Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register

Results 1 to 6 of 6

Smile Calisthenics home gym, σε υπόγειο με low budget από ali ή temu;

Calisthenics home gym, σε υπόγειο με ultra low budget 150e, από ali ή temu;

Επίσης, έχω σκοπό να μεταφέρω στο υπόγειο μια smart tv που μου περισσεύει για να βλέπω στο Youtube προπονητικά βιντεάκια με μουσική και σιγά-σιγά, αν δω ότι πειθαρχώ και εμμένω στην προπόνηση, να προσθέσω πράγματα στον χώρο και να τον διακοσμήσω λίγο. Γενικά ρίξ'τε ιδέες..!
    Last edited by mpampisn; 01-09-24 at 23:02.

She-Hulk FoteiniK's Avatar

Cool

Καλημέρα!

Σιγουρα θα χρειαστεις ενα ζευγαρι αλτηρες ρυθμιζομενους, και λάστιχα! Και φυσικα ενα στρωμα για να κανεις κοιλιακους κτλ. Για αερόβιο μια φθηνη επιλογή είναι το σχοινάκι.

Λάστιχα θα βρεις σιγουρα πολλά στο Temu και σε πολυ καλη τιμή, θα σου πρότεινα να παρεις αυτο το σετ με τα πολλά που έχει και αντισταση για την πόρτα:

https://www.temu.com/gr/1-%CF%83%CE%...128_pg6rcjs1mk

Τωρα αλτηρες ρυθμιζομενους δεν ξερω αν θα βρεις εκει, αλλα έχει αρκετα σετ στο Σκρουτζ σε βαλιτσάκι!

Αργότερα για να το εμπλουτίσεις μπορεις να παρεις έναν πάγκο με κλισεις, περισσότερους δίσκους, μπάρα, ορθοστάτες, ενα πολυόργανο, και διάδρομο/ποδήλατο/ελλειπτικό.
    Live Long and Prosper

♥ Always Exceed Yourself! ♥
    TikTok: https://www.tiktok.com/@iftwithfoteini
    Instagram: https://www.instagram.com/liftwithfoteini

New Member Stray's Avatar

Καλημέρα!
    Με μια γρήγορη ματιά,είδα ότι με ~70 ευρώ μπορείς να πάρεις dip bars και ένα μονόζυγο πόρτας.
    Θα σου μείνουν `~80 για στρώμα,λάστιχα,p-bars κτλ.

Thumbs up

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Φωτεινή και Stray.

Κοιτάξτε, αν αγόραζα από temu (επειδή δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ), θα ήταν καθαρά λόγω του έξτρα κουπονιού που δίνει, (αν το δίνει ακόμα), σε περίπτωση που αγοράσεις από ένα συγκεκριμένο ποσό και άνω. Από την άλλη, από aliexpress έχω αγοράσει λίγα πραγματάκια χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση έχω prepaid κάρτα για να πραγματοποιήσω την εν λόγω αγορά.

Τώρα, στο διά ταύτα: Θα με διευκολύνατε πάρα πολύ αν μου φτιάχνατε ο καθένας την δική του λίστα με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ποσού των 100-150? χρημάτων για να μπορέσω να αρχίσω να γυμνάζομαι ικανοποιητικά και εγώ σαν παιδί.

Να αναφέρω ότι διαθέτω και ένα ποδηλάτο που το έχω και κάθεται αρκετό καιρό γιατί α. είμαι βαρύς σωματότυπος. Δηλαδή, έχω μύες πάνω μου, αν και όντας υπέρβαρος, με συνέπεια να οδηγώ πολύ αργά στο δρόμο. Και β. αυτό, είτε να γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο τόσο για τον εαυτό μου όσο και για τους υπόλοιπους οδηγούς (για ευνόητους λόγους...), είτε να με κουράζει απίστευτα ψυχοσωματικά και να μην έχω άλλη όρεξη μετά για housework, personal hygiene και weightlifting/bodybuilding.

Το ποδήλατό μου είναι το Everest pro master 210 (δεν ξέρω μήπως γνωρίζετε και τι ανταλλακτικά μπορεί να θέλει μπας και βγουν φθηνότερα και αυτά από το internet ή καμιά Κίνα).
    Last edited by mpampisn; 02-09-24 at 19:51.

New Member Stray's Avatar

Δεν μπορώ να σου πω τι να πάρεις γιατί ούτε ασχολούμαι με καλισθενική ,ούτε ξέρω το επίπεδο και τις ανάγκες σου.
    Αυτό το ξέρεις εσύ.

Τώρα άμα ρωτάς τι θα αγόραζα εγώ άμα ήθελα την πιο οικονομική οδό,άμα γκουγκλάρεις
    Dips Bars (59801) (X-FIT),έχει dips bars με 44 ευρώ για βυθίσεις και άρσεις για κοιλιακούς.

Με 20-25 ευρώ βρίσκεις στο σκρουτζ ένα μονόζυγο.

Είσαι στα ~70 ευρώ χωρίς μεταφορικά.Τα λάστιχα που σου έστειλε η Φωτεινή κάνουν 15ευρώ.
    ~85 ευρώ χωρίς μεταφορικά.

Άμα πατήσεις p-bars στο temu,έχει και με 7 ευρώ.

Ο λόγος που δεν σου στέλνω link είναι απλά επειδή δεν με αφήνει.Αλλά έτσι μπορείς να δεις και εσύ τι προτιμάς.

Ένα στρώμα γυμναστκής ανάλογα πόσο παχύ θα είναι , θα σου πάρει το πολύ 20 ευρω.Είσαι στα 112 ευρώ και ότι μεταφορικά προκύψουν.

Άμα ψαχτείς ή ρωτήσεις κάποιον που ασχολείται με καλισθενική συστηματικά,ίσως βρεις και καλύτερες/οικονομικότερες προτάσεις.Πάντως λύσεις υπάρχουν στο budget σου.

Καλώς ευχαριστώ πολύ. Πρόλαβα στο τσακ και παρήγγειλα 2-3 πραγματάκια και ανάλογα "πώς θα με πάει" θα προσθέσω και μερικά από τα πράγματα που είπε η Φωτεινή σταδιακά.
    Last edited by mpampisn; 04-09-24 at 06:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)