Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register

Results 1 to 28 of 28
 1. #1
  Forum Team Kardoula's Avatar
  Join Date
  10-11-04
  Location
  Athens
  Posts
  34,797

  Default Tips Για Οικονομική Διατροφή Βodybuilding & Fitness!

  Tips Για Οικονομική Διατροφή Bodybuilding & Fitness!  " Δεν μπορώ να αγοράζω κάθε μέρα κοτόπουλο, ούτε να τρώω τόσα αβγά! Δεν βγαίνω οικονομικά."
  " Το να κάνεις διατροφή bodybuilding είναι πολυτέλεια!"
  " Δεν έχω χρήματα να δίνω για να ψωνίζω όλα αυτά τα τρόφιμα! Μου είναι αδύνατο!"


  Σίγουρα αυτά τα λόγια τα έχουμε ακούσει λίγο πολύ από αρκετά άτομα στο forum μας που είτε κανουν τα πρώτα τους βήματα, είτε αθλούνται χρόνια, είτε τα έχουμε πει και εμείς οι ίδιοι.
  Σε μια εποχή που η κρίση έχει χτυπήσει όλους και τα πάντα, το να ακολουθούμε μια σωστή διατροφή ή αλλιώς "καθαρή", φαίνεται κάτι δύσκολο και πολυτέλεια. Είναι πολύ πιο οικονομικό να τρώει κάποιος "σαβούρες" ή τουλάχιστον λιγότερο "καθαρά" παρά να κάνει μια προγραμματισμένη και αρτιμελή διατροφή bodybuilding.

  Τελικά υπάρχει αυτό το αδιέξοδο;

  Η απάντηση παρακάτω:

  Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε με χαμηλό προϋπολογισμό να τρώμε σύμφωνα με το στόχο που έχουμε θέσει, πως να κάνουμε έξυπνες αγορές, πως να είμαστε έξυπνοι καταναλωτές και τι συνδυασμούς μπορούμε να κάνουμε.
  Πάνω απ όλα όμως πρέπει να θυμόμαστε πως αν θέλουμε κάτι πολύ, μπορούμε να βρούμε λύσεις.

  Ορίστε μερικές κατευθυντήριες γραμμές και συμβουλές ώστε να κάνετε τις καλύτερες οικονομικότερες επιλογές:

  - Κάνετε εξονυχιστική έρευνα αγοράς. Μην ψωνίζετε από το πρώτο κρεοπωλείο που θα βρείτε μπροστά σας. Ψάξτε ποιο έχει καλύτερες τιμές. Αν αγοράζετε από συνοικειακό μαγαζί και σε ποσότητες, προτείνετε να σας κάνουν μια μικρή έκπτωση με την υπόσχεση ότι θα αγοράζετε από εκεί πολύ συχνά και σε εβδομαδιαία βάση.

  - Δεν είναι απαραίτητο να αγοράζεται αποκλειστικά στήθος κοτόπουλο ή φιλέτο μοσχάρι. Αγοράστε μπούτια κοτόπουλου ή λίγο πιο λιπαρό μέρος μοσχαριού και αφαιρέστε το ορατό λίπος/πέτσα. Επίσης, τα κοτόπουλο στήθος που έχει ακόμα το κόκκαλο μπορεί να είναι πιο φτηνό από το καθαρισμένο έτοιμο.

  - Δείτε ονλάιν τις προσφορές των σούπερ μάρκετ. Πλέον υπάρχουν όλα ηλεκτρονικά και μπορείτε να βλέπετε τις προσφορές και τα φυλλάδια στα είδη που σας ενδιαφέρει. Επίσης υπάρχουν εφαρμογές για τάμπλετ και κινητά όπου βλέπετε τα φυλλάδια σούπερ μάρκετ και τις τρέχουσες προσφορές.

  - Προτιμήστε να αγοράζετε χύμα προϊόντα. Πχ βρώμη, ρύζι, ξηρούς καρπούς.

