Results 1 to 9 of 9
-
31-03-21, 14:21 #1
Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας Στο Πίσω Μέρος Του Ποδιού
Καλησπερα σε ολους !!! Ειμαι 29 χρονων 1.71 υψος και βαρος 57. Κανω σκληρή γυμναστικη στο σπιτι καθως εχω Ευτυχως εν μεσω κορονοιου ενα δυνατό γυμναστηριο πληρως εξοπλισμένο .. επομενως κανω spinning διαδρομο πολυοργανο ασκήσεις με βαρη ασκήσεις με βαράκια στα ποδια συνολο περιπου μιαμιση ωρα .. παρολαυτα πηρα το θαρρος να ρωτησω αν μπορειτε να μου δώσετε καμια συμβουλή για το πως γινεται Ενω κανω σχεδον πεντε Φορές την εβδομαδα γυμναστικη και η διατροφή μου δεν περιλαμβάνει γλυκα ψωμι τηγανητά επ ουδενι να εχω μονο σ πισω μερος των ποδιών μου απαίσια κυτταρίτιδα ..;! Στο δημοτικό ημουν χοντρό παιδακι ειχα φτασει σ γυμνάσιο να ζυγίζω 74 κιλα!!! Τα εχασα ομως σταδιακά και απο τοτε μου εχει μεινει αυτο .. μου χαλάει την ψυχολογια μου και στεναχωριεμαι αρκετα Γιατι το προσπαθω τοσο πολυ!!!!! Μηπως εχετε να προτεινετε κατι αλλο ή καποια θεραπεια περα απο γυμναστικη που ν την δοκιμάσατε και να επιασε Πραγματικα ;!; Δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος !!! Θα εκτιμούσα πολυ την βοηθεια σας !! Να εχετε μια ομορφη μερα !!
Last edited by Αnn; 31-03-21 at 14:25.
-
31-03-21, 16:03 #2
Καλώς όρισες στο φόρουμ Ann!
Μπορείς να διαβάσεις αυτό το topic: Τρόποι Να Αντιμετωπίσετε Την Κυτταρίτιδα Αποτελεσματικά!✵ Live Long and Prosper✵
-
31-03-21, 16:36 #3
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή επιτυχία στον στόχο σου. Ο Οποίος αν βασιστεί σε μια ισορροπημένη καθαρή διατροφή και αν ακολουθήσεις και της συμβουλές που σου έδωσε η φωτεινή και τα άλλα κορίτσια σίγουρα θα το πετύχεις !!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Γιώργος.
-
31-03-21, 17:44 #4
Σε ευχαριστω πολυ θα το διαβάσω !!!!
-
31-03-21, 17:45 #5
Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!! Μακαρι γιατι Αληθεια το προσπαθω !!!!
-
31-03-21, 22:11 #6
Kαλώς όρισες στο φόρουμ!
Ακολουθώντας ως τρόπο ζωής και οχι κάτι προσωρινό/παροδικό, το να έχεις σωστές διατροφικές συνήθειες, όχι αυξομειώσεις στο βάρος και να γυμνάζεσαι, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις στα πλαίσια του δυνατού το θέμα της κυτταρίτιδας.
Το ότι μικρή είχες αρκετά κιλά, δεν ήταν και ο,τι καλύτερο και ίσως ναι να συντέλεσε και αυτό, όπως και το τι διατροφικές συνήθειες είχες μέχρι να ξεκινήσεις τώρα.
Όπως και να χει, εσύ κάνε το καλύτερο που μπορείς και να σαι σίγουρη πως θα έρθει το αποτέλεσμα.Using a moderate weight with a correct form and technique, is much beneficial than swinging heavy weights around. Now! I am not saying that you shouldn't push the envelope & lift heavy. what I am talking about is the quality of the rep which is more important than the weight lifted. - Charles Glass, The Godfather Of Bodybuilding
-
31-03-21, 22:45 #7
Σε ευχαριστω πολυ !! Το εχω ξεκινησει εδω και περιπου τεσσερα Χρονια με αυτο τον ρυθμό ..τα ποδια μου αν και ειναι γυμνασμένα και εχουν γράμμωση παρατηρώ οτι το δερμα ειναι πιο χαλαρο και απο κατω ο μυς σκληρός .. δεν ξερω πως αλλιως να το περιγράψω.. και φυσικα η κυτταρίτιδα παντα εκει !!! Δυστυχως φοβαμαι οτι η διατροφή σε μικρη ηλικια και το βαρος που ειχα θα με ακολουθούν σε ολη μου τη ζωη ασχετως που τωρα θεωρούμε αδύνατη .. η ζημια νομιζω σε οτι αφορα τη χαλάρωση δεν αλλαζει !! Γιαυτο ειπα μιας κ με γυμναστικη δεν αλλαξε να δοκιμασω καποια μέθοδο οπως πχ cavitation ή νήματα ;! Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα βεβαια συνεχιζω ακάθεκτη την γυμναστικη Χιχιχι !!
-
01-04-21, 00:47 #8
Κοιτά.. ως γυναίκα κι εγώ θα σου πω το εξής... ΟΛΕΣ μας έχουμε σε κάποια σημεία χαλάρωση, δεν υπάρχει γυναίκα που να έχει το τέλειο σφιχτό δέρμα (εκτός αν είναι ευλογημένη από τη φύση).
Μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου και μην αφήνεις να σου παίρνει τη χαρά..
Κάνε τη γυμναστική σου, κάνε τη διατροφή σου και μόνο ωφέλη θα έχεις.Using a moderate weight with a correct form and technique, is much beneficial than swinging heavy weights around. Now! I am not saying that you shouldn't push the envelope & lift heavy. what I am talking about is the quality of the rep which is more important than the weight lifted. - Charles Glass, The Godfather Of Bodybuilding
-
01-04-21, 11:27 #9
Δεν θελω να με φανταστω και χωρις γυμναστικη θα ηταν ακομα χειροτερα !!! Ευχαριστω !! Καλη γυμναστικη σε ολους !!!! : )
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)