Κατηγορίες Άρθρων

  Γενικά
  Διατροφή
  Συμπληρώματα Διατροφής
  Προετοιμασία Αγώνων
  Απώλεια Λίπους
  Προπονήσεις
  Αγώνες Bodybuilding
  Φωτογραφίες Αγώνων
  Ασκήσεις Bodybuilding
  Γυναικείο Fitness
  Για Αρχάριους
  Επιστήμη & Έρευνα
  Συνεντεύξεις
  Videos
  Bodybuilding News

Bodybuilding Forum
  Αρχική Σελίδα Forum
  Φόρμα Εγγραφής
  Επικοινωνία

Γνώμες Μελών
  Πατήστε εδώ για να
δείτε τι λένε τα μέλη
μας για την ιστοσελίδα
και το forum μας!


  
Σχετικά Με Την Ιστοσελίδα Μας - Bodybuilders.gr
Ποιοι είμαστε, τι όραμα και εμπειρία έχουμε και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.


Το Bodybuilders.gr ιδρύθηκε στις αρχές του 2004 και ήταν η πρώτη ελληνική ιστοσελίδα και διαδικτυακή κοινότητα για bodybuilding & fitness. Ο στόχος μας ήταν η δημιουργία μιας κοινότητας αθλούμενων που είχαν ως κοινό ενδιαφέρον τη βελτίωση της σωματικής τους εικόνας, μέσω των αρχών της γυμναστικής με βάρη και της διατροφής bodybuilding.

Μέσω της φιλικής αυτής ατμόσφαιρας και του ξεκάθαρου στόχου μας, ξεκινήσαμε μια πορεία αλληλοβοήθειας, όπου, αρχικά, εκατοντάδες μέλη από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό βοηθούσαν ο ένας τον άλλον για την επίτευξη κοινών - και μη - γυμναστηριακών, διατροφικών και σωματικών στόχων.

Με τον καιρό, η κοινότητα μας μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο, με αποτέλεσμα το Bodybuilders.gr να εδραιωθεί ως η Μεγαλύτερη Ελληνική Ιστοσελίδα Για Bodybuilding & Fitness.

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό και διεθνές διαδίκτυο, η ιστοσελίδα μας χαρακτηρίζεται από το κύρος της και τη φιλική της ατμόσφαιρα, με περισσότερα από 35,000 μέλη από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, και παρισσότερους από 130,000 fan στα κοινωνικά μας δίκτυα.

Πάνω απ'ολα όμως, το όραμα μας ήταν εκείνο που μας έκανε να συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία. '
Ένα όραμα πολύ απλό:

Τη διάδοση της γνώσης, πάνω σε ότι είναι σχετικό με το bodybuilding, το fitness, τη διατροφή και την αθλητική νοοτροπία επίτευξης στόχων, σε όλους τους επισκέπτες μας και τα μέλη μας, χωρίς εξαιρέσεις, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με βάση την πολυετή εμπειρία μας και τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στους τομείς προπόνησης και διατροφής bodybuilding/fitness.

Το όραμα μας επιτυγχάνεται σε καθημερινή βάση μέσω της αγάπης μας για όλες τις πτυχές της σωματικής διάπλασης, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στην ιστοσελίδα μας συμμετέχουν καθημερινά, είτε με συμβουλές στο forum μας, είτε με άρθρα προπόνησης και διατροφής στην ιστοσελίδα μας, καταρτισμένοι στο χώρο, προπονητές bodybuilding & fitness, διατροφολόγοι, ιστοριογράφοι, συγγραφείς παγκοσμίου φήμης, αθλητές & αθλήτριες αγωνιστικού bodybuilding, παραγωγοί συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς και φωτογράφοι αγώνων σωματικής διάπλασης και fitness.

Έτσι, η ιστοσελίδα μας καταφέρνει να παρέχει σφαιρική και υπεύθυνη πληροφόρηση πάνω σε όλα τα θέματα προπονήσεων, συμβουλών διατροφής, σωστής λήψης συμπληρωμάτων, βελτίωσης αθλητικών επιδόσεων και επίτευξης στόχων, με έναν μοναδικό συνδυασμό εμπειρίας 30+ ετών της ομάδας Bodybuilders.gr, και συνεχούς ενημέρωσης και ανανέωσης με βάση τα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα διατροφής και προπόνησης bodybuilding/fitness.

Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε σε ενημέρωση, με αποκλειστικές συνεντεύξεις, άρθρα και νέα που είναι μοναδικά για την ιστοσελίδα μας. Τα τελευταία 10 χρόνια η ιστοσελίδα μας είναι η μόνη στην Ελλάδα που καλύπτει τους μεγαλύτερους αγώνες bodybuilding, το Mr. Olympia και το Arnold Classic, για τους Έλληνες θαυμαστές του αθλήματος, με τις πιο ποιοτικές αγωνιστικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στο παγκόσμιο διαδίκτυο.

Το Bodybuilders.gr έχει δημοσιευτεί σε πολλές ξένες ιστοσελίδες bodybuilding/fitness αλλά και εφημερίδες, και αναγνωρίζεται ως μια από τις εγκυρότερες πηγές νέων σχετικά στο χώρο.

1. Περιοδικό Muscular Development - Τεύχος Δεκεμβρίου 2010

2. Περιοδικό Muscular Development Online - Μάιος 2011

3. Ιστοσελίδα Bodybuilding.com - Αύγουστος 2011

4. Περιοδικό Muscle & Fitness - Flex - Απρίλιος 2012

5. Περιοδικό Muscle & Fitness - Flex - Σεπτέβριος 2012

6. Εφημερίδα Νέος Κόσμος - Μάρτιος 2012

7. Εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας - 25 Απριλίου 2014 - Μέρος 1ο - (Μέρος 2ο)

8. Εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας - 29 Απριλίου 2014

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας, και να σας παρακινήσουμε, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, να ξεκινήσετε και εσείς μια νέα πορεία στη ζωή σας, βελτιώνοντας την υγεία και την ευεξία σας μέσω της γυμναστικής και της σωστής διατροφής. Για ότι ερωτήσεις έχετε, είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Bodybuilders.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω social media ή με email, στη διεύθυνση:

Copyright - Bodybuilders.gr
Bodybuilders.gr - Η Μεγαλύτερη Ελληνική Ιστοσελίδα Για Bodybuilding & Fitness
.

 

   
 

 
    
    

   
   


ΑΡΧΙΚΗ     |     ΑΡΘΡΑ     |     BODYBUILDING FORUM     |     ΝΕΑ BODYBUILDING      |     ABOUT US      

 Bodybuilding Resources - Αυτόγραφα Bodybuilding 

Προστασία Περιεχομένου Copyscape - Οι Παραβάτες Θα Διωχθούν Νομικά

All Rights Reserved 2004 - 2023 © Bodybuilders.gr  -  Designed by METAFORCE
Ιατρικό Disclaimer - Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου - Cookies