .

Senior Bodybuilder nina papaki will become famous soon enough nina papaki will become famous soon enough nina papaki's Avatar

αφου σε εξυπηρετει ο ατμομαγειρας, λαχανικα που να σου αρεσουν
    ρυζι ατμου
    και αφου δε θες ψαρι με κοκαλα
    τι θα λεγες για σολωμο ?φιλετο περκα?
    στηθος κοτοπουλο στο αντικολλητικο που γινεται τσακ μπαμ

Quote Originally Posted by nina papaki View Post
    αφου σε εξυπηρετει ο ατμομαγειρας, λαχανικα που να σου αρεσουν
    ρυζι ατμου
    και αφου δε θες ψαρι με κοκαλα
    τι θα λεγες για σολωμο ?φιλετο περκα?
    στηθος κοτοπουλο στο αντικολλητικο που γινεται τσακ μπαμ
    ολα αυτα μια χαρα τα τρωω ανετα το θεμα ειναι οτι επειδη δεν ξερω και πολλα απο θερμιδες και ποση πρωτεινη και ποσους υδατανθρακες κλπ εχει το καθε φαγητο και ποσα εγω πρεπει να παιρνω γιαυτο θα μου ηταν ευκολο κατι σε διατροφη με ρυθμισμενα αυτα.

Junior Bodybuilder zxcv is on a distinguished road

γνωμη μου κανε γρηγορο περπατημα στο διαδρομο ενα 45 περιπου ,βαρη δες τα προγραμματα των γυναικων στο φορουμ ,δεν χρειαζεσαι αυστηρη διαιτα ,μια φυσιολογικη διατροφη θες ,οχι υπερβολες.Δυστυχως ο πιο γρηγορος τροπος να χασεις κιλα ειναι να εχεις υπομονη ..

Super Moderator Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula has a brilliant future Kardoula's Avatar

Μαργιάννα καλώς όρισες κι από μένα!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξεις είναι ο τρόπος σκέψης. Προτεραιότητα έχει αρχικά η υγεία σου. Δεύτερο έρχεται η εμφάνιση.
    Μην αμελείς να παρακολουθείς το θυροειδή σου, να κάνεις τις εξετάσεις που χρειάζονται, τη θεραπεία και να αναφέρεις τι έξτρα συμπληρώματα παίρνεις για να μην έχεις παρενέργειες.

Δεύτερον, πετάς στα σκουπίδια όλα αυτά τα λίποτοξ και ότι άλλο έχεις δοκιμάσει και σου χουν μείνει. Εκτός του ότι είναι άχρηστα και πεταμένα λεφτά, πιθανόν να επηρρεάζουν το πρόβλημά σου, δεν αξίζει να το ρισκάρεις.

Μαθαίνεις να τρως σωστά, απλά και αποτελεσματικά. Μαθαίνεις να γυμνάζεσαι έξυπνα, όχι 2-3 ώρες τη μέρα και να απολαμβάνεις την προπόνησή σου.

Χωρίς άγχος και βιασύνες κάνε μικρά βήματα. Εφοδιάσου με υπομονή και επιμονή. Και μη το βλέπεις σαν μια διαδικασία που έχει αρχή και τέλος, αλλά ως τρόπο ζωής.

Μην πανικοβάλλεσαι για το αν χάσεις τα κιλά γρήγορα. Αν θες μόνιμο αποτέλεσμα τότε χρειάζεται χρόνος αλλά αξίζει ο κόπος.

Ο ατμομάγειρας θα ναι ο καλύτερος σου φίλος, θα πετάς μέσα κοτοπουλο, λαχανικά, ρύζια κλπ και θα χεις έτοιμα τα γεύματα της μέρας. Προσθέτεις και μπαχαρικά αν σου αρέσουν, φρέσκια ντοματα ως σάλτσα και ελαιόλαδο και νοστιμίζουν τα πάντα. Να τρως και γαλακτοκομικά, γάλα, τυρί, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά όλα.

Θερμίδες θα μετράς, αν δυσκολεύεσαι για τώρα μη το κάνεις, κοίτα να τρως μικρά και συχνά γεύματα.

Αυτά πολύ ενδεικτικά.

Διάβασε και αυτό το άρθρο, θα σε βοηθήσει να μπεις στο "κλίμα" και στη φιλοσοφία.

Μόνιμη Σωματική Αλλαγή - Ποιο Είναι Το Κλειδί Της Επιτυχίας;
    Last edited by Kardoula; 22-04-12 at 08:10 .
    Για τις επόμενες εβδομάδες η Kardoula θα απουσιάζει στον θαυμαστό κόσμο της προετοιμασίας της. Παρακαλώ αφήστε μήνυμα μετά το "ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ"

Bodybuilding Newbie xristina is an unknown quantity at this point

Γεια σου Μαριάννα!
    Είμαι κι εγώ καινούρια στο forum και δεν είμαι σε θέση να σου δώσω συμβουλές για την διατροφή σου, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι είμαι 30 χρονών και τα τελευταία 12 χρόνια έχω χρησιμοποιήσει ότι κρέμα σύσφιξης/κυτταρίτιδας έχει κυκλοφορήσει και ποτέ δεν είδα αξιόλογη διαφορά... Καταλαβαίνω ότι σε έχει πιάσει το κλασικό άγχος για το καλοκαίρι, αλλά όσα χρήματα και να ξοδέψεις σε αυτά τα προϊόντα θα πάνε χαμένα...
    Ο μόνος αντίπαλος της κυτταρίτιδας είναι το πολύ νερό και η απλή διατροφή (όχι τηγανιτά, όχι πολλά μαγειρεμένα λάδια, όχι αναψυπτικά κλπ) - τα οποία θα την περιορίσουν πολύ....

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)