Καλησπέρα.
Άλλο ένα νήμα με τενοντίτιδα του ώμου που μου διαγνώστηκε αυτές τις μέρες μαζί με "ενδοτενόντιες ρήξεις στον υπερακάνθιο στην αρθρική του επιφάνεια".
Εδώ και ένα μήνα έχω τον πόνο (μια είναι μεγαλύτερος, μια φεύγει σχεδόν).
Μόλις μου έκανε σήμερα ο ορθοπαιδικός ένεση κορτιζόνης, και από Δευτέρα θα αρχίσω 10 φυσικοθεραπείες.
(ο γιατρός μου λέει ότι είναι εκφυλιστική χρόνια πάθηση - έχω και ρευματοειδή αρθρίτιδα - αλλά εγώ πιστεύω ότι έπαιξε και ρόλο μια βαριά τσάντα που κουβαλούσα συνέχεια στη δουλειά μου καθημερινά στον δεξί ώμο)
Η ερώτησή μου είναι, όποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα μπόρεσε να συνεχίσει τη γυμναστική;
Ξεκίνησα τον περασμένο Σεπτέμβρη συστηματικά με πέρσοναλ, γιατί για πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη να "φτιάξω" το σώμα μου.
Δε θέλω να σταματήσω τώρα που πάω να φτιάξω κάτι καλό.
Δυστυχώς τσακώνομαι συνέχεια με τους γονείς μου που φωνάζουν να κόψω το γυμναστήριο εντελώς για πάντα, και εγώ έχω αγχωθεί γιατί δε θέλω πάλι να γίνω όπως ήμουν πριν. (όχι ότι είμαι καλός τώρα σωματικά, αλλά σιγά σιγά "έφτιαχνα".. Έφτασα στο 19% λίπος, το διατήρησα παίρνοντας 2,5 κιλά μυϊκής μάζας, και είχα αρχίσει να παίρνω και πρωτεΐνη).
Bookmarks