Kαλησπέρα σε όλους και καλώς ορίσατε στο ημερολόγιό μου!
Ένα ημερολόγιο που θα έχει λίγο απ'όλα. Σκέψεις μου, φωτό, βίντεο, οτιδήποτε έχω στο μυαλό μου (και έχω πολλά) που θέλω να τα αποτυπωσω.
Όχι, δεν ανοίγω για να ανακοινώσω την αγωνιστική μου προετοιμασία (όταν έρθει η ώρα θα το κάνω κι αυτό).
Ο σκοπός του είναι για να δείξω πως ένας αθλητής πρέπει να είναι και τους 12 μήνες του χρόνου συνεπής στο στόχο του. Ότι δεν υπάρχει "οff season". Συνήθως λίγο πριν τους αγώνες, όλοι είμαστε εστιασμένοι, γράφουμε, έχουμε μεγάλο κίνητρο.. Με το που τελειώνουν, ΠΟΥΦ όλα εξαφανίζονται. Ο δικός μου στόχος είναι να εκμεταλλευτώ αυτή την περίοδο για να βελτιωθώ. Άρα δεν μιλάμε για οφφ season αλλά για "περίοδο βελτίωσης "
Αν μέσα από αυτό το λογκ πάρετε δύναμη και κίνητρο, θα είναι ότι καλύτερο για μένα :) Μεσα σε αυτό το φόρουμ, ο ένας ενθαρρύνει την προσπάθεια του άλλου.
Επειδή κάθε ένας είναι διαφορετικός, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως αυτά που κάνω ή τρώω είναι τα ιδανικά και για κάποια άλλη κοπέλα. Πειραματίζομαι, προσπαθώ να αποκωδικοποιώ αυτά που μου "λέει" το σώμα μου και ανάλογα να κάνω.
Δεν υπάρχει ιδανικό πρόγραμμα, ιδανική διατροφή. Υπάρχει συνέπεια και υπομονή.
Υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Ακολουθώ έναν με αφοσίωση και πείσμα.. Πολύυυυ πείσμα
Αυτά για την ώρα, ήδη είναι αργά και τα πόδια μου έχουν καταπιαστεί από την πρωινή προπόνηση.
Αυριο θα επιστρέψω δριμύτερηηηη!!!
Άντε, καλορίζικο το νέο μου ημερολόγιο (και εύχομαι να αξιώνομαι να το ανανεώνω!!! - ορίστε ένας νεος στόχος)
Bookmarks