ααα έχετε δίκιο συγγνώμη δεν το πρόσεξα έκανα 4 σπριντ για 30 sec .. ισως γι αυτό μετά να μην μπορούσα να κρατήσω τον ρυθμό 6:45 .. ωραία συνεχίζω θα πάω τετάρτη για την fartlek..
Καλησπέρα , δεν τα πήγα κ τόσο καλά .. δηλαδή τι εννοώ έκανα 6 στροφές στο 6:45 , μια στο 6:12 αμέσως μετά έκανα 3 στο 6:45 μετά την μισή δεν μπορούσα να την πάω πιο γρήγορα πήγα 6:40 .. λέω στον επόμενο γύρο θα ξανά προσπαθήσω .. ξανακάνω 2 γύρους στο 6:45 κ μετά έπεσα στο 7.13 όπου κ δεν συνέχισα άλλο δεν μπορούσα σερνόμουν δηλαδή σύνολο 29 λεπτά ?να την ξαναπροσπαθησω λέτε αύριο ; δεν μπορώ από εναλλαγή ταχύτητας να ξανά διατηρήσω το ρυθμό μου πφφφ ? κατά στεναχωρήθηκα !
Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, μην αντιμετωπίζεις τις προπονήσεις ως test ή διαγώνισμα!
Σκοπός των προπόνησεων είναι να δοθεί ερέθισμα ώστε να επιτευχθούν συγκεκριμένες προσαρμογές.
Προφανώς η συγκεκριμένη προπόνηση (συνολικά), δεν είναι ακόμη μέσα στις δυνατότητές σου. Δεν πειράζει που δεν βγήκε ολόκληρη! Ακόμη και το κομμάτι που ολοκλήρωσες έδωσε ερεθίσματα και επιπλέον έχουμε ένα φρέσκο σημείο αναφοράς για τις επόμενες προπονήσεις.
Να προσπαθήσεις ξανά αύριο, για ποιό λόγο; Τι θα αλλάξει μέχρι αύριο στο σώμα σου, ώστε να την βγάλεις ολόκληρη; Τίποτα! Η αθλητική επίδοση δεν είναι ζαριά.
Συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα της εβδομάδας και μην απογοητεύεσαι!
Last edited by Quarter; 06-12-23 at 22:46.
Ναι αυτό παθαίνω , απογοητεύομαι αν δεν τα βγάζω όπως πρέπει κ νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω ποτε .. Αν σκεφτώ από που ξεκίνησα κ που έχω φτάσει κ με τόσα εμπόδια πραγματικά συγκινούμε κ νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα μ έχετε προσφέρει , αλλά εκείνη την ώρα δεν το σκέφτομαι κ αισθάνομαι άχρηστη . Ωραία συνεχίζουμε στην επόμενη .. σας ευχαριστω πολύ
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks