Results 1 to 30 of 66
-
06-02-16, 14:00 #1
Βίντεο Συνταγή - Σοκολατένιες Μπάρες Πρωτεϊνης Χωρίς Ζάχαρη!
Σοκολατένιες Μπάρες Πρωτεϊνης Χωρίς Ζάχαρη!!
Η συνταγή που όλοι περιμένατε!!
Η καλυτερότερη, νοστιμότερη, σουπερ ντουπερ συνταγή για ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΕΝΙΕΣ μπαρες πρωτεινης με ΜΗΔΕΝ ζαχαρη
Γίνονται εύκολα, δεν χρειάζονται ψήσιμο, συντηρούνται για όσο διάστημα θέλετε στην κατάψυξη και είναι ιδανική λύση για εύκολο σνακ.
Υλικά: (για περίπου 7-9 μπάρες)
100γρ βρώμη αλεσμένη
200γρ φυστικοβούτυρο (τραγανό κατά προτίμηση) ή ταχίνι
2 σκουπ πρωτείνη σοκολάτα (αν δεν έχετε μπορείτε και βανίλια)
15γρ κακάο σκόνη (αυτή που κάνουμε τα ροφήματα)
2-3 κουταλιές σουπας σιρόπι βατόμουρο 0% (αν δεν έχετε μπορείτε να βάλετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι ή 2 κουταλιές μαρμελάδα φρουκτόζης)
στέβια (σε γεύσεις) ή flavdrops (με γεύση λευκή σοκολάτα ή οποιαδήποτε άλλη θέλετε) ή άλλο γλυκαντικό
λίγο νεράκι (σε περίπτωση που η ζύμη σας τρίβεται)
ζελατίνη για το τύλιγμα
ένα ταψάκι
https://www.youtube.com/watch?v=REX6oZWw9yU
Καλά μαγειρέματα!
Great Things Never Came From Comfort Zones
-
06-02-16, 14:04 #2
Εξαιρετική!
Για το διαλλειμα στην δουλεια που δεν εχω και πολυ χρονο ειναι οτι πρεπει!Obese To Fit
-
06-02-16, 14:20 #3
Να σαι καλά Ζωγράφε.
Δοκίμασε και περιμένω εντυπώσεις. Δεν είναι δύσκολο.
Το ξανατονίζω - αν για χ,ψ λόγους το ζυμάρι βγει τριμμένο, σαν μπισκοτο, προσθέστε λίγο νεράκι και γίνεται εύπλαστο και ομοιογενές.
Είναι από τις πιο εύκολες, νόστιμες συνταγές, χωρίς καθόλου ψήσιμο!Great Things Never Came From Comfort Zones
-
06-02-16, 14:38 #4
αντι για πρωτεινη μπορω να βαλω ασπραδια?
105 SQUAT
90 BP
60 MP
120 DL
Bodybuilding is lifestyle
Beast mode ON
-
06-02-16, 14:43 #5
Οχι γιατι οι μπάρες δεν ψήνονται και το ωμό αβγό δεν ενδείκνυται.
Επίσης με το ασπράδι θα γινόταν πέτρα!
Μπορεις να βάλεις γάλα σε σκόνη αλλά η πρωτεινη θα ειναι αναλογικά λιγότερη και ανεβαίνουν οι υδατάνθρακες (κυρίως από σάκχαρα).
Μην βαζεις καθολου και καντο μονο με φυστικοβουτυρο, βρωμη και κακαο και απλως συνοδευσε το με ενα γιαουρτακι σαν σνακ.Great Things Never Came From Comfort Zones
-
06-02-16, 14:46 #6
σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου
105 SQUAT
90 BP
60 MP
120 DL
Bodybuilding is lifestyle
Beast mode ON
-
06-02-16, 14:47 #7
Νομίζω μακράν η καλύτερη συνταγή σου... Μόνο και μόνο που έχει τις 2 μαγικές λέξεις (σοκολάτα-φυστικοβούτυρο) αρκεί... Ευχαριστούμε!
-
06-02-16, 14:49 #8
Eυχαριστώ πολύ!
Είμαι σίγουρη θα σας ενθουσιάσει το αποτέλεσμα.
Να στε καλα.Great Things Never Came From Comfort Zones
-
06-02-16, 15:43 #9
ευχαριστούμε Ειρήνηηη!!!