  - Προτιμήστε νέες εταιρείες της αγοράς οι οποίες κάνουν πολύ συχνά εκπτώσεις όταν πρωτοβγούν στην αγορά για να προσελκύσουν νέους πελάτες.

  - Αντί για αμύγδαλα αγοράστε φυστίκια, είναι πιο φτηνά.

  - Αγοράστε ταχίνι ή φυστικοβούτυρο χύμα από μαγαζιά με μπαχαρικά, είναι πολύ πιο οικονομικό από τα συσκευασμένα.

  - Προτιμήστε μάρκες σούπερ μάρκετ παρά άλλες επώνυμες πιο ακριβές. Μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι 30% της τιμής. Τέτοια προιόντα ειναι για παράδειγμα γιαούρτι, ρύζι, βρώμη, κατεψυγμένα λαχανικά. Αντί να δίνετε σχεδόν 4 ευρώ για ένα κιλό γιαούρτι μπορείτε με πολύ λιγότερα να πάρετε μάρκας του σούπερ μάρκετ και τα χρήματα που κερδίζετε να πάρετε κάτι άλλο.

  - Κάντε έκδοση καρτών σούπερ μάρκετ και συλλέγετε πόντους. Μετά από κάποιο όριο σας δίνουν κάποιες μικρές εκπτώσεις.

  - Αγοράζετε φρούτα και λαχανικά εποχής, είναι πιο οικονομικά.

  - Κοιτάξτε για προσφορές σε κρεατικά που έχουν κοντινή ημερομηνία λήξης. Μπορείτε να τα αγοράσετε ακόμα και με 50% έκπτωση.

  - Αντικαταστήστε κάποιο γεύμα πρωτείνης με συμπλήρωμα πρωτείνης. Πλέον υπάρχουν πολύ οικονομικές πρωτείνες ορού γάλακτος όπως η impact whey της MyProtein, και μπορείτε να αγοράσετε πολλές φορές με 10-11 ευρω το κιλό όταν βρίσκεται σε προσφορά, ή με τους εκπτωτικούς κωδικούς που έχουμε εξασφαλίσει για τα μέλη μας και μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ! Στις μεγαλύτερες συσκευασίες (2μιση και 5 κιλών) έχετε ακόμα καλύτερη οικονομία χρημάτων. Προσθέτοντας ένα φρούτο ή ξηρούς καρπούς έχετε ένα πολύ καλό σνακ.

  - Αντί για ρύζι και πατάτες βάλτε και ως πηγή υδατάνθρακα τα μακαρόνια. Είναι πολύ οικονομικά και αν είναι μέσα στις θερμιδικές σας ανάγκες μπορούν να ενταχθούν.

  - Ακόμα και στις πατάτες γίνετε έξυπνοι καταναλωτές. Υπάρχουν αρκετές ποικιλίες με διαφορετικές τιμές. Τσεκάρετε τιμές και αγοράστε σε ποσότητα οπου συνήθως η τιμή τους είναι πολύ φτηνή. Για παράδειγμα μπορείτε να βρείτε τσουβαλάκι με 30 λεπτά το κιλό.

  - Μη ντρέπεστε να πάτε στη λαϊκή. Εκεί ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά λαχανικά, φρούτα και ψάρια.

  - Κάντε σύγκριση στις τιμές των φρούτων. Πολλά μανάβικα έχουν για παράδειγμα μήλα πιο ακριβά και πιο φτηνά ανάλογα με το αν έχουν κάποια χτυπήματα ή σημαδάκια. Μπορείτε να εξοικονομίσετε μέχρι και 1 ευρώ το κιλό.

  - Κάντε σύγκριση στις τιμές στις καρτέλες των σούπερ μάρκετ. Δείτε την αξία ανα κιλό ανάμεσα σε δύο προϊόντα και επιλέξτε το οικονομικότερο. Πολλές φορές κάνουμε λάθος επιλογές γιατί συγκρίνουμε διαφορετικές ποσότητες. Μάθετε λοιπόν όσο καλύτερα γίνεται να διαβάζετε τα διατροφικά στοιχεία προϊόντων. Πολλές φορές συμφέρουν "ανά μερίδα" σε μακροστοιχεία από κάποια άλλα.

