Results 1 to 15 of 15
Thread: Superamin 2gr Καρνιτίνη - Γνώμες
-
21-10-19, 10:13 #1
Superamin 2gr Καρνιτίνη - Γνώμες
Καλημέρα παιδιά.....έχω αγοράσει το superamin 2g(καρνιτίνη) σε πόσιμες αμπούλες για να με βοηθήσει στο κάψιμο λίπους.... θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η ποιο κατάλληλη ώρα για να το πάρω? η προπόνηση μου είναι πάντα απόγευμα στις 19:00.
Μετά το μεσημεριανό φαγητό?...Πριν την προπόνηση...Μετά την προπόνηση? Μετά το βραδινό φαγητό?...ο τρόπος που θα το πάρω?να το αραιώσω σε μισό ποτήρι νερό? ή χυμό? σκέτο?...έχω κάνει 3 ερωτήσεις και έχω πάρει 3 διαφορετικές απαντήσεις...έχω μπερδευτεί λιγάκι)
Έχει 10 φιαλίδια...δηλαδή για 10 μέρες....να πάρω για περισσότερες?
Να σημειώσω ότι 3 φορές την ημέρα μετά το φαγητό παίρνω και μία κάψουλα cla.Last edited by nikosathens; 21-10-19 at 10:15.
-
21-10-19, 10:47 #2
Μόνο ενέσιμο μπρο
Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
21-10-19, 10:51 #3
Είπα να μην μπλέξω με ενέσεις ..ορούς και τέτοια...δεν είναι και το ποιο εύκολο πράγμα.
-
21-10-19, 11:00 #4
Αστειεύομαι αλλά αυτό θα εμπιστευομουν περισσότερο... Να το παίρνεις πριν την προπόνηση καμία ώρα... Εφόσον κάνεις καλή διατροφή - προπόνηση κ είσαι σε υποθερμιδικος θα δεις αποτέλεσμα... Αλλιως τζάμπα το παίρνεις.
Αν δεις το αποτέλεσμα που θες με τις 10 αμπούλες, μείνε με αυτές. Αλλιώς πάρε κ άλλες. Αλλά πρόσεχε την διατροφή. Αυτή κάνει την διαφορά. Αυτό θα σε βοηθήσει στο 10% του αποτελέσματος (μπορεί να λέω κ πολύ).
-
21-10-19, 11:06 #5
Προσπαθώ να κάνω ισοθερμιδική διατροφή...να παραμείνω στα 75-76 κιλά...δεν θέλω να χάσω άλλα κιλά γιατί φαίνομαι σαν άρρωστος όταν χάνω ...δεν την ξαναπατάω...βέβαια είναι δύσκολο αλλά προσπαθώ γιατί η κοιλίτσα παραμένει.....γιαυτό λέω μπας και βοηθήσει ή καρνιτίνη ..
Πάντως και οι οδηγίες του superamin λένε να αραιώνετε με νερό ή χυμό...δεν λένε κάτι άλλο ποιο συγκεκριμένο.Last edited by nikosathens; 21-10-19 at 11:08.
-
21-10-19, 11:07 #6
Θες να χάσεις λίπος αλλά να μην χάσεις κιλά δλδ;
-
21-10-19, 11:10 #7
Κάπως έτσι....να γυμνάσω τα κιλά που έχω...άντε το πολύ να χάσω 2-3 ακόμα...μέχρι εκεί.
-
21-10-19, 12:30 #8
Αν δεν θες να μπεις υποθερμιδικά, τότε μπορείς να κάνεις το λεγόμενο body recomposition. Παίρνει περισσότερο χρόνο, όμως, κι απαιτεί υπομονή και πειθαρχία. Αν θες να το επιχειρήσεις, προτείνω κυκλική λήψη θερμίδων. Στις ημέρες με τα βάρη να κινείσαι ισοθερμιδικά, και τις υπόλοιπες να φτιάχνεις ένα ήπιο θερμιδικό έλλειμμα (κυρίως από υδατάνθρακες). Θα σε βοηθούσε πολύ να βάλεις και αερόβια, αν δεν κάνεις ήδη, και κυρίως σπριντ φέρνοντάς τα στα μέτρα σου.
-
21-10-19, 13:20 #9
Το superamin πόσο κοστίζει και τι μορφή καρνιτίνης είναι;
-
21-10-19, 14:03 #10
Εγώ από την άλλη θα πρότεινα να κινηθείς ισοθερμιδικα αρχικά... Καθαρό φαγητό (ότι θα αναγνώριζε κ η προγιαγια σου). Όταν δεις ότι κολλάς ρίχνεις λίγο τις θερμίδες, πολύ λίγο. Και μετσ όταν κολλήσεις την δεύτερη φορά βάζεις κ superamino.
-
21-10-19, 21:38 #11"Να θυμάστε ότι αυτό που κάνετε είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τη δύναμη της θέλησης ή την αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουν. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από τη σωματική μας δύναμη για να χτίσουμε και να σμιλέψουμε το σώμα μας. Χρειάζεται και μια τεράστια ποσότητα πνευματικής δύναμης, και αυτό είναι που οι υπόλοιποι άνθρωποι πραγματικά ζηλεύουν. Πάρτε το ως κοπλιμέντο, διότι ξεχωρίζετε μέσα σε ένα πλήθος ακολούθων."
"Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."
"You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period." ~ Chris Gardner
-
21-10-19, 21:39 #12
Ο λόγος;
-
21-10-19, 21:45 #13
Γιατι δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να κανει καποιος ενεση καρνιτινης και να βαλει τον εαυτο του σε οποιο ρισκο συνεπαγεται με αυτη.
"Να θυμάστε ότι αυτό που κάνετε είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τη δύναμη της θέλησης ή την αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουν. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από τη σωματική μας δύναμη για να χτίσουμε και να σμιλέψουμε το σώμα μας. Χρειάζεται και μια τεράστια ποσότητα πνευματικής δύναμης, και αυτό είναι που οι υπόλοιποι άνθρωποι πραγματικά ζηλεύουν. Πάρτε το ως κοπλιμέντο, διότι ξεχωρίζετε μέσα σε ένα πλήθος ακολούθων."
"Just remember that you are doing something that so few people in the world have the will power or determination to do. It takes much more than physical strength for us to build and sculpt our bodies. It takes an enormous amount of mental strength as well, and that's what people are truly jealous of. Take it as a compliment, for you stand out in a crowd full of followers."
"You got a dream, you gotta protect it. If people can't do something themselves, they wanna tell you that you can't do it. If you want something, go get it. Period." ~ Chris Gardner
-
21-10-19, 21:54 #14
Αν δεν ξέρει... Δεν θα την κάνει μόνος του. Επίσης γίνετε και ενδομυϊκά αλλά πονάει λίγο.
-
21-10-19, 22:05 #15"Να θυμάστε ότι αυτό που κάνετε είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τη δύναμη της θέλησης ή την αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσουν. Χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από τη σωματική μας δύναμη για να χτίσουμε και να σμιλέψουμε το σώμα μας. Χρειάζεται και μια τεράστια ποσότητα πνευματικής δύναμης, και αυτό είναι που οι υπόλοιποι άνθρωποι πραγματικά ζηλεύουν. Πάρτε το ως κοπλιμέντο, διότι ξεχωρίζετε μέσα σε ένα πλήθος ακολούθων."
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)