ΑΡΧΙΚΗ  |   BODYBUILDING FORUM |   
   
   

Κατηγορίες Άρθρων

  Γενικά
  Διατροφή
  Συμπληρώματα Διατροφής
  Προετοιμασία Αγώνων
  Απώλεια Λίπους
  Προπονήσεις
  Αγώνες Bodybuilding
  Φωτογραφίες Αγώνων
  Ασκήσεις Bodybuilding
  Γυναικείο Fitness
  Για Αρχάριους
  Επιστήμη & Έρευνα
  Συνεντεύξεις
  Videos
  Bodybuilding News

Bodybuilding Forum
  Αρχική Σελίδα Forum
  Φόρμα Εγγραφής
  Επικοινωνία

Γνώμες Μελών
  Πατήστε εδώ για να
δείτε τι λένε τα μέλη
μας για την ιστοσελίδα
και το forum μας!


 


 
Διαφημιστείτε στο Bodybuilders.gr
Διαφημιστείτε Στο Bodybuilders.gr
Διαφημίστε Την Εταιρία Σας Στη Μεγαλύτερη Ελληνική Ιστοσελίδα Bodybuilding & Fitness

Bodybuilders.gr

Το Bodybuilders.gr έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την επιχείρηση σας να πετύχει στο διαδίκτυο. Το όνομα μας και η παρουσία στο internet για σχεδόν 14 έτη μας καθιστούν μοναδικούς στο διαδικτυακό τομέα – κάτι πολύ περισσότερο από έναν ακόμα απλό διαφημιστικό συνεργάτη. Μέσω του site μας σας προσφέρουμε την ασύγκριτη δυνατότητα να πλησιάσετε το κοινό που θέλετε, όχι μόνο σε ελληνικό επίπεδο αλλά και σε παγκόσμιο. Μέσω μιας απλής αναφοράς της επιχείρησης σας στην διαδικτυακή μας πύλη, μπορείτε να προβληθείτε σε χιλιάδες χρήστες καθημερινά και σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες. (περισσότερα στατιστικά στοιχεία παρακάτω)

Το bodybuilders.gr αποτελεί το μεγαλύτερο και πληρέστερο site στο ελληνικό διαδίκτυο σε θέματα bodybuilding, fitness, διατροφής και άσκησης όχι μόνο για επαγγελματίες αθλητές αλλά και για το ευρύτερο κοινό που γυμνάζεται ερασιτεχνικά και θέλει να έχει ένα υγιές σώμα.
Εάν κάνετε μια απλή αναζήτηση στις μεγαλύτερες ελληνικές μηχανές αναζήτησης (
www.in.gr, www.google.gr) θα δείτε ότι το bodybuilders.gr κατέχει κορυφαίες θέσεις.

Η ιστοσελίδα μας έχει τη μοναδική ικανότητα διάδοσης της εταιρίας σας. Με δεκάδες χιλιάδες ενεργές σελίδες διαδικτυακά, έχουμε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από κάθε άλλο site σχετικό με το χώρο του bodybuilding και fitness.

Όλες οι σελίδες μας καλύπτουν μια τεράστια και μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα εμβέλεια προσεγγίζοντας κάθε μέρα δεκάδες χιλιάδες νέα άτομα από την Ελλάδα αλλά και τους Έλληνες του εξωτερικού.

Έτσι μπορείτε να διαφημιστείτε για μεγάλη απήχηση με τους παρακάτω τρόπους ή και με συνδυασμό.

Στην πύλη του Bodybuilders.gr, στην κεντρική μας σελίδα: www.Bodybuilders.gr

Η μοναδική αυτή πύλη του
bodybuilding αποτελείται από εκατοντάδες άρθρα, καθημερινά νέα από το χώρο και υλικό που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο παγκόσμιο web. Όλο το περιεχόμενο του bodybuilders.gr ανανεώνεται σε καθημερινή βάση για την άμεση ενημέρωση των μελών και των επισκεπτών μας. Όλα τα στοιχεία της πύλης μας είναι αφιερωμένα στο ελληνικό bodybuilding και fitness, προβάλλοντας τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες σε διεθνές επίπεδο.

Το banner της επιχείρησης σας μπορεί να τοποθετηθεί στον ανάλογο τομέα της πύλης μας ή στην πρώτη σελίδα για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Το site μας καλύπτει ζωντανά, από το 2008 και μετά, αγώνες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Τα τελευταία 6 χρόνια έχουμε καλύψει συνολικά 70+ αγώνες από το Mr. Ελλάς μέχρι το Arnold Classic και το Mr. Olympia.  