  - Στην κεντρική αγορά της Αθήνας μπορείτε να βρείτε οικονομικό κρέας και αβγά. Για παράδειγμα μπορείτε να αγοράσετε καρτέλα των 30 αβγών με 5 ευρώ. Επίσης πολλά σούπερ μάρκετ κάνουν καλές προσφορές στα αβγά.

  - Κάντε συνδιασμούς φυτικών πηγών πρωτείνης. Δεν είναι υποχρεωτικό σε κάθε γεύμα να έχετε πάντα κοτόπουλο ή μοσχάρι. Μερικοί συνδιασμοί είναι όσπρια με δημητριακά (χαρακτηριστικό παράδειγμα το γνωστό σε όλους φακόρυζο). Επίσης μπορείτε να έχετε ένα λαδερό ως γεύμα, για παράδειγμα φασολάκια με πατάτα και μια φέτα ψωμί. Μετρήστε ποσότητα, μετρήστε θερμίδες και δεν θα φύγετε εκτός στόχου.

  - Οργανώστε σωστά τα έξοδά σας. Μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να δαπανάτε σε πράγματα που ίσως δεν είναι απαραίτητα. Ο σωστός προγραμματισμός θα σας εξοικονομήσει αρκετά ευρώ.

  - Βάλτε προτεραιότητες και στόχους. Μήπως γκρινιάζετε για τη διατροφή αλλά παράλληλα δίνετε πολλά περισσότερα σε περιττά πράγματα;

  - Συζητείστε στην κοινότητα μας σχετικά με το πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Στο bodybuilding forum μας, έχουμε συζητήσεις με τις πιο καλές προσφορές σε τροφές από σούπερ μάρκετ και σε συμπληρώματα διατροφής πρωτεινών.

  Το να έχουμε μια σωστή διατροφή δεν είναι πολυτέλεια. Χρειάζεται σωστή έρευνα αγοράς και σωστή οργάνωση με κατάλληλο προγραμματισμό. Δεν είναι απαραίτητο σε κάθε γεύμα να έχετε φιλέτο κοτόπουλο, ούτε την πιο ακριβή μάρκα γιαούρτι. Απαραίτητο όμως είναι να υπάρχει θέληση και πείσμα προς τον στόχο και την προτεραιότητα που έχουμε θέσει για το σώμα μας.

  Καλή Επιτυχία!
  ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

 2. #2

  Default

  Παρα πολυ χρησιμες πληροφοριες, για νεους και μη!
  Μεγάλες Εκπτώσεις Συμπληρωμάτων Διατροφής <==== Πατήστε Εδώ!

  --------------------------------------------------
  - M.Sc.
  - ISSA BODYBUILDING Specialist
  - NSCA Certified Personal Trainer
  - NASM Certified Nutrition Coach


  "Να θυμάστε ότι αυτό που κάνετε είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τη δύναμη της θέλησης ή την αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουν. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από τη σωματική μας δύναμη για να χτίσουμε και να σμιλέψουμε το σώμα μας. Χρειάζεται και μια τεράστια ποσότητα πνευματικής δύναμης, και αυτό είναι που οι υπόλοιποι άνθρωποι πραγματικά ζηλεύουν. Πάρτε το ως κοπλιμέντο, διότι ξεχωρίζετε μέσα σε ένα πλήθος ατόμων που μόνο ξέρουν να είναι ακόλουθοι."

  "Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."

  "You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period."
  ~ Chris Gardner

 3. #3
  Pumping Iron KirinQue's Avatar
  Join Date
  06-04-15
  Location
  Athens
  Posts
  642

  Default

  Πολύ χρήσιμο & προσιτό άρθρο! Μπράβο & πάλι Ειρηνη!
  "Not every legend is a myth. Some are flesh and blood. Some legends walk among us, but... they aren not born. They are built. Legends are made from iron & sweat, mind and muscle, blood and vision... and victory. Legends are champions, they grow... They win, they conquer."
  ~ Arnold Schwarzenegger ~

  "Everybody wants to be a beast... Until it's time to do what beasts do!"
  "When you want to succeed as bad as you wanna breathe, then you will be successful."