οτι καλυτεροο για trip snack :DΔεν υπαρχει δεν μπορω.
Υπάρχει δεν μαμιεται ...
-
06-02-16, 15:59 #10
Εκανα πριν 3 ημέρες σχεδόν ίδια συνταγη και λεω τι εκανα ο σεφ ρε.Απλα εγώ εβαλα κουβερτούρα γιατι δεν εσφιγγε καλα με το κακαο.Θα δοκιμασω παλι με κακο και θα προσθεσω περισσοτερο φυστικοβουτυρο.Τρομερη συνταγη!!!
-
06-02-16, 16:18 #11
Τέλεια η συνταγή Ειρήνη!!! Από εφευρετικότητα μια χαρά σε βρίσκω! :-)
Μου άρεσε που δίνεις τόσες εναλλακτικές για κάποια υλικά....
Κάποια στιγμή θα τη φτιάξω....Αν περπατάς μπροστά μου,μπορεί να μην ακολουθήσω.
Αν περπατάς πίσω μου, μπορεί να μη σε οδηγήσω.
Γι' αυτό περπάτα δίπλα μου και αγάπα με για πάντα.
-
06-02-16, 16:35 #12
Ευχαριστούμε πολύ ειρηνη, αύριο κιόλας μη σου σου πω θα δοκιμάσω! Περιμένουμε και άλλες
-
06-02-16, 18:10 #13
Πωπωπω..... !!!!!!Τελεια Ειρηνουλι θα την τιμησουμε πολυ πολυ συντομα!!!!
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ !!!!!!ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ!!!!!
-
06-02-16, 18:47 #14
Βουρ Λαμπρινη να την κανεις και στα παιδιά σου, είναι το πιο υγιεινό σνακ! (και συμφέρει αν δεις ποσο κάνουν αυτα που αγοραζουμε απο το εμποριο).
Να σαι καλα Βασιλη!
Λοιπον φιλε, επειδη ειδα πολλες συνταγες για μπαρες, πολλες ειχαν και σοκολατα μεσα συν ενα καρο εξτρα που εκτοξευε τις θερμιδες στο Θεο.
Σκεφτηκα λοιπον πως θα την κανω οσο γινεται γευστικοτερη αλλα παραλληλα χωρις να ξεφευγουμε σε θερμιδες και ζαχαρη.
Αυτο που θα στην "δεσει" ειναι η βρωμη, οχι η σοκολατα. Επισης βοηθαει το φυστικοβουτυρο το οποιο προτεινω να ειναι το τραγανο, με τα κομματακια μεσα. Δινει και ωραια εικονα στο τελος, καθως υπαρχουν κομματακια φυστικι και σου δινει την αισθηση λες και τρως μαρς.
Να σαι καλα κοριτσαρα.
Ναι δινω εναλλακτικες γιατι πολλα παιδια μπορει να μην εχετε σιρόπι ή φυστικοβούτυρο και να σας εχει μεινει στο ντουλάπι ταχίνι.
Ετσι δεν χρειάζεται να ξοδεύεστε και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου φανταστικό!
Να σαι καλα φιλε, ειμαι στο ψαξιμο, θα ερθουν και αλλες συνταγουλες ευκολες γρηγορες για να μπορει να τις κανει ακομα και καποιος που ειναι ασχετος με την κουζινα. Αυτος ακριβως ειναι και ο σκοπος μου!
Σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλα σας λογια, χαιρομαι που σας αρεσε και οτι ερωτησεις εχετε μπορειτε να τις γραφετε εδω.Last edited by Kardoula; 06-02-16 at 18:53.
-
06-02-16, 19:28 #15
Αρρωστεια η συνταγη
! Μου λυνεις τα χερια για εκδρομες!!!
πεινασα παλι
Επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθεις! Σήκω καλέ!!!
Άθελα σου με έβαλες να σου ορκιστώ πως θα τα καταφέρω και πισωγύρισμα δεν θα κάνω...άθελα σου με πείσμωσες ακόμη ποιο πολύ! Το χαμόγελο σου δεν θα το σβήσω ποτέ από τη καρδιά μου!!!
-
06-02-16, 19:28 #16"Να θυμάστε ότι αυτό που κάνετε είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τη δύναμη της θέλησης ή την αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουν. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από τη σωματική μας δύναμη για να χτίσουμε και να σμιλέψουμε το σώμα μας. Χρειάζεται και μια τεράστια ποσότητα πνευματικής δύναμης, και αυτό είναι που οι υπόλοιποι άνθρωποι πραγματικά ζηλεύουν. Πάρτε το ως κοπλιμέντο, διότι ξεχωρίζετε μέσα σε ένα πλήθος ακολούθων."
"Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."
"You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period." ~ Chris Gardner
-
06-02-16, 19:51 #17
Όχι οποιεσδήποτε μπάρες, αλλα... ΟΙ μπάρες!
Ωραιότατη, απλή & πολύ θρεπτική, ευχαριστούμε Ειρήνη!
& ευτυχώς η τελευταία μου προμήθεια υλικών είχε φυστικοβούτυρο τραγανό = crunchy-crunchy for the win."Not every legend is a myth. Some are flesh and blood. Some legends walk among us, but... they aren not born. They are built. Legends are made from iron & sweat, mind and muscle, blood and vision... and victory. Legends are champions, they grow... They win, they conquer."
~ Arnold Schwarzenegger ~
"Everybody wants to be a beast... Until it's time to do what beasts do!"
"When you want to succeed as bad as you wanna breathe, then you will be successful."
~ EricThomas ~
-
06-02-16, 19:56 #18
Μιαμ μιαμ Ειρήνη με ξελιγωσες και μόνο που είδα το βίντεο. Από βδομάδα θα πιάσω δουλειά στην κουζίνα.
-
06-02-16, 20:20 #19
Να σαι καλα φιλε, θα σου αρεσουν ειμαι σιγουρη!
Όντως, χωρίς πλάκα, δεν παίζονται από γεύση και είναι ανώτερες σε συστατικά.
Σ'ευχαριστώ Μαρινάκι, ειδικά από μια ειδική του χώρου μετράνε τα λόγια! Να σαι καλά.
Δωσε δωσε σου λεω.... θα ξετρελαθεις! Πολύ ευκολη και πεντανοστιμη.Great Things Never Came From Comfort Zones
-
06-02-16, 21:07 #20
Tα σεβη μου ΕΙρηνη...θα δοκιμαστει αυτην την βδομαδα οπωςδηποτε!!!
Know your limits, never accept them.
-
06-02-16, 23:42 #21
Θα περιμενω εντυπωσεις!
-
06-02-16, 23:47 #22"Everyone works hard when they want to, when they get quick results, when it’s convenient to put forth effort. The best work hard when they don’t want to, when it’s inconvenient to give it that little extra effort... and that extra effort might be just what they need to place them on top." -Peter Vidmar
-
06-02-16, 23:48 #23
Θα σου φτιαξω εγω και θα τις φυλάξω στην κατάψυξη
-
07-02-16, 14:25 #24
Ειρήνη αυτό που μ' αρέσει έξτρα όταν βλέπω τα βίντεο σου με τις συνταγές, είναι ότι φαίνεται ότι είσαι πολύ ευχάριστος και άμεσος άνθρωπος. Εκεί με "τα δικέφαλα-τρικέφαλα" πχ που λες δε μπορώ να μη γελάσω
Και φυσικά η συνταγή θα εκτελεστεί άμεσα!!!
-
07-02-16, 16:42 #25
Εγώ φταίω; Αφου δουλεύαν τα τρικέφαλα/δικέφαλα στο φουλ στο ζύμωμα
Ευχαριστώ Δανάη και θα αναμένω εντυπώσεις!Great Things Never Came From Comfort Zones
-
08-02-16, 17:54 #26
Μολις την εφαγα την μια μπαρουλα ,η οποια ητανε καταπληκτικη και με δυσκολια εβαλα τις αλλες στο ψυγειο για να μην τις καταβροχθυσω!!!!
-
08-02-16, 17:55 #27
-
08-02-16, 18:03 #28
Σου άρεσαν Λαμπρινη; Πολύ χαίρομαι!!!!
Ναι ναι, δεν προλαβαίνουν καν να παγώσουν, έχουν φύγει αέρας, το ξέρω!Great Things Never Came From Comfort Zones
-
29-02-16, 16:41 #29
DSC_3218.jpg
Πολλα χομπι χωρανε σε μια φωτογραφια!Obese To Fit
-
29-02-16, 16:44 #30
Ζωγράφε, ζωγράφισες!!!!
Δώσε λεπτομέρειες του πίνακα ζωγραφικήςGreat Things Never Came From Comfort Zones
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)