Συνολικά το 20
13 καλύψαμε 4 αγώνες του εξωτερικού (συμπεριλαβανομένου του Mr. Olympia 2013), και 10 αγώνες από την Ελλάδα από όλες τις διοργανώσεις bodybuilding/fitness. Η πορεία μας συνεχίζεται δυνατά και το 2014 με φωτογραφικές καλύψεις επαγγελματικού επιπέδου, συνεντεύξεις αθλητών, βίντεο αγώνων καθώς και χορηγίες σε αθλητές και αθλήτριες στον ελληνικό χώρο. Οι χρονιές 2015 και 2016 συνεχίστηκαν με ανάλογη επιτυχία, με επαγγελματικές καλύψεις των μεγαλύτερων αγώνων Ελλάδας και εξωτερικού.

Επίσης μπορείτε να δείτε την αποκλειστική μας συνέντευξη με τον 8-φορές Mr. Olympia Ronnie Coleman, κάνοντας click εδώ: Συνέντευξη Ronnie Coleman Στην Αθήνα. Η συνέντευξη αυτή ήταν μια πανελλήνια αποκλειστικότητα της ιστοσελίδας μας. 

Σε εβδομαδιαία βάση επίσης ανανεώνουμε τα νέα bodybuilding στην κεντρική μας σελίδα, καθώς και στις σχετικές συζητήσεις στο bodybuilding forum μας.

Δύο Καινοτομίες Στον Ελληνικό Χώρο:

1. Ελληνικό Bodybuilding Radio - Η Φωνή Του Ελληνικού Bodybuilding 

Το 2009 εγκαινιάσαμε το ραδιοφωνικό μας show, αποκλειστικά για τους λάτρεις της γυμναστικής, του αγωνιστικού bodybuilding καθώς και του fitness. Η ραδιοφωνική μας εκπομπή σε downloadable μορφή στιλ podcast αποτελεί ακόμη μια πρωτοποριακή κίνηση που η ομάδα της ιστοσελίδας δημιούργησε για την προβολή του αθλήματος εκτός του γραπτού λόγου.

Η ραδιοφωνική αυτή πρωτοπορία φιλοξενούσε σε εβδομαδιαία βάση αθλητές από όλη την Ελλάδα, με συζητήσεις σχετικές με αγώνες, διατροφή, συμπληρώματα και προπόνηση.  

Μπορείτε να ακούσετε όλες τις εκπομπές εδώ
: ελληνικό bodybuilding radio.

2. Bodybuilders.gr e-Magazine: Το 100% Ελληνικό Περιοδικό Bodybuilding & Fitness

Τον Μάιο του 2009 σε ακόμα μια πρωτοποριακή κίνηση, η ομάδα της ιστοσελίδας μας εμπνεύστηκε και δημιούργησε το 1ο ψηφιακό ελληνικό περιοδικό για bodybuilding και fitness. Με ποιότητα που αγγίζει ξένα μεγαθήρια του χώρου και με 100% ελληνικά γραμμένα κείμενα (λέμε όχι στις μεταφράσεις), το
e-magazine μας αποτέλεσε το μεγαλύτερο περιοδικό για Bodybuilding εντός και εκτός του ελληνικού διαδικτύου. Στο περιοδικό μας συνεργαστήκαμε με μεγάλα ονόματα του χώρου, με αποκλειστικά νέα από Ελλάδα και εξωτερικό. Οι εικόνες μιλούν καλύτερα για την ποιότητα της δουλειάς του περιοδικού μας. Μπορείτε να κατεβάσετε το τελευταίο μας τεύχος, εδώ: Bodybuilders.gr Magazine - Μάρτιος 2010.

Στο Forum της ιστοσελίδας μας, στο: www.Βodybuilders.gr/forum

Το φόρουμ μας είναι η καρδιά του site από το 2004 μέχρι και σήμερα. Καθημερινά χιλιάδες μέλη μας τιμούν με το ενδιαφέρον τους, τα σχόλια τους και τις γνώμες τους πάνω σε θέματα διατροφής, άσκησης με βάρη, προετοιμασίας αγώνων και σωστή χρήση συμπληρωμάτων.

Το forum μας απαριθμεί 30,000+ μέλη από όλα τα μέρη της Ελλάδας, της Κύπρου και της ελληνικής διασποράς. Πολλά από τα μέλη μας ασχολούνται αγωνιστικά με το bodybuilding και το fitness. Καθημερινά συζητιούνται δεκάδες διαφορετικά θέματα προσφέροντας σε όλα τα μέλη συμβουλές και γνώση.

Το site μας έχει επίσης ενεργό δράση στο χώρο του ελληνικού bodybuilding, με πολλές χορηγίες αγώνων. Συνολικά τα τελαυταία χρόνια η ιστοσελίδα μας έχει σπονσοράρει περισσότερους από 10 αγώνες σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Επίσης, το forum μας επισκέπτεται καθημερινά από Έλληνες πρωταθλητές και Ελληνίδες πρωταθλήτριες που θέλουν να προσφέρουν στους νέους οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με το bodybuilding και το fitness. Μια απλή επίσκεψη στο forum μας και θα δείτε την ποιότητα που προσφέρουμε στα μέλη μας.
 