  ~ EricThomas ~

 4. #4
  Forum Team Kardoula's Avatar
  Join Date
  10-11-04
  Location
  Athens
  Posts
  34,797

  Default

  Σας ευχαριστώ πολύ!!
  ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

 5. #5
  Advanced Bodybuilder Antoin's Avatar
  Join Date
  28-08-08
  Location
  B612
  Posts
  921

  Default

  Μπραβο ρε Ειρηνη....θα μου επιτρεψεις να προσθεσω πως ειναι καλο να ριχνουμε καμια ματια στα φυλλαδια
  των Σουπερ μαρκετ....πολλες φορες εχει πολλα μπερεκετια εκει μεσα.. :P
  Edit.... Ακυρο...το αναφερεις.... :p
  Last edited by Antoin; 17-04-16 at 22:57.
  -Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.
  -Ειναι πολύ απλο:Δε βλέπει κανεις πολύ καλά παρά μοναχα με τη καρδιά.Ο,τι ειναι σημαντικο δε το βλεπουν τα ματια...
  -Είναι ο χρόνος που έχεις χάσει για το τριανταφυλλό σου που το κανει τοσο σημαντικο.
  -Οι άνθρωποι εχουν ξεχασει αυτήν την αλήθεια, εσυ ομως δε πρέπει να την ξεχασεις.Απο δω και μπρος θα είσαι πάντα υπέυθηνος για πάντα για εκείνο που έχεις εξημερώσει.Είσαι υπευθηνος για το τριαντάφυλλο σου!!!!

 6. #6
  Forum Team Kardoula's Avatar
  Join Date
  10-11-04
  Location
  Athens
  Posts
  34,797

  Default

  Σ'ευχαριστώ πολύ Θανο!!! Και χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο φόρουμ! ;-)
  ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

 7. #7
  Advanced Bodybuilder Antoin's Avatar
  Join Date
  28-08-08
  Location
  B612
  Posts
  921

  Default

  Quote Originally Posted by Kardoula View Post
  Σ'ευχαριστώ πολύ Θανο!!! Και χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο φόρουμ! ;-)
  Antoin βρε Ρηνιο.....
  -Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.
  -Ειναι πολύ απλο:Δε βλέπει κανεις πολύ καλά παρά μοναχα με τη καρδιά.Ο,τι ειναι σημαντικο δε το βλεπουν τα ματια...
  -Είναι ο χρόνος που έχεις χάσει για το τριανταφυλλό σου που το κανει τοσο σημαντικο.
  -Οι άνθρωποι εχουν ξεχασει αυτήν την αλήθεια, εσυ ομως δε πρέπει να την ξεχασεις.Απο δω και μπρος θα είσαι πάντα υπέυθηνος για πάντα για εκείνο που έχεις εξημερώσει.Είσαι υπευθηνος για το τριαντάφυλλο σου!!!!

 8. #8
  Forum Team Kardoula's Avatar
  Join Date
  10-11-04
  Location
  Athens
  Posts
  34,797

  Default

  Συγνώμη Αντουάν!! Το Αλσχάιμερ δεν βοηθάει
  ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

 9. #9
  Senior Bodybuilder anna_lou's Avatar
  Join Date
  01-02-11
  Location
  Φραπεδούπολη
  Posts
  4,283

  Default

  Πολυ χρησιμο το αρθρο Ειρηνη.
  Επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθεις! Σήκω καλέ!!!
  Άθελα σου με έβαλες να σου ορκιστώ πως θα τα καταφέρω και πισωγύρισμα δεν θα κάνω...άθελα σου με πείσμωσες ακόμη ποιο πολύ! Το χαμόγελο σου δεν θα το σβήσω ποτέ από τη καρδιά μου!!!

