Καλή Χρονιά Και Ευτυχισμένο Το 2023 Με Αγάπη, Υγεία Και Χαρά !!!



Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, σας ευχόμαστε από την καρδιά μας να είστε όλοι πάντα καλά και η νέα χρονιά να σας φέρει ότι ποθείτε, και πάνω απ΄ όλα να έχετε υγεία!! Να έχετε πάντα δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν, φίλους, συγγενείς, συναθλητές, και μαζί να επιτύχετε ότι καλύτερο έχετε βάλει στόχο για το 2023. Όπως λέω κάθε νέα χρονιά, κρατήστε το συναίσθημα της νέας αρχής δυνατό όσο περισσότερο μπορείτε, για να σας δώσει ώθηση για μια δημιουργική χρονιά.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για μια ακόμη χρονιά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνετε, μέσα από την παρέα αυτού του forum που βρίσκεται εδώ από το 2004. Όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω πως έχουμε καταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μετάδοση γνώσεων πάνω στα θέματα bodybuilding/fitness και την αλληλοϋποστήριξη για όλους τους στόχους. Όλοι σας, από το πρώτο μέλος του 2004 μέχρι και το πιο πρόσφατο, να ξέρετε ότι είστε μοναδικοί και μοναδικές, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας βοηθήσουμε.

Το 2023 θα είναι το 19ο έτος που βρισκόμαστε online, και μπορώ να σας πω ότι είναι κάτι που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και στόχο. Για το 2023 βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, πάντα σταθεροί στις αξίες μας, που θεμελιώνουν κάθε τι που κάνουμε εδώ στο Bodybuilders.gr.

Να είστε όλοι και όλες καλά και να περάσετε μια υπέροχη μέρα!!!
(διασκεδάζοντας υπεύθυνα πάντα)

Κώστας