Στο ηλεκτρονικό μας newsletter

Το ηλεκτρονικό μας newsletter αποστέλλεται κάθε μήνα σε 30,000 συνδρομητές. Το newsletter μας αποτελείται από νέα bodybuilding, fitness και υγείας και ενημερώνουμε τα μέλη μας για τα δρώμενα του αθλήματος.

Η διαφήμιση της εταιρίας σας μέσω του e-newsletter μας είναι κατά τη γνώμη μας ο πιο αποδοτικός τρόπος διάδοσης υπηρεσιών και προϊόντων. Το όνομα της εταιρίας σας και το προϊόν που θέλετε να διαφημίσετε μπορεί να φτάσει μποστά στο mailbox των μελών μας μέσα σε λίγα λεπτά μέσω e-mail. H ομάδα marketing του bodybuilders.gr μπορεί να αναλάβει και τη δημιουργία διαφημιστικού κειμένου για την εταιρία σας.


Κοινωνικά Δίκτυα

Η ιστοσελίδα μας αποτελεί κινητήριο δύναμη και στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Με 45,000
fans στο Facebook, περισσότερους από 20,000 ακολούθους στο Twitter και 4,000,000 views στο YouTube, η ιστοσελίδα μας έχει τη μεγαλύτερη εμβέλεια στο χώρο του bodybuilding & fitness και στα Ελληνικά social media. Κάθε μέρα τα νούμερα μας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, κάνοντας το Bodybuilders.gr την No. 1 ιστοσελίδα και σε αυτό τον τομέα.
 

Μικρός αριθμός θέσεων διαφήμισης!

Το bodybuilders.gr αποτελεί ένα από τα πιο ποιοτικά site στο ελληνικό διαδίκτυο. Ψάχνουμε το ίδιο και στους συνεργάτες μας. Οι θέσεις διαφήμισης στις ιστοσελίδες μας είναι περιορισμένες σε ένα πολύ μικρό αρίθμο. Θέλουμε λοιπόν να δίνουμε πάντα στους συνεργάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή προώθηση μέσω των ιστοσελίδων μας. Όπως είναι αυτονόητο, οι διαθέσιμες θέσεις διαφήμισης στην ιστοσελίδα μας λιγοστεύουν συνεχώς.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε με το τμήμα marketing του site μας όσο το συντομότερο δυνατόν για να συζητήσουμε τις αποκλειστικές ανάγκες τις εταιρίας σας και να έχουμε μια συνεργασία η οποία θα ωφελήσει αμοιβαία και τις δύο πλευρές.

Σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το εταιρικό σας email για οποιαδήποτε επικοινωνία. Email από διευθύνσεις hotmail, yahoo κλπ δεν θα ληφθούν στα σοβαρά και δεν θα απαντηθούν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Bodybuilders.gr


Copyright 2004-2016, Bodybuilders.gr
Bodybuilders.gr - Η Μεγαλύτερη Ελληνική Ιστοσελίδα Για Bodybuilding & Fitness
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τη γραπτή συναίνεση των υπευθύνων της ιστοσελίδας Περισσότερες πληροφορίες στην κατηγορία
Νέα Bodybuilders.gr Site & Forum
  test
  Γνώμες Και Αξιολογήσεις Για Το Bodybuilders.gr
  Νέα Forum
   

    
    

 

Έλληνες Πρωταθλητές
Σπύρος Μπουρνάζος - Spyros Bournazos
Μιχάλης Κεφαλιανός - Michael Kefalianos
Μανώλης Καραμανλάκης - Manolis Karamanlakis
Αλέκος Σιατραβάνης
Σταύρος Παπαδόπουλος
Μανώλης Τζινίδης
Δαυίδ Μπαλάσας

Έλατε στην παρέα μας στο Bodybuilders.gr Facebook fan page. Πατήστε εδώ για να δείτε τα πιο πρόσφατα μας video στο YouTube!  

  

 
   
   


ΑΡΧΙΚΗ     |     ΑΡΘΡΑ     |     BODYBUILDING FORUM     |     ΝΕΑ BODYBUILDING      |     ABOUT US      

 Bodybuilding Resources - Αυτόγραφα Bodybuilding 

Προστασία Περιεχομένου Copyscape - Οι Παραβάτες Θα Διωχθούν Νομικά

All Rights Reserved 2004 - 2018 © Bodybuilders.gr  -  Designed by METAFORCE
Ιατρικό Disclaimer - Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου - Cookies