 10. #10
  Pumping Iron apostolos3's Avatar
  Join Date
  27-01-10
  Location
  London, UK
  Posts
  250

  Default

  edo finlandia mporei na einai ola ta fagita panakriva, alla toulahiston apo vromi den tha meino pote..... 0,70 to kilo
  (kotopoulo stithos 12 euro to kilo pfff)

 11. #11
  Forum Team Kardoula's Avatar
  Join Date
  10-11-04
  Location
  Athens
  Posts
  34,797

  Default

  Βουρ στη βρώμη!!!!
  ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

 12. #12
  New Member
  Join Date
  05-12-15
  Location
  ΑΘΗΝΑ
  Posts
  86

  Default

  Πολύ ωραίο το άρθρο, θα ήθελα να προσθέσω μόνο τα παρακάτω:
  1. Όταν αγοράζετε συμπληρώματα, να το κάνετε με κομπιουτεράκι. Δηλαδή, ΧΧ Ευρώ η συσκευασία της xx πρωτεΐνης / Χ,ΧΧ κιλά = ΧΧ,ΧΧ Ευρώ το κιλό.Το ίδιο βέβαια και για αμινοξέα κλπ.Οι διαφορές είναι σημαντικές. Σαν κανόνα οι μεγάλες συσκευασίες βγάζουν μικρότερη τιμή ανά κιλό.
  2. Μην αγοράζετε τρόφιμα που θα αργήσετε να καταναλώσετε και υπάρχει πιθανότητα να χαλάσουν και να τα πετάξετε. Είναι σαν να πετάτε τα λεφτά σας. Κυνηγάω την γυναίκα μου (...) γιατί πάει στην λαϊκή, παίρνει ότι της γυαλίσει στο μάτι και μετά πετάμε χαλασμένα από το ψυγείο. Η λύση σε αυτό είναι να ορίσετε ότι θα ψωνίζετε ένα συγκεκριμένο ποσό την εβδομάδα, που να καλύπτει τις ανάγκες σας και όχι τις επιθυμίες σας.
  Last edited by Παππούς; 05-05-16 at 09:03.

 13. #13
  Advanced Bodybuilder aggelos92's Avatar
  Join Date
  02-04-13
  Location
  Aθήνα
  Posts
  1,032

  Default

  Μπραβο Ειρηνη...Ετσι θεληση να υπαρχει και εχεις κουραγιο να γυρισεις και ολα τα σουπερ για να βρεις το πιο φθηνο...
  Pain is WEAKNESS leaving the body.....

 14. #14
  Forum Team Kardoula's Avatar
  Join Date
  10-11-04
  Location
  Athens
  Posts
  34,797

  Default

  Παππού, πολύ εύστοχα τα σημεία αυτά! Ευχαριστώ!


  Άγγελε ευχαριστώ πολύ! Με σωστή έρευνα αγοράς και έξυπνους συνδιασμούς, ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει μια σωστή διατροφή. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, μόνο λύσεις!
  ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

 15. #15
  Pumping Iron HoHe's Avatar
  Join Date
  14-06-12
  Location
  Εδω!
  Posts
  678

  Default

  "ντροπη να πας στη λαϊκη". Το εχω ακουσει και φρικαρα!
  Δλδ ειναι καλυτερα τα μπροκολα Ισπανιας του ΑΒ/ MyMarket κτλ απο της Λαμιας;
  Μη τρελαθουμε!
  Σημερα αγορασα ωραιοτατη σαρδελα με 2 ευρω το κιλο! Ελληνικη λαϊκη αγορα FTW!

  Σε ευχαριστουμε πολυ Ειρηνη!

