Καλησπερά σας, είμαι καινούργια εδώ θα ήθελα τις συμβουλές σας. Είμαι η Μαργιάννα, 24 χρόνων 1.58 ύψος και 79 κιλά. Αρχικά να αναφέρω πως εχω θυρωειδή και συγκεκριμένα όζο και παίρνω 250mg euthyrox, επίσης έχω σιδηροπαινική αναιμία και όταν έχω περίοδο παίρνω τα Ferrum, και τελός πριν 2 χρόνια έκανα αφαίρεση χολής. Γενικά όλα τα χρόνια που με θυμάμαι ήμουν και είμαι παχουλή αν και πάντα είχα ασχολίες που δεν με άφηναν πλήρως αγύμναστη δηλαδή έκανα χόρο, TAEKNOWDO, rollers και έπαιζα ποδοσφαιρο αλλά τα κιλά έμεναν κιλά. Πριν 3 χρόνια όταν έφτασα τα 95 κιλά έπαθα το πρώτο σοκ και πηγα στα Newday όπου μέσα σε εναν χρόνο με τις χαζομάρες που μου εκανάν εκεί αλλά κύριως με τη διατροφή που μου έδιναν έχασα 15 κιλα και πηγα στα 80 όπου και κόλλησα και τσαντίστηκα και τα παράτησα. Τα διατήρησα μεχρι πριν 3 μήνες όπου με έπιασε μια κρίση σοκολάτας και έτρωγα επί ένα μήνα ότι σοκολατένιο υπήρχε! Αλλά όταν είδα τη ζυγαριά να πιάνει τα 85 και τον καιρό να πλησιάζει για καλοκαίρι φρίκαρα! και αποφασισα να ξεκινήσω τα lipotox και σε χάπια και σε φακελάκια ταυτόχρονα , συν γυμναστήριο*, συν κρεμες για συσφιξη και κυτταρίτιδα συν φοραγα φορμα εφιδρωσης στο γυμναστηριο σκέφτηκα πως όλα μαζι θα έχουν αποτελεσμα και έτσι σε ένα μήνα έχασα τα 5 κιλά που ειχα πάρει απο τις σοκολάτες
! Τωρα βρήσκομαι στην μέση του δευτερου μήνα και παρόλο που παίρνω μαζί με τα lipotox και κατι αλλα που γραφουν fat metabolizer και καρνιτινη πριν την αεροβια στο γυμναστήριο έχω χασει μόνο ένα κιλό... και έφαγα κανονικά μόνο το σαββατοκυριακο του πάσχα(κανονικα ενοόντας πως αντι τα φακελακια του lipotox είχα κανονικα γευματα τρωγοντας κατσικακι σουβλιστό!). παλι νιώθω πως κόλλησα αλλα δεν θελω να τα παρατησω αυτή τη φορά οπότε σκεφτηκα να σας συμβουλευτω για το ποιος είναι ο σωστοτερος και ταχυτερος τροπος να εχω κανει οτι καλητερο πριν χρειαστει να εμφανιστω σε παραλια
! Επισης μεγάλο προβληματισμό έχω με το θέμα της χαλαρωσης προστοπαρον δεν εχω δει αλλα φοβαμαι μην αρχισω να κρεμαω χανοντας κιαλλα κιλα συν ενας δευτερος καημος μου ειναι επειδη εχω μεγαλο στηθος και παντα το λατρευα αυτο να μην το χασω (προστοπαρον ευτυχως δεν εχω χασει καθολου παρα την γενικη απωλεια βαρους)!
* γυμναστηριο παω 4-6 φορές την εβδομάδα γυρω στις 2 με 2μιση ωρες
![]()

. Τα διατήρησα μεχρι πριν 3 μήνες όπου με έπιασε μια κρίση σοκολάτας και έτρωγα επί ένα μήνα ότι σοκολατένιο υπήρχε! Αλλά όταν είδα τη ζυγαριά να πιάνει τα 85 και τον καιρό να πλησιάζει για καλοκαίρι φρίκαρα! και αποφασισα να ξεκινήσω τα lipotox και σε χάπια και σε φακελάκια ταυτόχρονα , συν γυμναστήριο*, συν κρεμες για συσφιξη και κυτταρίτιδα συν φοραγα φορμα εφιδρωσης στο γυμναστηριο σκέφτηκα πως όλα μαζι θα έχουν αποτελεσμα και έτσι σε ένα μήνα έχασα τα 5 κιλά που ειχα πάρει απο τις σοκολάτες
! Τωρα βρήσκομαι στην μέση του δευτερου μήνα και παρόλο που παίρνω μαζί με τα lipotox και κατι αλλα που γραφουν fat metabolizer και καρνιτινη πριν την αεροβια στο γυμναστήριο έχω χασει μόνο ένα κιλό... και έφαγα κανονικά μόνο το σαββατοκυριακο του πάσχα(κανονικα ενοόντας πως αντι τα φακελακια του lipotox είχα κανονικα γευματα τρωγοντας κατσικακι σουβλιστό!). παλι νιώθω πως κόλλησα αλλα δεν θελω να τα παρατησω αυτή τη φορά οπότε σκεφτηκα να σας συμβουλευτω για το ποιος είναι ο σωστοτερος και ταχυτερος τροπος να εχω κανει οτι καλητερο πριν χρειαστει να εμφανιστω σε παραλια
! Επισης μεγάλο προβληματισμό έχω με το θέμα της χαλαρωσης προστοπαρον δεν εχω δει αλλα φοβαμαι μην αρχισω να κρεμαω χανοντας κιαλλα κιλα συν ενας δευτερος καημος μου ειναι επειδη εχω μεγαλο στηθος και παντα το λατρευα αυτο να μην το χασω (προστοπαρον ευτυχως δεν εχω χασει καθολου παρα την γενικη απωλεια βαρους)!
Reply With Quote

σκεφτομαι να αλλαξω κιολας μιας και παω στο ΙΚΑ και για να κλεισω ραντεβου περεπει να κανω ταμα! αλλα δεν εχω ξερω καποιον καλο και το εχω αφησει ειναι η αληθεια γιατι θα θελει και κανα 100αρικο η επισκεψη αποσο ξερω
αρκει να το θελεις...

)... και με αυτη να χανω οσο πιο πολυ ειναι δυνατον με μια διατροφη,

Bookmarks