Πολυ καλησπερα σε ολους.
Παλαιοτερα διαβαζα λιγο το φορουμ αλλα εχει αρκετα χρονια. Ειμαι 29-1,70-90 και ημουνα 95 αλλα σιγα σιγα χανω και προσπαθω να βγαλω μια δικια μου διατροφη.
Ειχα παει σε διατροφολογο, λεω δεν μπορει κατι θα ξερει. Αλλα απο οτι φαινεται δεν ξερει την τυφλα του. Γιατι το λεω αυτο ?
Γιατι μου ειχε εγκληματικα χαμηλα ποσοστα πρωτεινης του τυπου λιγο ανθοτυρο κανα γιαουρτακι και αντε κανα αυγο βραστο μια στο τοσο και για ενεργεια πριν το γυμναστηριο το πολυ μια φετα ψωμι
και με υποχρεωνε ετσι να παω για βαρη. Μερικοι θα λεγατε ΚΕΤΟ αλλα δεν ηταν. Οσο για συνθετους υδατανθρακες πριν, η αναπληρωση γλυκογονου μετα την προπονηση ουτε συζητηση χαχαχ.
Ημουν τοσο φλατ και αδειος που δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Μετα απο τρεις βδομαδες την πεταξα στα σκουπιδια και προσπαθω να βγαλω δικη μου διατροφη.
Εχω διαβασει αρκετα και πιστευω μπορω. Προς το παρον κανω ενα πειραμα για μια βδομαδα να δω αν θα χασω πανω απο ενα κιλο, και αν χασω περισσοτερο απο ενα τοτε θα κανω αυτα που γραφονται
εδω στο φορουμ. Τουλαχιστον εχω κανει τα βασικα, να βαλω λιγο συνθετο υδατανθρακα πριν την προπ και μπανανα με ασπραδια αυγου μετα και θα δω πως θα παει. Απο συμπληρωματα τιποτα.
Τελος, γυμναζομουνα πολυ απο τα 17 εως 22 και ειχα ενα καλο σωμα αλλα απο τοτε τιποτα και τωρα ξανα αρχισα.
Αυτα απο μενα
Bookmarks