 16. #16
  New Member
  Join Date
  05-12-15
  Location
  Πέραμα,Πειραιάς
  Posts
  92

  Default

  πολυ καλο το αρθρο πραγματικα μπραβο και αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι αξιζουν ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω σε ολα τα παιδια οπως η ειρηνη , ο κωστας, ο δεσμωτης, ο Mazda 6 και ολα τα αλλα παιδια που διαθετουν ενα μεγαλο μεριδιο του χρονου τους για να μεταδωσουν τις γνωσεις τους με ολα αυτα τα αρθρα σε ολους τους νεους αλλα και να τους βοηθησουν στις ερωτησεις και τα προβληματα που εχουν!!

 17. #17
  New Bodybuilder
  Join Date
  15-10-15
  Posts
  1

  Default

  Πολύ ωραίο και αναλυτικό άρθρο! Ευχαριστούμε!

 18. #18

  Default

  Quote Originally Posted by KingKong View Post
  πολυ καλο το αρθρο πραγματικα μπραβο και αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι αξιζουν ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω σε ολα τα παιδια οπως η ειρηνη , ο κωστας, ο δεσμωτης, ο Mazda 6 και ολα τα αλλα παιδια που διαθετουν ενα μεγαλο μεριδιο του χρονου τους για να μεταδωσουν τις γνωσεις τους με ολα αυτα τα αρθρα σε ολους τους νεους αλλα και να τους βοηθησουν στις ερωτησεις και τα προβληματα που εχουν!!
  Να'σαι καλα, ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!
  Μεγάλες Εκπτώσεις Συμπληρωμάτων Διατροφής <==== Πατήστε Εδώ!

  --------------------------------------------------
  - M.Sc.
  - ISSA BODYBUILDING Specialist
  - NSCA Certified Personal Trainer
  - NASM Certified Nutrition Coach


  "Να θυμάστε ότι αυτό που κάνετε είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τη δύναμη της θέλησης ή την αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουν. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από τη σωματική μας δύναμη για να χτίσουμε και να σμιλέψουμε το σώμα μας. Χρειάζεται και μια τεράστια ποσότητα πνευματικής δύναμης, και αυτό είναι που οι υπόλοιποι άνθρωποι πραγματικά ζηλεύουν. Πάρτε το ως κοπλιμέντο, διότι ξεχωρίζετε μέσα σε ένα πλήθος ατόμων που μόνο ξέρουν να είναι ακόλουθοι."

  "Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."

  "You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period."
  ~ Chris Gardner

 19. #19
  Advanced Bodybuilder
  Join Date
  12-05-09
  Posts
  1,167

  Default

  Ότι πιο επίκαιρο στην δύσκολη εποχή μας. Άκρως χρησιμότατο.

  Έτσι για να μην υπάρχουν και δικαιολογίες.

  Ευχαριστούμε Ειρήνη!

 20. #20

  Default

  Πολυ χρησιμο αρθρο Ειρηνη!!

 21. #21
  Forum Team Kardoula's Avatar
  Join Date
  10-11-04
  Location
  Athens
  Posts
  34,797

  Default

  Χαίρομαι που σας άρεσε!
  ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ!!!

 22. #22
  Banned New Member
  Join Date
  15-10-15
  Posts
  33

  Default

  Πολύ χρήσιμο guide. Thanks. Περί φυστικοβούτυρου σε πολύ καλή τιμή και με μεγάλη διαφορα στην ποιότητα μονο από το myprotein.

 23. #23
  Junior Bodybuilder Parex's Avatar
  Join Date
  08-02-16
  Posts
  228

  Default

  Πολύ καλό πράγματι


  Sent from my iPad using Tapatalk

 24. #24
  Pumping Iron HoHe's Avatar
  Join Date
  14-06-12
  Location
  Εδω!
  Posts
  678

  Default

  Quote Originally Posted by Lawless View Post
  Πολύ χρήσιμο guide. Thanks. Περί φυστικοβούτυρου σε πολύ καλή τιμή και με μεγάλη διαφορα στην ποιότητα μονο από το myprotein.
  Να συμπληρωσω οτι εξαιρετικα ευκολο ειναι να φτιαξουμε φυστικοβουτηρο στο σπιτι. Με μονα υλικα τα φυστικια μας, ενα 10λεπτο απ'τον χρονο μας και ελαχιστο λαδι, το οποιο δεν ειναι απαραιτητο αν εχουμε δυνατο μιξερ.
  Υπαρχουν παρα πολλα video που δειχνουν την διαδικασια.

