παιδια ειπα να ποσταρω και εγω τη βελτιωση μου εδω περα για να εχω ακομα ενα κινητρο να συνεχιζω!
να πω οτι ξεκινησα και εκλεισα 2 μηνες προπονησης. ο Δεκεμβριος ειχε λιγο και τις γιορτες οποτε δεν πηγε και τελεια αλλα τον Ιανουαριο τον κρατησα κατα γραμμα.
Μετα απο 2,5 χρονια ξανα μπηκα στο γυναστηριο και μπορω να πω οτι γρηγορα ξυπνησε το σωμα μου και επανερχεται. Πρωτη φορα το παω κατα γράμμα στην διατροφη με ζυγισμα τον τροφων και υπολογισμο των θερμιδων της ημερας.
Ειμαι 84 κιλα με 1.78 υψος και 40 χρονων.
το προγραμμα γυμναστικης μου ειναι 4 ημερες στηθος-δικεφαλα, πλατη-τρικεφαλα, ποδια, ωμους-αεροβια.
θερμιδες τρωω 2900 με 3000 τις μερες προπονησης και 2800-2900 χωρις προπονηση. Απο μακροστοιχια παιζω καπου στα 270γρ υδαταθρακα και 230γρ πρωτεινη και 100γρ λιπαρα.
Βαρος δεν εχω βαλει καθολου ειχα καποιες μεταβολες αλλα ειμαι εκει σταθερα γενικα στα 84. ειπα να το παω για 3-4 μηνες ισοθερμιδικα και μετα βλεπω μηπως κατεβασω.
Απο συμπληρώματα παιρνω το πρωι μαζι με το πρωινο μου 10 γρ πρωτεινη, και μονο οταν εχω προπονηση 1 scoop πρωτεινης μετα την προπονηση.
Και ξεκινησα για πρωτη φορα κρεατίνη απο την αρχη.επισης και μια πολυβιταμινη απλη.
η πρωτες 2 φωτογραφιες ειναι οταν ξεκινησα, μετα οι αλλες 2 ειναι του πρωτου μηνα και οι αλλες 2 του δευτερου μηνα.
τα λεμε τον αλλο μηνα....
Bookmarks