 25. #25
  Advanced Bodybuilder
  Join Date
  24-07-15
  Posts
  1,027

  Default

  Συγχαρητήρια για το αρθρο σου Ειρήνη! Πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό.
  Πιστεύω πως με σωστή έρευνα αγοράς και με προγραμματισμό μπορεί κάποιος να κάνει διατροφή πολύ οικονομικά.
  Π.χ εγώ όταν βγάζει κάποιο Super Market προσφορά σε κοτόπουλα 2 - 2.20 ? / κιλό πάντα πάω και αγοράζω 3 - 4 κοτόπουλα και με συμφέρει πολύ καλύτερα από το να πάω να αγοράσω Στήθος Κοτόπουλο.
  Ευχαριστούμε για τις συμβουλές.

 26. #26

  Default

  Ωραιο αρθρο, με προτασεις και για εναλλακτικες.Απλα θελω να επισημανω το εξης:Εχουμε κριση και τη βιωνουμε ολοι στο πετσι μας παιδια, ειτε λιγο ειτε πολυ, δεν αμφιβαλλει κανεις, αλλα μη θυσιασουμε στο βωμο της οικονομιας την υγεια μας.Προσφατα ετυχε να δω τηλεοραση που παρισταντο παραγωγοι που πουλανε τα προιοντα τους στη λαικη αγορα.Τονισαν πως σαφως και πανε πολλοι το μεσημερι , λογω μεγαλης πτωσης των τιμων, αλλα να ξερουν οτι ειναι δευτεροκλασατα τα προιοντα που δινουν εκεινη την ωρα.Δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα το ακουσα απο το ιδιο το στομα τους.Μην προβαινετε σε ενεργειες που μπορει να αποβουν μοιραιες για τον οργανισμο σας.Χαρακτηριστικο παραδειγμα, εχω την αισθηση οτι το διαβασα στο φορουμ, που καποιοι πανε και αγοραζουν βρωμη για ζωα, επειδη θα γλιτωσουν σωρευτικα ελαχιστα ευρω.Εχετε συνειδητοποιησει το λογο που αυτο προσφερεται καθαρα για ζωα?

  Ευχαριστουμε για το αρθρο και σορρυ για το οφφτοπικ!Αυθορμητα παρεθεσα μερικες σκεψεις μου!

 27. #27
  Junior Bodybuilder
  Join Date
  11-11-16
  Posts
  149

  Post

  Ένα πολύ χρήσιμο άρθρο για όλους μας. Ευχαριστούμε πολύ!

 28. #28
  New Member TheodoraMos's Avatar
  Join Date
  20-06-11
  Location
  Chios
  Posts
  60

  Default

  Πολύ ενδιαφέρον!!!


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Λίγη Βοήθεια Με Προπόνηση & Οικονομική Διατροφή
  By Petros Kr in forum Συμβουλές Για Νέους Με Το Bodybuilding
  Replies: 3
  Last Post: 31-01-14, 15:56
 2. Οικονομική Διατροφή Για Όγκο
  By baggos in forum Διατροφή Για Bodybuilding & Fitness
  Replies: 10
  Last Post: 22-12-12, 21:15
 3. Οικονομική Διατροφή Για Απώλεια Βάρους
  By Wargod in forum Συμβουλές Για Νέους Με Το Bodybuilding
  Replies: 2
  Last Post: 15-07-12, 17:49
 4. Replies: 71
  Last Post: 04-10-11, 00:15
 5. Εβδομαδιαία Οικονομική Διατροφή
  By dimitris.king in forum Διατροφή Για Bodybuilding & Fitness
  Replies: 9
  Last Post: 01-10-11, 12:18

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •